Eşim eski eşiyle gőrűsuyor.Uyardim dinlemedi.Yardim edin.

Size sorum şu?bu mesele yuzunden mi bosandiniz?neler yasadiniz?eski esiyle irtibat halinde miydi
Ben çooook şey yaşadım. Ama oda bir sebep tabi. Sindiremiyosun bir süre kabullenirim zannediyosun kabullenemiyosun. Yani eski eşinin gölgesi hep üzerinde oluyo. Bilmiyorum benimde ikinci ewliligim olsaydı yine aynı mı olurdu ama. İkinci olmak insanı gerçekten pskolojik anlamda çok yıpratyo helede çocuk varsaa. Pişman olcaksnz. Benim kadar sewerek ewlenen olmasn. Bütün herseyimden hayatmdan wazqectm onun için elimde koca bir hiç ve iki çocukla kaldm. Hemde benimki görüşmüyordu eski eşiyle annesi muhattap oluyodu. Kadn ewlendi zaten. Yani kısacası zorrrr çok zorr. Sabır lazm fazlasyla. Ağzınla kuş tutsanda ikincisin o çocukları pamuklarada sarsan üveysin. Görürse ne ala. İnşallah yanılırım ve mutlu olursun.
 
Ortada ortak çocuk var sen oraya gitsende bu değişmeyecek bunu kabullen... Taki çocuklar büyüyüp reşit olana kadar hee şunada hazırlıklı olun çocuklara nafaka veriyordur aldığı maaşın bir kısmı onlara gidiyor diye de veryansın etmeyin... Bilerek evlendiniz sonuçta...
 
İnsanlar yapamayacağı şeyler için neden tamam der anlam veremiyorum. Net olmak bu kadar mı zor. Adam madem çocuklarının iyiliğini istediği için mesajlaşıyor o zaman kabul etmeyecekti baştan açıklayacaktı.illa bi yalanını bulması mı gerekiyor böyle daha mı iyi oluyor?
 
Allah yardimciniz olsun gercekten cok zor bir durum hele ki cocuklar varken daha zor. Severek bile evlensek ikinci evlilik olunca hep gelen gideni aratir derler ya,eskiye olan ozlemleri bitmiyor erkeklerin. Evlenince eski karisi tatli geliyor. Allahtan kayinvalidem kayinpederim cok iyi insanlar. Asla eski esle gorusmezler. Beni cok seviyorlar. Iliskimizi destekliyorlar.
 
Yok biliyorum o durumu. Eşimin maddi durumu gayet iyi o yuzden verdigimiz nafaka sarsmiyor. Yasam kalitemizi dusurmuyor. Sikinti yok nafakasini odesin
 
İnşallah öyle devam eder. Ne diyim ki. Mutlu olun inşallah
 
Evet
Belki de benimle inatlasirsa inada binip isin bozulmasindan korktu. Cunku cok sert cikistim
 
Boynuzlandiginu hala idrak edememis cok midesizce davraniyor yazik nuna en gel olamazsin ne yazim ki afamin aklinda hala eski karisi
 
Evet
Belki de benimle inatlasirsa inada binip isin bozulmasindan korktu. Cunku cok sert cikistim
Bu da geçerli bir sebep değil bence. Yalan söylemek karşındakini kandırmaya çalışmak çok itici. O saat sert çıkarsın 1 saat sonra sakin sakin durumu anlatsın olmadı mı ertesi gün tekrar anlatsın. Nereye kadar gizleyebildi sizce böyle olması daha mı iyi oldu?
 
Çocuğu olan anne babalar ömür boyu görüşmek zorundalar. Çocukları için bir araya gelmek zorundalar. Ortak bazı kararlar alıp uygulamak zorundalar. Bunları bilerek evlendiniz. Bence çok da sorun yaratmaya gerek yok.
Kendinize mı güvenmiyorsunuz yoksa eşinize mı bence düşünmeniz gereken asıl sorun bu .
 
Baştan size bir söz vermiş ve sizde o söze güvenerek evlilik kararı almışsınız anladığım kadarıyla.Madem sözünde duramayacak o zaman söz verip sizinde böyle ciddi bir konudaki kararınızı etkilemeyecekti.Benimde eşimin ikinci evliliği, çocuklarda var.Ben evlilik öncesi kesin olarak eski eşle görüşmemesini istediğimi eğer bunu yapamayacaksa evlenmeyeceğimi söyledim.O da bunun garantisini verdi, daha sonrasında da herhangi bir görüşme yaşanmadı.

haaa ben görüşmek zorundayım hayatımın sonuna kadar da diyebilirdi, o zamanda ben kendime göre bir yol çizerdim.Buna da hakkım vardır sanırım.bu forumdaki çifte standartı ben bazen anlayamıyorum açıkçası.Bir kadın boşanmış olsun ve ortada çocuk değil bebek olsun, ondaki yorumlar bile farklılaşıyor."görüşmek zorunda değilsin, bebek olsa bile mecbur değilsin, almaya geldiğinde kapıya bile çıkma, annen kapıdan versin, kapıdan alsın, yüz göz olma" gibi cümleler kuruluyor, ama sizin açtığınız gibi bir konu açılınca yorumlar faklılaşıyor" kabul edeceksin, baştan bilmiyormuydun, onlar sonsuza dek görüşecekler" filana dönüşüyor.

Benim eşim görüşmüyor.Bununla ilgili bir sıkıntı da yaşamadık açıkçası.Ama sizin durumunuz biraz farklı, siz hazmetmek istiyorsunuz.Zaten görüşecek adamı da vazgeçiremezsiniz.Çok yıpratıcı şeyler de yaşama olasılığınız var.Karar sizin.
 
Peki esinizin o kisiden cocugu var mi? Cocuk olmasaydi emin olun Ben de gorusmesini kabul etmezdim.Sizin gibi net cizgileri olan insanlara hep ozenmisimdir.
 
Peki esinizin o kisiden cocugu var mi? Cocuk olmasaydi emin olun Ben de gorusmesini kabul etmezdim.Sizin gibi net cizgileri olan insanlara hep ozenmisimdir.
iki tane çocuğu var, ilk evlendiğimizde biri 14 küçükse 6 yaşındaydı.Çok çok önemli bir konu olmadığı sürece kv'min aracılık etmesi makul görüldü.zaten 14 yaşındaki çocukla da tek başına iletişim kurulabiliyor, bir de kv gün içerisinde çocuklara bakıyordu zaten.Eski eş çalıştığı için çocuklar anneleri işten gelip alana kadar kv'nin evindelerdi, eşimin görüşme sorunu olmuyordu.Şimdi büyüdüler tabi.Büyük yirmi iki oldu, şuan toptan çözüldü her şey.Yalnız eşinizi benimsedikçe, ki zaman geçtikçe tamamen size ait olduğu duygusu yerleşiyor, pekçok şey göze batmaya başlıyor.İnsan pişmanlık duyuyor, keşke dediği ve üzüldüğü kırıldığı şeyler çoğalıyor.Ama herkes aynı şeyleri hissetmiyordur belki.Umarım sizin için iyi olur, görüşecekse bile sadece çocuklar için görüşsün bari, izmirdeyim vs gibi hiç alakasız şeylerde görüşmesin.Ki ayda yılda bire düşer böylece görüşme olayı.
 
Bir de sunu eklemek istiyorum. Esim basta dedi ki o kadinla aramda hicbir sey olamaz. Telefonda her yerde engelli dedi.gorusmuyorum dedi.
 
Bir de sunu eklemek istiyorum. Esim basta dedi ki o kadinla aramda hicbir sey olamaz. Telefonda her yerde engelli dedi.gorusmuyorum dedi.
Bence resmen kandırılmışsınız, tamamen iletişimin kesildiğine dair bir şey söylenmiş ama sonrasında iletişim yeniden başlamış.Madem bu kadar iyi anlaşıyor, muhabbet edebiliyorlarmış ayrılıp milletin hayatınıda alt üst etmesinler o zaman.Sohbet edebildiğin kopamadığın bir insandan neden ayrılırsın, bunları birliktelik içinde yapamıyorsan neden tekrar iletişimi son hız devam ettirirsin.Hiç sevmiyorum böyle karmaşık şeyleri.

İnsan deneyimlemeden önce kolay sanıyor.Ne olacak canım konuşsunlar modunda oluyor.Ama iş başa geldiğinde gerçekten çok zor.Ben evlenmeden önce bu kadar zor olacağını bilmiyordum açıkçası.
 

Yav hani zengin değil orta gelirliydi bu adam?
100 bin liralık altın??
E basbayağı zengin işte, benim teorim tutuyor işte
Ama para için değer mi onu da sana hayat gösterecek zaten
 
Bu durumda tek diyebileceğim kabullenmelisin görüşmelerini. Eşin çocuklar için görüşmek istediği ve ayrılmak istemediğin için kabullenmelisin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…