- 10 Eylül 2018
- 838
- 2.195
- 113
- Konu Sahibi kitaphuzur
-
İş yapmamak için girmediği şekil kalmamış resmenMemleketteyiz şu anda. Maaşımı vermedim. O da borclari ödemedim kefilim sensin sen ödersin dedi. Ev kredisi çekerken kefili ben olmuştum. Süresi gecti. Birde senin maaşını vermicegini bilsem ev almazdım diyor. Madem maasimi ortak kullanacağını düşünerek hareket ettin evin işlerinde ortak olacaktın dedim.
Birde bana diyoki kredi kartin sana ait ben karışmam diyor. Dedim evin erkeği değil misin sen ödeyeceksin dedim. Bana diyo ki sen ev hanımı olsan sana kredi kartı mi verirdim diyor. Ne kadar sığ bir düşünceye sahip ya.
Kocan tüm pençelerini çıkarmış resmen. Gerçek yüzünü göstermiş. Ödemeyin sakın kredi filan. Sakın Geri adım atmayın.Memleketteyiz şu anda. Maaşımı vermedim. O da borclari ödemedim kefilim sensin sen ödersin dedi. Ev kredisi çekerken kefili ben olmuştum. Süresi gecti. Birde senin maaşını vermicegini bilsem ev almazdım diyor. Madem maasimi ortak kullanacağını düşünerek hareket ettin evin işlerinde ortak olacaktın dedim.
Birde bana diyoki kredi kartin sana ait ben karışmam diyor. Dedim evin erkeği değil misin sen ödeyeceksin dedim. Bana diyo ki sen ev hanımı olsan sana kredi kartı mi verirdim diyor. Ne kadar sığ bir düşünceye sahip ya.
Aynen borçları odeyeyim diyede girmediği şekil kalmadı. Hiç bir borcu ödememiş. Bir ay maaşımı vermedim. Herşeyi eline yüzüne bulastirdiİş yapmamak için girmediği şekil kalmamış resmen
Aynen ne diyeceğini şaşırdı. Ödemeleri yapmadım diyor sen bilirsin naprsan yap diyorum ama içten içe de sinir oluyorum. Bir sürü faiz biniyor akilsizKocan tüm pençelerini çıkarmış resmen. Gerçek yüzünü göstermiş. Ödemeyin sakın kredi filan. Sakın Geri adım atmayın.
Demek neymiş size ve maaşınıza güvenerek kebap hayat yaşıyormuş.Aynen ne diyeceğini şaşırdı. Ödemeleri yapmadım diyor sen bilirsin naprsan yap diyorum ama içten içe de sinir oluyorum. Bir sürü faiz biniyor akilsiz
Aynen öyleDemek neymiş size ve maaşınıza güvenerek kebap hayat yaşıyormuş.
Maaşla mal mülk alıp, sizi evin işleriyle ilgili bakan görüp kendiciği mis gibi takılıyormuş.
Yazık ya, şu ev hanımı mı olsan muhabbeti, kocanıza diyecek sözüm çok var da ağzımı bozmak istemiyorum Allahın yontmadan yolladığı ile ömür geçiriyorsunuz...
Süper ya, ben de kokmayacak kadar yapıyorum ve nefret ede ede yapıyorum. Bulaşık makinesindeki kirlileri bile beğenmez her seferinde düzenler ve " fırlattın attın ve bazıları tesadüfen yerleşti herhalde bu kadar olamaz", " bu makineden bu kadar mı nefret ediyosun" şeklinde söylenirBen gaddarım, doğru ya da yanlış.
Anaları paşa gibi yetiştirmiş, kimse kusura bakmasın da ben ailemin evinde 1 bardak yıkamadan, 1 kere iş yapmadan evlendim.
Yemeğimi yer, tepsiyle koltuğa bırakırdım, o derece.
Hizmetçi olmaya evlenmedik, o ne kadar yaparsa ben de o kadar.
Yapmazsa dünya kaç bucak görür
Ha bu arada ben çalışmıyorum.
Yararı geçtim zararı var.Aynen öyle
Maasimla tehdit etmek yada misilleme yapmak hiç bana göre değil. Şimdiye kadar tüm borçlara ortak oldum herşey güllük gulistanlikti. İlk kez maaşımı vermedim adamın içindeki bütün pislikleri gördüm. Bu ara boşanmayı bile düşünüyorum. Bana bir faydası yokki sevdiğim için bu kadar süre müsamaha göstermişim. Yoksa asalak gibi hayatımda yer kaplıyor.
Baby stepsSüper ya, ben de kokmayacak kadar yapıyorum ve nefret ede ede yapıyorum. Bulaşık makinesindeki kirlileri bile beğenmez her seferinde düzenler ve " fırlattın attın ve bazıları tesadüfen yerleşti herhalde bu kadar olamaz", " bu makineden bu kadar mı nefret ediyosun" şeklinde söyleniryemek zaten asla aramaz, 3 gün yemek yok desem yumurta kırar bişey yapar yer ve şikayetçi olmaz. ama çamaşır ve ütü mertebesine erişemedim daha :/
Şimdiye kadar bosanmayi hiç düşünmedim. Kendisinede sadece iki nedenden ayrılırım derdim. Biri ihanet diğeri şiddet. Ama şimdi o kadar soğudum ki. Ona karşı bir his yok içimde. Bu süreçte yaptıkları söyledikleri çok kırdı beni. Şimdi evde de değiliz belki o yüzden böyle düşünüyorum. Evde olsam belki herşey daha çabuk düzene girerdi.Yararı geçtim zararı var.
Sırtınızdaki bir kambur adeta.
Siz zaten geliri ve düzenli mesleği olacak bir kadınsınız, kendinizi ve çocuklarınızı geçindirirsiniz.
Ondan beklediğiniz hayat ortaklığı, dayanışma idi.
Bu da sadece para koymakla olmaz, hayatı birbiri için kolaylaştırmakla olur.
Valla onsuz daha iyi mis gibi yaşarsınız da ben hala burnunun dikine giden bir adam görüyorum, sert yapıyor kendince ders veriyor.
Bu kadar nefret edilesi bir canlı değildir ki evli kalmışsınız bugüne kadar.
Ortak yola gelene kadar bence devam edin bu sürümcemeye, ha eğer ki gerçekten evde 2 iş yapmamak adına bu yuvayı yıkabiliyorsa da boşayın gitsin.
Aynisini dusundum.Bence para işiyle misilleme yaparak yanlış yapıyorsunuz.
1 ay maaşımı vermedim diye olayi bu kadar büyüten kendisi. Benim amacım orta yolu bulmak. Ama kendi ısrarla hala yapmiyorum senin görevin diyebiliyor. Bende onunla ayni dilden konuşuyorum.Aynisini dusundum.
Burda fazla gaza geliyorsunuz gibime geliyor.
Olay ev isi yapmak yapmamaktan borc harc islerine dondu.Biraz daha ilerisi adliyede biterse sasirmam.
Konu evliliği bitirmekse gidip güzel güzel dilekçe verilsin. Ona hiçbir itirazım yok. Zaten bana da düşmez.Aynisini dusundum.
Burda fazla gaza geliyorsunuz gibime geliyor.
Olay ev isi yapmak yapmamaktan borc harc islerine dondu.Biraz daha ilerisi adliyede biterse sasirmam.
Ben ona sen erkek değil misin demeden önce o bana sen kadın değil misin tüm işleri sen yapacaksın. Yapmak zorundasın dedi.Bunun üstüne ben zaten ben kadınsam sende erkeksin dedim. İlk önce kırılan yipratilan ben oldum. Eşimin bana yaptığının aynısını eşime yapınca mi sorun oldu anlamadım.Konu evliliği bitirmekse gidip güzel güzel dilekçe verilsin. Ona hiçbir itirazım yok. Zaten bana da düşmez.
Sen erkek değil misin evi geçindir git borçları öde bakalım filan bana çok aşırı tepkiler geliyor. Eşim bana böyle bir şey söylese asıl büyük sorun o zaman çıkar mesela. Konu sahibinin şikayeti ev işleri, yaptırımı para vermemek. Mesela para vermediğiniz süre zarfında ev işlerini eksiksiz mi yapıyorsunuz? ( şahsi fikrim hiçbir zaman ev işlerini tamamen üstlenmemeniz) Ama bence sapla samanı birbirine karıştırıyorsunuz.
Boşanma niyeti yoksa eğer ortada çok fazla uzadı bence bu konu. Ha boşanası varsa zaten böyle çirkinleşmeye gerek yok.
Ödeşmek zorunda mısınız? Madem terbiyesiz bir eşiniz var boşanın. Sizi ne durduruyor? Çirkinleşen birine aynı çirkinliği yapmak şart mı illa? Yaşadığınız şu gerginliğe değer mi sizce?Ben ona sen erkek değil misin demeden önce o bana sen kadın değil misin tüm işleri sen yapacaksın. Yapmak zorundasın dedi.Bunun üstüne ben zaten ben kadınsam sende erkeksin dedim. İlk önce kırılan yipratilan ben oldum. Eşimin bana yaptığının aynısını eşime yapınca mi sorun oldu anlamadım.
Ev hanımıyım. Eşim vısa kartını bana verdi. Tüm hesaplarımız elimde. Ne harcamış,ne almışız hepsini bende görüyorum ve kartı kullanıyorum. Eve 1 TL katkım yok. Buna rağmen böyle ve ev işlerinde de sağ olsun yardım eder. Sorsan o da ev hanımı şöyle yapacak,sen ev hanımısın ne yapcan bu kıyafeti alma gibi şeyler söyler arada lafını alır oturur rahat 2 ay ev hanımı lafını ağzına almazDemek neymiş size ve maaşınıza güvenerek kebap hayat yaşıyormuş.
Maaşla mal mülk alıp, sizi evin işleriyle ilgili bakan görüp kendiciği mis gibi takılıyormuş.
Yazık ya, şu ev hanımı mı olsan muhabbeti, kocanıza diyecek sözüm çok var da ağzımı bozmak istemiyorum Allahın yontmadan yolladığı ile ömür geçiriyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?