Eşim ev işi yapmiyor

İş yapmamak için girmediği şekil kalmamış resmen

Kocan tüm pençelerini çıkarmış resmen. Gerçek yüzünü göstermiş. Ödemeyin sakın kredi filan. Sakın Geri adım atmayın.

Kocan öğretmen değil mi kapı gibi maaşı var. Hadi bu ay elini çabuk tuttu gitti hepsini çekti. 1 ayda banka birşey yapmaz. Sonra hesabına para geçtiği anda banka alır alacağını. Kocacığın ne diyecek devlete maaşımı elden mi ver diyecek. Pehhh. Yani çırpınıyor şu anda kocan sakın kanma. lafların hepsinin altı boş yani. Kof. Ev kadını olsan sana kredi kartı mı veririm ne demek yaaa. Kızma ama senin kocan senin paranla sana kocalık yapıyormuş. Senin imkanlarından, maaşından ve diğer tüm yaptıklarından dibine kadar yararlanıyor ama şehzademiz elini sabuna suya dokunmuyor.

Kocan tüm pençelerini çıkarmış resmen. Gerçek yüzünü göstermiş. Ödemeyin sakın kredi filan. Sakın Geri adım atmayın.
Aynen ne diyeceğini şaşırdı. Ödemeleri yapmadım diyor sen bilirsin naprsan yap diyorum ama içten içe de sinir oluyorum. Bir sürü faiz biniyor akilsiz

Valla bende biraz okb'lik var o yüzden değil kocam bir başkası profesyonel bile olsa evime el degdiremem illa benim yapmam lazım temizliğini vs..

Aynen ne diyeceğini şaşırdı. Ödemeleri yapmadım diyor sen bilirsin naprsan yap diyorum ama içten içe de sinir oluyorum. Bir sürü faiz biniyor akilsiz
Demek neymiş size ve maaşınıza güvenerek kebap hayat yaşıyormuş.
Maaşla mal mülk alıp, sizi evin işleriyle ilgili bakan görüp kendiciği mis gibi takılıyormuş.

Yazık ya, şu ev hanımı mı olsan muhabbeti, kocanıza diyecek sözüm çok var da ağzımı bozmak istemiyorum Allahın yontmadan yolladığı ile ömür geçiriyorsunuz...

Aynen öyle
Maasimla tehdit etmek yada misilleme yapmak hiç bana göre değil. Şimdiye kadar tüm borçlara ortak oldum herşey güllük gulistanlikti. İlk kez maaşımı vermedim adamın içindeki bütün pislikleri gördüm. Bu ara boşanmayı bile düşünüyorum. Bana bir faydası yokki sevdiğim için bu kadar süre müsamaha göstermişim. Yoksa asalak gibi hayatımda yer kaplıyor.

Süper ya, ben de kokmayacak kadar yapıyorum ve nefret ede ede yapıyorum. Bulaşık makinesindeki kirlileri bile beğenmez her seferinde düzenler ve " fırlattın attın ve bazıları tesadüfen yerleşti herhalde bu kadar olamaz", " bu makineden bu kadar mı nefret ediyosun" şeklinde söylenir yemek zaten asla aramaz, 3 gün yemek yok desem yumurta kırar bişey yapar yer ve şikayetçi olmaz. ama çamaşır ve ütü mertebesine erişemedim daha :/

Yararı geçtim zararı var.
Sırtınızdaki bir kambur adeta.
Siz zaten geliri ve düzenli mesleği olacak bir kadınsınız, kendinizi ve çocuklarınızı geçindirirsiniz.
Ondan beklediğiniz hayat ortaklığı, dayanışma idi.
Bu da sadece para koymakla olmaz, hayatı birbiri için kolaylaştırmakla olur.
Valla onsuz daha iyi mis gibi yaşarsınız da ben hala burnunun dikine giden bir adam görüyorum, sert yapıyor kendince ders veriyor.
Bu kadar nefret edilesi bir canlı değildir ki evli kalmışsınız bugüne kadar.

Ortak yola gelene kadar bence devam edin bu sürümcemeye, ha eğer ki gerçekten evde 2 iş yapmamak adına bu yuvayı yıkabiliyorsa da boşayın gitsin.

Baby steps
O da olur.
Eğer diğer şeylerde erinmiyorsa bunlarda da erinmez.
Zaten bir insan neden kendi işini yapmaya erinir ki?

Aynen sizin gibi bulaşık makinasından ama boşaltmaktan nefret ederim, her sabah o kocanın görevi.
Kendi de sevmeye başladı, az önce bitti kapağını açtım ve ‘ding dong bekleniyorsunuz sıcak sıcak dumanı üstünde’ diye gülerek çağırdım görev başına.
O da dizmekten nefret ediyor, bulaşıkları akıtıp temizleyip tezgaha diziyor, ben makineye.
Böyle olmasını anormal karşılayan hemcinslerimi gram anlamıyorum, benim bit kadar bebelerim bile ev süpürüp makine yerleştirir.

Yük olmadan yaşamayı benimsemek ne önemliymiş, öğrenmeyene de böyle zorla zorla öğretince hayat gerçekten güzelleşiyor:)

Şimdiye kadar bosanmayi hiç düşünmedim. Kendisinede sadece iki nedenden ayrılırım derdim. Biri ihanet diğeri şiddet. Ama şimdi o kadar soğudum ki. Ona karşı bir his yok içimde. Bu süreçte yaptıkları söyledikleri çok kırdı beni. Şimdi evde de değiliz belki o yüzden böyle düşünüyorum. Evde olsam belki herşey daha çabuk düzene girerdi.

Aynisini dusundum.
Burda fazla gaza geliyorsunuz gibime geliyor.
Olay ev isi yapmak yapmamaktan borc harc islerine dondu.Biraz daha ilerisi adliyede biterse sasirmam.
1 ay maaşımı vermedim diye olayi bu kadar büyüten kendisi. Benim amacım orta yolu bulmak. Ama kendi ısrarla hala yapmiyorum senin görevin diyebiliyor. Bende onunla ayni dilden konuşuyorum.

Aynisini dusundum.
Burda fazla gaza geliyorsunuz gibime geliyor.
Olay ev isi yapmak yapmamaktan borc harc islerine dondu.Biraz daha ilerisi adliyede biterse sasirmam.
Konu evliliği bitirmekse gidip güzel güzel dilekçe verilsin. Ona hiçbir itirazım yok. Zaten bana da düşmez.

Sen erkek değil misin evi geçindir git borçları öde bakalım filan bana çok aşırı tepkiler geliyor. Eşim bana böyle bir şey söylese asıl büyük sorun o zaman çıkar mesela. Konu sahibinin şikayeti ev işleri, yaptırımı para vermemek. Mesela para vermediğiniz süre zarfında ev işlerini eksiksiz mi yapıyorsunuz? ( şahsi fikrim hiçbir zaman ev işlerini tamamen üstlenmemeniz) Ama bence sapla samanı birbirine karıştırıyorsunuz.

Boşanma niyeti yoksa eğer ortada çok fazla uzadı bence bu konu. Ha boşanası varsa zaten böyle çirkinleşmeye gerek yok.

Ben ona sen erkek değil misin demeden önce o bana sen kadın değil misin tüm işleri sen yapacaksın. Yapmak zorundasın dedi.Bunun üstüne ben zaten ben kadınsam sende erkeksin dedim. İlk önce kırılan yipratilan ben oldum. Eşimin bana yaptığının aynısını eşime yapınca mi sorun oldu anlamadım.

Ödeşmek zorunda mısınız? Madem terbiyesiz bir eşiniz var boşanın. Sizi ne durduruyor? Çirkinleşen birine aynı çirkinliği yapmak şart mı illa? Yaşadığınız şu gerginliğe değer mi sizce?

Amacınız eşinizi yola getirmekse gittiğiniz yol doğru değil bana göre. Ha istiyorsanız yıllarca böyle terbiye etmeye çalışın. Ben evde koltuğumdan yorum yapıyorum. Bu gerginliği her gün yaşayan sizsiniz.

Ev hanımıyım. Eşim vısa kartını bana verdi. Tüm hesaplarımız elimde. Ne harcamış,ne almışız hepsini bende görüyorum ve kartı kullanıyorum. Eve 1 TL katkım yok. Buna rağmen böyle ve ev işlerinde de sağ olsun yardım eder. Sorsan o da ev hanımı şöyle yapacak,sen ev hanımısın ne yapcan bu kıyafeti alma gibi şeyler söyler arada lafını alır oturur rahat 2 ay ev hanımı lafını ağzına almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…