Eşim ev işi yapmiyor

Aynen bakalım nasıl yapacak ne yapacak. Yani güzelce konussaydi yardım etmeye calissaydi işler buraya gelmeyecekti. O nasıl olsa konuşur konuşur susar diye düşündü icraata gececegimi dusunemedi.

Ne guzel yere tezgah acmis esiniz. Bu standartlari bulan erkekler tek maasa talim ediyor. Ikinci maasi bulanlar evde bu duzeni bulamiyor. Onun maasiyla, duzenli gelen yemek temizlik yapan yardimci bulacaksiniz. Uc gün gelecek en az.

sakın ay yazık aç kaldı , ay yazık canı sıkkın demeyin. o yıllarca ay yazık karım yoruluyor dedi mi. Çok merak ediyorum maaş dan sonra ne yapacak.
Yok bu saatten sonra umrumda değil. Sabah kendine ekmek arası yapmış tezgahın üstü ekmek kırıntısı olmuş. Bana attığı mesaja bakin. Son mesajimada cevap vermedi.

Yardimci tutun

ya bu biraz da adamın çalıştığı işe bağlı. tüm gün ayakta olduğu yorucu bi işi vardır eve kendini zor atar ondan iş beklemezsin doğal olarak. ama yorucu olmayan bi işi varsa masa başı falansa rahatsa neden eve gelince elini bişeye vurmama hakkı olsun ki? benim eşimin işi yorucu değil bazen hatta sıkıldığı bile oluyor işyerinde. o yüzden gayette eve gelince iş yapmak zorunda bence

Ay ne bahtsız insanmışım ben çalışmama rağmen ben , paşalar gibi yatan adam üstüne yemeğini çamaşırını yap et temizle üstüne mırın kırın yapsın yaptırın valla üstüne titredikçe eziyorlar

Düzenli yaptiginiz seyleri biraz aksatin her zaman ozenli yemek yapiyosaniz basit aperatif seyler yapin ortaligi birakin daginik kalsin el et soracak o zaman diyeceksiniz ki calisiyorum ve yetisemiyorum

Bu adam çalışmiyordu birde değilmi
Yok çalışıyordu. Aynı anda evden çıkıp aynı anda işlerimiz bitiyordu. Ben koştur koştur eve gelip yemek bulaşık çamaşır ile ilgileniyordum. Bir yandan da kızımı parka indiriyordum . Beyefendi çayını kahvesini içip 2 3 saat sonra eve geliyordu. Yoruluyormuş. Eve gelir gelmez de başlıyordu bu ev niye dağınık bu tezgahın üstünde niye bulaşık var. Herkes 4 5 çocuk büyütüyormus hiçbir işinden de geri kalmıyormuş. Bidi bidi ... Sürekli huzursuz insan tipi... Etrafına sürekli negatiflik saçan bir tip... idi boşandım kurtuldum çok şükür...

Hala aynı takılıyoruz. Ayrı yiyor içiyor. Dün çamaşir makinesi bitirdi. Baktım kalktı kendi serdi. Normalde 10 saat makinede beklese umrunda olmazdı. Cocukların oyuncaklarını topladi mesela.Yavaş yavas sorumluluk alıyor fark ediyorum.
Ama yemek konusuda cozulseydi tam rahatlardim. Ben hiç taviz vermiyorum şimdilik. Yemeği yapıyorum çocuklarla yiyorum. Kendide çaresine bakıyor kimi zaman ekmek arası yapıyor kimi zaman disaridan yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…