Eşim ev işi yapmiyor

Ay bu mutfak işi hep bende masada pis bırakırsam mecbur temizler Di mi hahah onu da yapayım Bir ara alışsın bende söylene söylene süpürgeyi ona attım. Süpürmüyorum rahatsız olan süpürür kalkıp süpürüyor. Şu mutfak olayına da el atayım ama

Ben şeyi merak ettim, buralarda uzun uzun mesajlarınızı okuyorum, geniş bi zaman ayırıyorsunuz. o nasıl oluyor?
Tek çekirdekli değilim, mesela şuan makine boşaltırken mesaj yazabiliyorum
Çocuk kucağımda yemek de yapabiliyorum, bir yandan haber de okuyabiliyorum.

Ve ayrıca gece çocuklar uyuduktan sonradır genelde uzun mesajlarım.
Bunu mu merak ettiniz cidden?

Bulaşık neden yıkasın kı elınde makına yok mu? Ben olsam tek bır temız tabak kalmayıncaya kadar bırıktırır ve asla makınaya dahi atmazdım. Sız sımartmıssınız. Bu aksam yemek yok temız yaptım yetıstıremedım, temız esya kalmamıs vs gecıstırın hayat müşterek

Kaynana ölü galiba

sevgilim sinirlendiği zaman tüm evi toplayıp üzerine makinadaki bulaşıkları çıkarıp yıkayan hatta lavabo içini temiz bile olsa bir daha temizleyen biri.
evlenirsek umarım değişmez çünkü bu bug'ı inanılmaz işime yarayacak.. kıhkıhkıh..

sevgili konu sahibi, eşiniz kirli ve düzensiz bir evden rahatsız oluyorsa o zaman salın gitsin. birkaç gün hatta gerekirse hafta boyunca yaşamaya çalışsın o düzensizlikte.
yok bundan rahatsız olmayan biriyse de o zaman kelimelerle çözülebileceğini sanmıyorum. hatta hiçbir şekilde çözüleceğini sanmıyorum.

Bende tek çocuk var, genelde okuyorum bi iki bişe yazayım derken kızım illaki bölüyor kalıyor öyle.
İşte bundan merak ettim, açıklamam tatmin etmiştir umarım

Yoo, Allah gecinden versin, benden iyi.
Hayırdır, niye öldürdünüz kadını?
Ev işini paylasmaya calisinca kayinvalideler kollarini acip yavruuuuummmm moduna giriyor da ondan kayinvalide yok sandim. Demek ki klasik kaynanaya denk gelmeyen ender şanslilardansiniz.

Du ben yarın çıktısını alayım bunun
Tam duvara asmalık olmuş tebrikler
Ama ben beceremiyorum o ayrı

Ev işini paylasmaya calisinca kayinvalideler kollarini acip yavruuuuummmm moduna giriyor da ondan kayinvalide yok sandim. Demek ki klasik kaynanaya denk gelmeyen ender şanslilardansiniz.
Aksine bayağı klasik kayınvalide.
Hatta dibi diyebilirim, beni alakadar etmez, burası benim evim benim düzenim.
O kendi evinde oğluna hizmet edebilir, baş köşeye oturtabilir.
Kendileri bizim evimize geldiğinde kocamla ikimiz onlara hizmet ederiz.
İçi gidiyorsa bilemem

Du ben yarın çıktısını alayım bunun
Tam duvara asmalık olmuş tebrikler
Ama ben beceremiyorum o ayrı
Konu resmen bana döndü de çok mesaj yazdım herhalde farkında değilim.
Yan gel yat osman adamlardan nefret ediyorum, o sebeple konuya dadandım herhalde

Sizin yok mu çevrenizde iş yapan erkekler?
Ben de buna şaşırıyorum, ben neyim ki ya...
Öyle arkadaşlarımız var ki hamile diye dolabı açıp bardak almıyordu, terliğine kadar kocasına ‘terliğimi getir’ emirleri veriyordu.
Rezil bir durum benim için, imrendiğim falan asla yok, yapamam da zaten.
Ama yapıyor yani, benim çevremde kocam gibi adam çok, haftaiçi çalışıp, haftasonu evi beraber temizleyen, haftada 3 gün yemeğini kendi yapan...

İste bende bunu anlamiyorum calisan kadin olsun ama ev işlerini de hep o yapsin cocuklara da o baksin kocasinin gereksinimlerini karsilasin yemegini icecegini kiyafetinin ütüsüne kadar haaa ama kadinin ekonomik ozgurlugu varya tabi gerisi onemli değil.

Şaka bir yana Allah uzun ömür versin ya, düşündüm biran üzüldüm...

Bir hikaye anlatim dinle bak.

Kadına sormuşlar

Evli oğlun nasıl anlasabiliyor mu gelinle
Oğlum çok iyi ama gelin çok kötü yan gelip yatıyor koca parası yiyor Oğlum işten gelip birde ev işi yapıyor çok mutsuzlar.
Demiş.

Peki evli Kızın nasıl esi nasıl demişler

Ayyy o mu çok çok iyi çok rahat damadim da çok iyi kızım yan gelir yatar kocası ona bol bol para verir . Kızıma ev işinde yardım da eder çok mutlular Demiş.

6 - 9 misali

İmrendim darisi nasil bulasir diye düsüncedeyim . Huzurunuz daim olsun herkese de nasip olsun.

Valla yapmıyor Hiç bisey. Erken gidip baya geç geliyor esnaf.
Sonra yorgunum muhabbetleri
13 sene ne kavgalar
Içinden gelmeyince yapmıyor ama
Anasının evinde tam bir hizmetkar
Nefret tiksinti bikkinlik
3u bir arada
Allah büyük vardır bana da bir çıkış yolu elbet...

Ben bir görümceleri anlatsam, yer yerinden oynar herhalde.
Görümcelerimin yanında köleyim ben bayağı
3 senedir evli olup evde 3 5 kere yemek pişiren bir görümcem var benim ya da evine misafir kabul etmeyen, haftada 2 3 gün ailesinde kalan falan...

Beni taç yapsınlar başlarına be ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…