- 28 Mart 2019
- 59
- 18
- 3
- 32
- Konu Sahibi happyeaster07
-
Dogru diyorsun. Ben hayatinda olsam ya da olmasam bile,insan gururu icin serefi icin gorusmezAldatılmaya doymamış ne diyelim. Belki çocuklar için görüşüyledir mecbur kaliyordur
Erkeklere böylesi tatlı geliyor sudanlık yapacagin tek şey onu tekrar uyarmak zaten baktin gene gizli saklı ac ağzını yum gozunuDogru diyorsun. Ben hayatinda olsam ya da olmasam bile,insan gururu icin serefi icin gorusmez
Engelleyemezsiniz.
İki insanın ortak çocukları var, paylaşımda olmak zorundalar. Sadece çocuklarla görüşerek yürütülmez bu iş. Anne baba çocuklarla ilgili iletişimde olacak, birlikte karar alacaklar. Bunları göze almalıydınız. Bunun daha mezuniyetleri, nişanları, düğünleri var bir araya gelinecek. Yani boşanmayacaksanız kabullenmek zorundasınız.
Gizli saklı görüşüyor fakat tuaf olan buEngelleyemezsiniz.
İki insanın ortak çocukları var, paylaşımda olmak zorundalar. Sadece çocuklarla görüşerek yürütülmez bu iş. Anne baba çocuklarla ilgili iletişimde olacak, birlikte karar alacaklar. Bunları göze almalıydınız. Bunun daha mezuniyetleri, nişanları, düğünleri var bir araya gelinecek. Yani boşanmayacaksanız kabullenmek zorundasınız.
Boşanmış eşler çocukları için görüşmeli bir araya gelmeli net. Gorusmesin diye çareler aramak da mantıklı değilMerhabalar. Bundan 3 ay once evlendim. Eşim Almanya'da yasiyor, turk asilli.Benim I'll evliligi fakat o daha once evlenmis. Evlendigi esinden 2 tane cocugu var biri 6 biri 14 yasinda. Yakinda yanina gidecegim,vize işleri yuzunden biraz meşakatli oluyor. Başvuru aşamasindayiz. Beni her ay gormeye geliyor. Yakinda Almanyaya da goturecek vizemi bekliyoruz.
Benim sikintim şu; Esim Alman eşini cok severek evlenmis esim. 15 sene evli kalmis. Severek ayrilmis,kadin Onu aldatmis.
Cocuklar yuzunden mesajlasiyorlar. Ben esime dedim evlenirken,asla o kadinla g orusmeni istemiyorum. Kizin 14 yasinda. Kadinla mesajlasma ,kizinla mesajlas cocuklari alcaksan bile dedim.Tamam dedi. Kapandi konu.
1 ay sonra yanima geldi esim. Otelde kaliyorduk.Esime cok guvenirdim. Bir baktim ki eski esi mesaj atmis.
-evet
-umarim Izmir iyi geçer yazmis (izmirdeydik.
Mesaji gorunce esime bisey belli etmedim 1 hafta icimde tuttum. En sonunda patladim he dedim ki,
1.si neden ben mesajlasmani istemememe ragmen mesajlasiyorsun
2.si neden mesaj siliyorsun?onceden mesaj atmissin ki kadin mesaj olarak evet yazmis
3.su neden bizim izmirde oldugumuzu soyluyorsun?o kim ki?ona rapor mu veriyorsun dedim.
Eşim de Hemen bahaneleri siralamaya basladi. Yok cocuklari alacakmis pazar gunu,onun icin haber etmis. Yok cocuklari ilgisiz biraksa yarin birgun uyusturucuya baslasalar alkolik olsalar iyi mi olurmus.
ICINIZDEN simdi daha once evlenmis but adamla niye evlendin diye soracak olacak.Bikere ben onun cocuklarini kabul ettim. Eski esini kabul etmedim ki. O kadinla gorusmesini kabul etmedim. Uyariyorum gizli yapiyor. Ben ne yapmaliyim bu durumda. Kendi kendimi yiyorum. Nasil engelleyebilirim.daha yani evliyim bosan demeyin. TAVSIYELERINIZI BEKLIYORUM
Gizli saklı görüşüyor fakat tuaf olan bu
Ben her seyi kabullendim evlenirken.Fakat eşim bu Almanla arasi limoni oldugu bir donem,turk bir kadinla evlenmis.1yil evli kalmis. Sonra turk kadini birakip yine bu kadina donmus. Medeni biriyim ama esimin sanki ona karsi dolu oldugunu dusunuyorum
Sanki Bana hala duygulari varmis gibi geliyor. Eger oyle hissetmesem zaten dusunmem bile.
demekki dost olarak ayrılmışlar, 15 yılı istesede çöpe atamazki...Merhabalar. Bundan 3 ay once evlendim. Eşim Almanya'da yasiyor, turk asilli.Benim I'll evliligi fakat o daha once evlenmis. Evlendigi esinden 2 tane cocugu var biri 6 biri 14 yasinda. Yakinda yanina gidecegim,vize işleri yuzunden biraz meşakatli oluyor. Başvuru aşamasindayiz. Beni her ay gormeye geliyor. Yakinda Almanyaya da goturecek vizemi bekliyoruz.
Benim sikintim şu; Esim Alman eşini cok severek evlenmis esim. 15 sene evli kalmis. Severek ayrilmis,kadin Onu aldatmis.
Cocuklar yuzunden mesajlasiyorlar. Ben esime dedim evlenirken,asla o kadinla g orusmeni istemiyorum. Kizin 14 yasinda. Kadinla mesajlasma ,kizinla mesajlas cocuklari alcaksan bile dedim.Tamam dedi. Kapandi konu.
1 ay sonra yanima geldi esim. Otelde kaliyorduk.Esime cok guvenirdim. Bir baktim ki eski esi mesaj atmis.
-evet
Mesaji gorunce esime bisey belli etmedim 1 hafta icimde tuttum. En sonunda patladim he dedim ki,
2.si neden mesaj siliyorsun?onceden mesaj atmissin ki kadin mesaj olarak evet yazmis
3.su neden bizim izmirde oldugumuzu soyluyorsun?o kim ki?ona rapor mu veriyorsun dedim.
Eşim de Hemen bahaneleri siralamaya basladi. Yok cocuklari alacakmis pazar gunu,onun icin haber etmis. Yok cocuklari ilgisiz biraksa yarin birgun uyusturucuya baslasalar alkolik olsalar iyi mi olurmus.
ICINIZDEN simdi daha once evlenmis but adamla niye evlendin diye soracak olacak.Bikere ben onun cocuklarini kabul ettim. Eski esini kabul etmedim ki. O kadinla gorusmesini kabul etmedim. Uyariyorum gizli yapiyor. Ben ne yapmaliyim bu durumda. Kendi kendimi yiyorum. Nasil engelleyebilirim.daha yani evliyim bosan demeyin. TAVSIYELERINIZI BEKLIYORUM
Emin olmadiginiz biriyle niye evleniyorsunzBen her seyi kabullendim evlenirken.Fakat eşim bu Almanla arasi limoni oldugu bir donem,turk bir kadinla evlenmis.1yil evli kalmis. Sonra turk kadini birakip yine bu kadina donmus. Medeni biriyim ama esimin sanki ona karsi dolu oldugunu dusunuyorum
Sanki Bana hala duygulari varmis gibi geliyor. Eger oyle hissetmesem zaten dusunmem bile.
Çocuklu biriyle evlenirken böyle şeyler yaşayacağınızı tahmin etmeniz gerekirdi...Merhabalar. Bundan 3 ay once evlendim. Eşim Almanya'da yasiyor, turk asilli.Benim I'll evliligi fakat o daha once evlenmis. Evlendigi esinden 2 tane cocugu var biri 6 biri 14 yasinda. Yakinda yanina gidecegim,vize işleri yuzunden biraz meşakatli oluyor. Başvuru aşamasindayiz. Beni her ay gormeye geliyor. Yakinda Almanyaya da goturecek vizemi bekliyoruz.
-evet
Ikisinin ortak cocuklari var illaki gorusecekler hersey cocuklarla yurumez ortak alinmasi gereken kararlar var. Madem kadina ilgisi oldugunu dusunuyorduniuz nasil evlenebildiniz. Adamin zaten ilgisi varsa ister evden cikarma yine gider o kadina ama siz kizarsaniz gizli yapar yapmak zorunda cocuklari var bence ya kabullenin yada adam hala o kadini seviyorsa hatanin neresinden donerseniz kardirBen her seyi kabullendim evlenirken.Fakat eşim bu Almanla arasi limoni oldugu bir donem,turk bir kadinla evlenmis.1yil evli kalmis. Sonra turk kadini birakip yine bu kadina donmus. Medeni biriyim ama esimin sanki ona karsi dolu oldugunu dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?