Eşim eski eşiyle gőrűsuyor.Uyardim dinlemedi.Yardim edin.

Eee ablacım adam bir türlü kopamamış belli ki seviyor. Sen de 3.kişi olmayı kabul etmişsin.

Evet bak bazı noktalarda haklı yönlerin var , sen istediğini yap onlar görüşecek çünkü anne babalar ,bana kalırsa bu konuda biraz yapıcı ve hoşgörülü ol ,yoksa kendi ellerinle eşini eski eşe postalarsın

Ben esimi severek evlendim. Onun da sevdigini dusunuyordum. Bana mutlu bir Yuva kurmak istedigini,o kadini her yerden engelledigini gorusmedigini soyledi. Bir sekilde ikna oldum.sonra evlendikten sonra mesajlastigini gordum
Yalan söylemiş. Insandan olan herşey kabulum. Evlat var ortada keşke dürüst olsaydı.

Yaziyorum yaziyorum siliyorum. Bu bizim toplumda pek görülen birsey degil. Alisik degiliz. Sizde haklisiniz. Ama esiniz ve onun eski esi iki insan gibi ayrilmislar. Böyle olmali zaten. Medeni bir sekilde. Cocuklari icin ...MESELA bir okul gezisi vardir... parasini kim ödücek ne kadar ödencek? Yada notlari mi kötü mesela matematik calismasi lazim der sinavi var calistir der .... anne baba bunlari konusmali. Iletisim kurmali.

Ayrica 14 yas tam ergenlik cagi. Iletisimolmasa ikisinide oynatir. Biri 14 tamam digeri daha 6 yasinda ...

Sizin tavrınız baştan yanlış. Ortada çocuk olmasa tamam ama iki tane çocuk var bunun mezuniyeti, düğünü, hastalığı, müsameresi bir sürü şeyi var. Onları geçtim çocukları için görüşmek zorunda yarın çıkıp çocuklarından biri anneye babamlayım babaya anneyleyim deyip kafasına göre takılsa mazallah ne sonuçları olur. Çocuklarını kabul ederek adamı hayatınıza almışsınız her daim çocukları için eski eşiyle görüşmek zorunda bunu engelleyemezsiniz ki engellememelisiniz de

ayrıca buradaki çoğu kişi yanlış şeye odaklanmış, kadının derdi kocasının eski eşiyle görüşmesi değil aslında.kocasının eski eşini hala unutamadıgını, çocuklar haricinde de alakalı alakasız iletişim kurdugunu, sonra da mesajları sildiğini düşünüyor.eski eşe daha önce dönülmüş, ya yine olursa korkusunda..
konu bu aslında.
ama konu sahibi aşırı risk almış, o yüzden adam zengin falandır belki :)

Şurda50 yorum icerisinde durumu en iyi sen ozetledin. Benim rahatsizligim aralarinda duygusal bag oldugunu dusunmem.gereksiz mesajlasmalari. Yoksa ben cocuklar için bir durum oldugunda gorusmeyin diyecek kadar cahil birisi degilim. Universite mezunuyum. Gordum gecirdim. Esim almanyaya gore orta gelirli.

Çocuklarını çok düşünüyorduysa kocasını aldatan annelerine bırakmazdı. Madem çocuklarıyla kabul ettin, o zaman " çocuklarını çok seviyorsan velayeti al beraber bakalım. " de .
Işin rengi o zaman çıkar ortaya. Anlarsın o zaman gerçekten çocuklar için mi görüşüyor yoksa hala duygusal bağı mi var.

Aslinda harika fikir. Bunu Ben de dusunmedim degil. O zaman kadin cocuklari gormek icin bahane etmeyecekmi gorusmeyi

Madem supheleniyordun bu durumdan neden evlendin ablacim? Hayatini unuttu mu unutamdi mi diyerek mi gecirceksin? Bu adamin aklinin baskasinda oldugu belliyken evlenmeyi asla anlayamadim gitti.

Ne olursa olsun, ortada çocuk varsa görüşmek zorundalar. Altını çize çize söylüyorum. Ne demek görüşme? Bunu engelleyemezsiniz. Ortada çocuklar var. Mecbur konuşacaklar. Benim erkek arkadaşımın da çocukları var, ilk başlarda moralim bozuluyordu eski eşi ile konuşmasına ama sonradan anladım ki o ilişki bitmiş, ortada çocuklar var, konuşmak zorundalar. Kaldı ki ayrılmış olsalar da o çocuklar için anne baba olmak zorundalar. Anne ve baba olarak iletişime geçebilirler. Çocuklar için anne ve baba arasındaki iletişim iyi olması önemli. Üstelik yaşları daha küçük. 14 yaşındaki bir kız ergenliğin başındadır ve o yaşlarda bu çok çok daha önemli. 18 yaşına kadar hatta belki 20 yaşına kadar bu iletişim önemli olmaya da devam edecek.

ama senin de hatan bu, nasıl göremedin bunu? şu eski eşe dönme olayını evlenmeden önce öğrendin sanırım.
zamanla unutur diye düşünerek ülke değiştirmek zaten deli işi..
hakkınızda hayırlısı olsun, en azından emin olana çocuk falan yapmamalısın.ayrıca almanyaya gidince evde falan da oturma bi zahmet, ona tamamen bağımlı olursan diğer taraf daha çekici gelir.zaten aldatarak adamı salağa çevirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…