Eşim ev işi yapmiyor

Değişmek zorunda. İşin içine para girsin menfaat girsin ,rahatı kaçsın , önüne yemek gelmesin bak bakalım nasıl da değişiyor . Haa değişmiyor mu o zaman konu sahibi onu değiştirir olur biter.
O kadar alışmış ki değişmez bu saatten sonra...

açılı!
açılın pandemide delirip aydınlanan bir kardeşinizim...17 yıldir evliyim, 17 yıldır hem full çalışıp, hem çocuk bakıp, hem de hiç yardım almadan safiye seviyesinde temizlik ve düzen takıntılı bir amele oldugum gerçeğiyle 3 ay önce yüzleştim, 3 ay önce bıraktım, 2 aydır yemek bile yapmıyorum, kocamla kavga dövüş görevleri değiştirdim, artık onun gibi sadece hesaplara bakıyorum, (bu arada 17 yıldır beni dolandırdığı çıktı ortaya) ev kalktı gidiyor ama çocuk da ben de mutluyum...17 yılıma yanarım...yapmayın bacılarım, kocaya hizmet kendine ihanettir

Aynen öyle arkadaşım. Fazla fedakarlık insanın kendi kul hakkına girmesiymiş.

Çoğumuzun eşi bu şekilde en azından çocuklara bakıyormuş onları ihmal etse daha kötü olurdu.
İki çalışansınız geliriniz ortalamadır ama bence ayda bir temizlikçi tutun genel temizlik yapsın dip köşe sizde evi haftada bir sil süpür yapın, iş yaparken eşinize de verin bir vileda toz bezi vs istemese de yapmak zorunda kalır... Birde kahvaltısını hazırlamayın kendisi gelince hazırlar zor bişi değil sonuçta...
Yemek içinde soyulacak kesimle ek şeyleri tembih edin o siz gelmeden halletsin siz pişirin sadece.

Sizi dolandirmis mi? Cok uzuldum gercekten

Sizi dolandirmis mi? Cok uzuldum gercekten
evet bacım, bana 2 maaş yetmiyor artmiyor derken meğer kendine döviz hesabı açmış , ben hizmetçi gibi hem evde hem dışarda dilim dışarda çalışırken orda ufak bir servet biriktiriyormuş kendine gizli gizli uyanık ...14 yıllık hesap açıga çikinca sana sürpriz yapacaktım diyor bi de mal...merak etme hepsini aldım elinden, çok iyi oldu , durup dururken zengin oldum hesapları kocanıza bırakmayın, bu zamanda kimseye güven olmuyor

Son düzenleme:
Ay hepsini aldim elinden deyince cok sevindim, nasil farkettiniz bu durumu? Tekrardan gecmis olsun.

Okurken bir anda şaşırdım ,bir yandan da tebrik ettim . Bende eşimle kavgalıyız yemek hazırlamıyorum.Hazırlamadığım zamanlarda hep kavgalı zamanlarımız oluyor . Bende mesela soruyorım kavgalı olduğumuz zamanlarda kahvaltı hazırlıyorsun normal bir zamanda haftasonu neden yapmıyosun ben hazır masaya neden kalkmıyorum dediğimde senin hazırlamayacağını bildiğim için yapıyorım dedi.Hazırlamayınca nasıl da hazırlıyorlar yani .

Ya bosuna demiyorlar erkegin 2 catali varsa birini kiracaksin nefes aldirmayacaksin bunlara

Ay hepsini aldim elinden deyince cok sevindim, nasil farkettiniz bu durumu? Tekrardan gecmis olsun.
giren çıkan hesaplarını iki yıl eskiye kadar inceleyince kabak gibi çıktı aradaki fark nerde bu para? karıyla kızla mı yedin, fuhuşturucu mu yaptın? diye bi cinnet...bülbül gibi öttü, ben 2-3 yılı buldum, meğer 14 yıllıkmış hesapo utançla kıvranirken çektim kendi hesabıma,gık diyemedi...ev işini de yapmıyorum, hem paradan oldu hem hizmetçiden...hiç beklemiyodu benden , hep hanımefendi hep fedakardım , 2 aydır şokta, durup durup sen çok degiştin diyo daha duuuur sen daha neler göreceksin yiğidim

Son düzenleme:

Öyle bir yapmışsınız ki benim içimin yağları eridi valla helal olsun

Öyle bir yapmışsınız ki benim içimin yağları eridi valla helal olsun
valla kader utansın bacım... övünmek gibi olmasın dünyanın en fedakar, en hanımefendi, en saf , salak kadınıydım belki de, lilithe çevirdiler 17 yılda ...beni bile bu hale getirenler dönüp bakacak kendine bundan sonra...hepinize tavsiye ederim valla böylesi süper

Is yapmiyor demek yanlis is cikarmamayi ogretmelisiniz cocuklariniz da dahil buna yemekten sonra tabağını kaldırmayan bizden değildir.

Önce dağıtmamayi basıp geçmemeyi öğretin iş de kalmaz. silip süpürmek kolay iş uzun uzadıya toplamak yerine koymak ....
Çocuklar gayet de toz alabilir mesela
Eşiniz gayette kahvaltısını kendisi yapabilir siz niye hazırlayıp gidiyorsunuz
Arkalarını temiz bıraksınlar tamamdır.

Valla sizi tebrik ediyorum. 17 yıl iyi dayanmissin ve 17 yıldan sonra adamı degistirmissin. Darısı başıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…