- 23 Ağustos 2012
- 51.917
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.861
- 898
- Konu Sahibi happyeaster07
-
Ben her seyi kabullendim evlenirken.Fakat eşim bu Almanla arasi limoni oldugu bir donem,turk bir kadinla evlenmis.1yil evli kalmis. Sonra turk kadini birakip yine bu kadina donmus. Medeni biriyim ama esimin sanki ona karsi dolu oldugunu dusunuyorum
Sanki Bana hala duygulari varmis gibi geliyor. Eger oyle hissetmesem zaten dusunmem bile.
Evet bak bazı noktalarda haklı yönlerin var , sen istediğini yap onlar görüşecek çünkü anne babalar ,bana kalırsa bu konuda biraz yapıcı ve hoşgörülü ol ,yoksa kendi ellerinle eşini eski eşe postalarsınyok yanlis anlamayin size demedim. Cevremde cok arkadasim var oyle diyen. Kendileri Bekar oldugu için ayni durumu yasamadiklari Için yorum yapmak kolay oluyor. Bana da bekarken Boyle seyler sacma gelirdi. Elbet gorussun eski esiyle derdim.sonucta cocuk var derdim.Ama isin içine girince 've eşimin bu konuyu suistimal ettigini gorunce Boyle bir baslik actim. Yoksa sizin yorumunuzdan dolayi size kizmadim. Normal bir durumda cocugu olan eski eslerin gorusmesi gayet medeni bir durumdur. Ama Ben suistimal edildigimi dusunuyorum. Gizli mesajlasmalar. Oteldeyken mesaj atmalar olmasa belki de Boyle dusunmezdim
Yalan söylemiş. Insandan olan herşey kabulum. Evlat var ortada keşke dürüst olsaydı.Ben esimi severek evlendim. Onun da sevdigini dusunuyordum. Bana mutlu bir Yuva kurmak istedigini,o kadini her yerden engelledigini gorusmedigini soyledi. Bir sekilde ikna oldum.sonra evlendikten sonra mesajlastigini gordum
Ama siz zorlamışsınız onu bu gizliliğe. bence siz demeliydiniz en başta çocuklarınız var tabiki de normal bir şekilde konuşabilirsiniz diyeGizli gizli mesajlasmalari dogru mu?sizin esiniz baska bir kadinla mesajlasip silse mesaji ne hissedersiniz
Ben de sizinle aynı şeyi düşündüm.aldığınız risk aşırı büyük, adam zengin falan mı acaba?
Ben de sizinle aynı şeyi düşündüm.
Sonra “ne fesatsın kızım dedim” kendi kendime
Neyse ki düşüncem fesatlık değilmiş
Şurda50 yorum icerisinde durumu en iyi sen ozetledin. Benim rahatsizligim aralarinda duygusal bag oldugunu dusunmem.gereksiz mesajlasmalari. Yoksa ben cocuklar için bir durum oldugunda gorusmeyin diyecek kadar cahil birisi degilim. Universite mezunuyum. Gordum gecirdim. Esim almanyaya gore orta gelirli.ayrıca buradaki çoğu kişi yanlış şeye odaklanmış, kadının derdi kocasının eski eşiyle görüşmesi değil aslında.kocasının eski eşini hala unutamadıgını, çocuklar haricinde de alakalı alakasız iletişim kurdugunu, sonra da mesajları sildiğini düşünüyor.eski eşe daha önce dönülmüş, ya yine olursa korkusunda..
konu bu aslında.
ama konu sahibi aşırı risk almış, o yüzden adam zengin falandır belki :)
Evet tam anlamiyla rus ruleti.başka türlü böylesine bir rus ruletine girilmez diye düşünüyorum
Sanatcilari ornek alacaksak o zaman kendi elimizle teslim edelim esimiziYahu sanatçılar yeni sevgilileri ile birlikte aynı masada dörtlü oturuyor biraz daha anlayışlı olsan
Aslinda harika fikir. Bunu Ben de dusunmedim degil. O zaman kadin cocuklari gormek icin bahane etmeyecekmi gorusmeyiÇocuklarını çok düşünüyorduysa kocasını aldatan annelerine bırakmazdı. Madem çocuklarıyla kabul ettin, o zaman " çocuklarını çok seviyorsan velayeti al beraber bakalım. " de .
Işin rengi o zaman çıkar ortaya. Anlarsın o zaman gerçekten çocuklar için mi görüşüyor yoksa hala duygusal bağı mi var.
Şurda50 yorum icerisinde durumu en iyi sen ozetledin. Benim rahatsizligim aralarinda duygusal bag oldugunu dusunmem.gereksiz mesajlasmalari. Yoksa ben cocuklar için bir durum oldugunda gorusmeyin diyecek kadar cahil birisi degilim. Universite mezunuyum. Gordum gecirdim. Esim almanyaya gore orta gelirli.
Şurda50 yorum icerisinde durumu en iyi sen ozetledin. Benim rahatsizligim aralarinda duygusal bag oldugunu dusunmem.gereksiz mesajlasmalari. Yoksa ben cocuklar için bir durum oldugunda gorusmeyin diyecek kadar cahil birisi degilim. Universite mezunuyum. Gordum gecirdim. Esim almanyaya gore orta gelirli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?