- 23 Ağustos 2020
- 4.798
- 9.186
- 108
- 35
- Konu Sahibi kitaphuzur
-
Ay bu mutfak işi hep bendeElbette bu sadece benimle alakalı mevzu değil.
Koca kişisi gayet tertip düzen seven, ev temizliğe topluluğuna önem veren biridir.
Ben de tam aksi.
Yapmıyorum arkadaşım, ben kendi rahatsız olmadığım ya da yapmak istemediğim şeyi asla yapmıyorum, kendi rahatsızsa yapsın, bana ne!
Eşek kadar herife anası gibi bakamam.
İlk evlendiğimizde söyledim, kirli sepetinde görmediğim hiçbir şeyi yıkamam diye ki gerçekten yıkamadım, atmayı öğrendi.
Ben evi toplayamam, rahatsız olmuyorum dedim bıraktım, arapsaçına döndü, kendi yaptı.
Bugüne kadar sayılı ütü yaptım evde, pandemi öncesi yardımcı yapıyordu.
Pandemi sürecinde ‘ben evdeyim çamaşır kirletmiyorum ki pijamalarım da ütü istemez, yıkama ütüleme bekleme’ dedim, aylardır kendi yapıyor.
Ben bir tek çocuklarınkini organize ediyorum.
Yine bir gün kavga ettik bana sağlam giydirdi, o gün mutfağı toplamayı bıraktım, yemek tabakları masada kaldı 4 gün!!!
Kokuştu artık ve kocamın bir görevi daha oldu, onları toplamak ve temizlemek.
Ev pislenmiş derse, siler süpürür vs.
Kavga edersek hele yemek bile yapmam, emeğimin kıymetini bilecektin der, tabağı çekerim önünden, başının çaresine baksın.
Rahatsız olmayacak adama çare yok ama olacaksa yapmayın, bırakın da görsün gününü.
Yapma bunuuuuYanlışı yıllar önce yapmışsınız, tek bir ‘evet’ ile...
Tek çekirdekli değilim, mesela şuan makine boşaltırken mesaj yazabiliyorumBen şeyi merak ettim, buralarda uzun uzun mesajlarınızı okuyorum, geniş bi zaman ayırıyorsunuz. o nasıl oluyor?
Kaynana ölü galibaElbette bu sadece benimle alakalı mevzu değil.
Koca kişisi gayet tertip düzen seven, ev temizliğe topluluğuna önem veren biridir.
Ben de tam aksi.
Yapmıyorum arkadaşım, ben kendi rahatsız olmadığım ya da yapmak istemediğim şeyi asla yapmıyorum, kendi rahatsızsa yapsın, bana ne!
İlk evlendiğimizde söyledim, kirli sepetinde görmediğim hiçbir şeyi yıkamam diye ki gerçekten yıkamadım, atmayı öğrendi.
Ben evi toplayamam, rahatsız olmuyorum dedim bıraktım, arapsaçına döndü, kendi yaptı.
Pandemi sürecinde ‘ben evdeyim çamaşır kirletmiyorum ki pijamalarım da ütü istemez, yıkama ütüleme bekleme’ dedim, aylardır kendi yapıyor.
Yine bir gün kavga ettik bana sağlam giydirdi, o gün mutfağı toplamayı bıraktım, yemek tabakları masada kaldı 4 gün!!!
Kavga edersek hele yemek bile yapmam, emeğimin kıymetini bilecektin der, tabağı çekerim önünden, başının çaresine baksın.
Rahatsız olmayacak adama çare yok ama olacaksa yapmayın, bırakın da görsün gününü.
Yoo, Allah gecinden versin, benden iyi.Kaynana ölü galiba
Bende tek çocuk var, genelde okuyorum bi iki bişe yazayım derken kızım illaki bölüyor kalıyor öyle.Tek çekirdekli değilim, mesela şuan makine boşaltırken mesaj yazabiliyorum
Çocuk kucağımda yemek de yapabiliyorum, bir yandan haber de okuyabiliyorum.
Ve ayrıca gece çocuklar uyuduktan sonradır genelde uzun mesajlarım.
Bunu mu merak ettiniz cidden?
ben anladım ne demek istediğiniYoo, Allah gecinden versin, benden iyi.
Hayırdır, niye öldürdünüz kadını?
Ev işini paylasmaya calisinca kayinvalideler kollarini acip yavruuuuummmm moduna giriyor da ondan kayinvalide yok sandim. Demek ki klasik kaynanaya denk gelmeyen ender şanslilardansiniz.Yoo, Allah gecinden versin, benden iyi.
Hayırdır, niye öldürdünüz kadını?
Şaka bir yana Allah uzun ömür versin ya, düşündüm biran üzüldüm...ben anladım ne demek istediğinikavga çıkaracak bir nedenle öldürdü bence
Du ben yarın çıktısını alayım bununElbette bu sadece benimle alakalı mevzu değil.
Ben de tam aksi.
Aksine bayağı klasik kayınvalide.Ev işini paylasmaya calisinca kayinvalideler kollarini acip yavruuuuummmm moduna giriyor da ondan kayinvalide yok sandim. Demek ki klasik kaynanaya denk gelmeyen ender şanslilardansiniz.
Konu resmen bana döndü de çok mesaj yazdım herhalde farkında değilim.Du ben yarın çıktısını alayım bunun
Tam duvara asmalık olmuş tebrikler
Ama ben beceremiyorum o ayrı
Şaka bir yana Allah uzun ömür versin ya, düşündüm biran üzüldüm...
İmrendim darisi nasil bulasir diye düsüncedeyim . Huzurunuz daim olsun herkese de nasip olsun.Aksine bayağı klasik kayınvalide.
Hatta dibi diyebilirim, beni alakadar etmez, burası benim evim benim düzenim.
O kendi evinde oğluna hizmet edebilir, baş köşeye oturtabilir.
Kendileri bizim evimize geldiğinde kocamla ikimiz onlara hizmet ederiz.
İçi gidiyorsa bilemem
Valla yapmıyor Hiç bisey. Erken gidip baya geç geliyor esnaf.Konu resmen bana döndü de çok mesaj yazdım herhalde farkında değilim.
Yan gel yat osman adamlardan nefret ediyorum, o sebeple konuya dadandım herhalde
Sizin yok mu çevrenizde iş yapan erkekler?
Ben de buna şaşırıyorum, ben neyim ki ya...
Öyle arkadaşlarımız var ki hamile diye dolabı açıp bardak almıyordu, terliğine kadar kocasına ‘terliğimi getir’ emirleri veriyordu.
Rezil bir durum benim için, imrendiğim falan asla yok, yapamam da zaten.
Ama yapıyor yani, benim çevremde kocam gibi adam çok, haftaiçi çalışıp, haftasonu evi beraber temizleyen, haftada 3 gün yemeğini kendi yapan...
Ben bir görümceleri anlatsam, yer yerinden oynar herhalde.Bir hikaye anlatim dinle bak.
Kadına sormuşlar
Evli oğlun nasıl anlasabiliyor mu gelinle
Oğlum çok iyi ama gelin çok kötü yan gelip yatıyor koca parası yiyor Oğlum işten gelip birde ev işi yapıyor çok mutsuzlar.
Demiş.
Peki evli Kızın nasıl esi nasıl demişler
Ayyy o mu çok çok iyi çok rahat damadim da çok iyi kızım yan gelir yatar kocası ona bol bol para verir . Kızıma ev işinde yardım da eder çok mutlular Demiş.
6 - 9 misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?