Eşim ev işi yapmiyor

Şu an nasıl evde. İş yapmaya devam ediyor mu ? Fazla dayanamaz bu tembel adam, yakında fena patlayacak gibi duruyor.
Evet yapıyor. Mesela dün 2 posta çamaşır attım ikisinife o serdi. Kendi bulasigini yıkıyor. Çocukların oyuncağını topluyor.
Yemek 1 kere yaptı ondan sonraki gün ben yaptım sonra dışarıdan söyledi onu yedik. Dünde yine alışverişe gitmiştik dışarıdan yedik.
Kendine kahvaltı hazırlıyordum artık hazirlamiyorum. Yani su an bana hiç zararı yok faydası var. Bakalım süreklilik kazanacak mi?

İşin kötü yanı tam ev işlerine adapte olurken ara tatil oldu memlekete gideceğiz. 9 gün ordayız.
Olsun. Sen orada da kararlılığını göster. Mesela annesigile gidecekseniz o otururken sen iş yapma. Bir şey derse eğer sen kendi anana merhamet gösterip yapmıyorsun da bana ne olmuş de. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Sorfa kaldırırken kurarken x cim masayı hazırlar mısın ya da yerdeyse sofyayı serer misin. Ya yapacak ya da yapacak...

Öyle bir şey yapsam kaynanam düşüp bayılır hastanelik olur

Öyle bir şey yapsam kaynanam düşüp bayılır hastanelik olur
Valla keyfi bilir. İster ayılsın ister bayılsın.
Dizlerimde kireçlenme su kaybı var çok eğilip kalkamıyorum. Köyde semaverd çay demledik dışarda kahvaltı ediyorduk Kv kp vçayları bittikçe Eşime x çayları doldurur musun dedim ki zaten de dolduruyordu. Memnun olmayan kendi yapsın ki öyle karışayım müdehale edeyim ilişkilerine karışayım huyları yoktur.

Üzüldüm mümkünse bir an önce kurtulun bu heriften. Herif diyorum çünkü böyle bir adama saygı duymam mümkün değil. Hayat arkadaşının yükünü hafifletmeyecekse niye beraber yaşıyoruz ki... Ben de çözüm bulamayıp boşandım keşke daha önce yapsaymışım diyorum o kadar rahatladım. İş yapmak değil enayi yerine konulmak insana dokunuyor. Allah razı olsun sen olmasan ben ne yaparım diyecekken ettigi lafa bak sümsük herif...

Yüzüme karşı bir şey diyemez ama kadın içine ata ata küt diye gider. Çünkü lugatinda oğluna iş yaptırmak diye bir kavram yok. Benim kiyamadigim oğluma elin kızı kiymis diye ağıt yakar

Bugün bende yapmadım kendide yapmadı. Zaten yoldan gelince yorgunduk. Gorumcem herşeyi yaptı sagolsun

Hıcbısey yapmıyor ve onun gelecegı satte bide yemegınımı hazırlıyorsunuz . Bence sürekli erkeklerın tabırı ile dır dır etmek yerıne esınızı karsınıza alıp ciddi bi sekılde konusun . Ha yapmak istemıyorsa eve yardımcı almayı teklıf edın . Emınım cebınden para cıkmasını istemıcek kendısı yapacaktır.

Bu zamana kadar ev işlerine yardım etmeyen bir adam bu saatten sonra da asla yardım etmez. Öncelikle bunu kabullenmelisiniz. Aksi halde sadece kendinizi tüketip mutsuz olursunuz. En azından çocuklarla ilgileniyormuş. Bence çocuklarla ilgilenmek ev işi yapmaktan çok daha zor ve meşakkatli. Madem eşiniz yardımcı olmuyor, sonuçta çalıştığınız için ev işlerine yetişmek zor. Yardımcı bir bayan bulmak sizi rahatlatır. Eğer maddi imkanınız varsa bunu deneyin derim.

aynen canım...bende altta kalmadım ağzıma geleni saydım....sen defol git dedim... 1 saat gezdi geldi...sonra özür dilerim ble ble........hiç özür falan umrumda olmuyor artık yani içimin soğuması geçmiyor

aynen canım...bende altta kalmadım ağzıma geleni saydım....sen defol git dedim... 1 saat gezdi geldi...sonra özür dilerim ble ble........hiç özür falan umrumda olmuyor artık yani içimin soğuması geçmiyor
Yemek bitmiş tuz getiriyor. Eksik kalsın ben kırıldıktan sonraki o özür. Siz de yapmayın .Rica ediyorum bayanlar arkadaşlar şu kadındır yapacak diyen erkeklere hizmet etmeyin. Adam olanı isterseniz kafanızda gezdirin ama güncellemesi yarım kalmış çükü kopasıcalara hizmet etmeyin.

Yüzüme karşı bir şey diyemez ama kadın içine ata ata küt diye gider. Çünkü lugatinda oğluna iş yaptırmak diye bir kavram yok. Benim kiyamadigim oğluma elin kızı kiymis diye ağıt yakar
Fırsat bu fırsat herkesi şaşırtın. Kocanız da ne kadar istikrarlı kararlı olduğunuzu görsün.

Çalışmadığınız halde mi iş bölümü yapıyorsunuz.. günah değil mi adama ya

Çalışmadığınız halde mi iş bölümü yapıyorsunuz.. günah değil mi adama ya
Değil.
Çalıştığı dönemde de taş taşımıyordu, gidip dükkanına oturuyordu.
Keza 2 senedir çalışmıyor da
Ayrıca bir evin işi ile 8 saat mesaiyi (ağır ya da stresli işlerde çalışanları tenzih ediyorum) nasıl bir tutuyorsunuz ki?

Bakın konu sahibi tam da eşiyle denk bir işte çalışıp, evin her türlü sorumluluğunu alıp bir de 2 çocukla ilgileniyor.

E bu kadına yazık değil mi, demek ki her çalışan insan evini de idare edebiliyor.

Memleketteyiz şu anda. Maaşımı vermedim. O da borclari ödemedim kefilim sensin sen ödersin dedi. Ev kredisi çekerken kefili ben olmuştum. Süresi gecti. Birde senin maaşını vermicegini bilsem ev almazdım diyor. Madem maasimi ortak kullanacağını düşünerek hareket ettin evin işlerinde ortak olacaktın dedim.
Birde bana diyoki kredi kartin sana ait ben karışmam diyor. Dedim evin erkeği değil misin sen ödeyeceksin dedim. Bana diyo ki sen ev hanımı olsan sana kredi kartı mi verirdim diyor. Ne kadar sığ bir düşünceye sahip ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…