Eşim evden kovdu!

Canim once sakin ol cok üzüntülu oldugun icin sağlikli düşünemebilirsin. Bence iki seceneğin var. Birincisi gercekten ailene git ama sakın onlara birşey söyleme biraz bekle. Eğer esinden ses çikmazsa gercekten evliligi istemiyordur. O zaman zaten ayrilmaktan baska caren yok. Seni istemeyen adami birak napiyorsa yapsin. Bu kadar kolay mi ya kucucuk kavga da git demek. Ikincisi tmm dedigin gibi olsun ama evde ben kalicam sen git de. O gitsin istemiyorsa. Bakalim bu sekilde biraz bekle. Sinirleriniz gecsin biraz durulunca hersey netlesir. Inan cok ta yipratmaya degmiyor kendini. Allaha emanet olun.

10senelik evliyim aynen bizdede durumlar böyle.
Bu tarz adamlara ezik durmayacaksin.o bir diyosa sen iki soyle.Kaale alinmadiklarini görünce kendilerini geri vites yapıyorlar:)

Aynen. Bu çok daha etkili erkekle tartışmaktan, evden gitmekten. Söyledikleri incitici sözlerin sizi vurduğunu gördüklerinde çocuk gibi bunu kullanabilirim artık diyorlar. İle yaramadı mı kendileri bir şeyler vurup kırarak dinletmeye çalışıyorlar.

Tesir etmediğini gördüklerinde uzlaşmaya başlıyorlar mecbur :)

Ayrıca bardak çanağı kırıp gidin diyen arkadaşlara sesleniyorum. Yazık o eşyalara.Niye evinize zarar veriyorsunuz?

Giden biri olacaksa o erkektir, gitsin bir yerlere, kıvrılsın uyusun. Rahatı bozulsun. kadın güzelim eşyalarıyla rahat rahat yaşamaya devam etsin.

Bizim ilk yıllarımızda zavallı bir çöp kovamız vardı metalik. Kafası kızan ona geçirirdi lafını dinletmek için. Zavallım yamuk yumuk oldu da attım.

Ya gerçekten benim evimin eşyası bile, kocamın salak salak triplerinden daha önemli. Ben emek verdim o ilişkiye ve o eve. Eşim bile olsa, bozamaz oğlumla düzenimizi. Biz mutlu yaşarız, isteyen bu tablonun içinde kalır.

Konu sahibi, eskileri okumadım, kavga sebebiniz nedir bilmiyorum am ilk senelerde,böyle ağır kavgalar ve sözler olabilir. İyi analiz edin durumunuzu. Eşiniz odun mu, pislik mi? Ona göre konumunuzu belirleyin.

Biraz ailesinden biraz onun düşüncesizliğinden dolayı, eşim normal şartlarda mükemmel bir adamdır. Ancak çok kincidir ve kavgada böyle saçmalayabiliyor. Ben ona sen git desem ya da mesaj atsam eve gelme istemiyorum yazsam gelmez. Ama neden bilmiyorum çok kırıldım ve onunla anlaşmak, ona derdimi anlatmak bile istemiyorum .

Tebrik ediyorum sizi ne de guzel anlatmissiniz. Bu erkeklere bizim onlardan daha guclu oldugumuzu gostermemiz lazim. Umarim konu sahibi bir yere gitmez ve esi olacak adama da cok istiyorsan sen git der. :)

Haklısınız yazacak hiçbir şey bulamadım.

Bütün gece oturdum ve düşündüm arkadaşlar. Bu evi ailesi krediyle aldı ama biz ödüyoruz. Sanırım biraz da bu yüzden tartışma alevlendi. Kendimi ait hissedemedim. Oturdum masa başına sabah okuması için mektup yazdım. Giderken almış. Şimdiye okumuştur ama cevap yazmadı ben de sormadım. Biliyorum şu an çok pişman ama bu defa kolay olmayacak. Onu affedip sineye çekmeyeceğim. Mecbur gelecek, mecbur sürünecek yoksa sırf inat ugruna o kocayı boşarım. Şu andaki düşüncelerim bunlar işte.

Israrla neden kavga ettiğinizi anlatmiyorsunuz sanırım.

Sizin için yazayım. Ailesi krediyle oturduğumuz evi aldı ama biz ödüyoruz. Evlendiğimden beri kıt kanaat geçiniyoruz. Ailesi biz evlenirken bir iğne dahi yardım etmedi o yüzden onlara birşey yapmak istemiyorum . Tvleri bozulmuş ve kenarda az bir birikmişimiz vardı oradan aldı eşim. Neyse o kadar uğraştıki zoruma gitti ben 2 yıldır birşey istiyorum hiç böyle uğraşmadın dedim. Tartışma buradan çıktı, sonra konu konuyu açtı derken ailem şunu yapıyor bunu yapıyor ev aldı muhabbeti yaptı . Ben de ne diyorsun sen madem onlar aldı biz iki yıldır neyi ödüyoruz yeter artık beni konuşturma yoksa kötü olacak dedim . Iki yıldır katlanıyorum herşeye dedim o da katlanma annenin yanına git o zaman dedi. Sonrasini biliyorsunuz.

1)Evden çıktıysam büyük konuşmayayım o eve dönmem ya da bu kadar''kolay'' dönmem.
2)Bir otele gidebilirdiniz.
3)O arayıp sormadan aramam sormam.
4)İkinciye evden kovuyor, dönüp sen kimi kimin evinden kovuyorsun al valizini çık git diyemediniz mi?

Mesleğim var zaten o sorun değil. Ailemin yanına gitmeme sebebim ailem çocuklarına çok düşkündür şimdi geliyorum desem onlsr çıkar gelir direk. Ama ben en son çıkmazda bunu yapmak istiyorum. Aileme söylediğim vakit ardıma bakamam.

Ikinci üyelik alma sebebim kardeşim asıl hesabımdaki nicki biliyor. Şimdi duyarsa çok üzülür ve ailem öğrenir. Ondan dolayı aldım.

Allah aşkına, bu adamlara ne yapıyorsunuzki, bu hale geliyorlar...Gerçekten artık bayanlar tutsunlar şu çenelerini...nedir yani bardağı yere atmak vs. yakışıyormu bu hareketler. hiç olgunluk yok insanlarda, ama evleniyorlar. bir taraf sinirliyken diğeri susmasını, bilmeli...sinirler geçince problem neyse konuşmalı...eminimki kavga sebebiniz incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebeptir.

Ikinci üyelik alma sebebim kardeşim asıl hesabımdaki nicki biliyor. Şimdi duyarsa çok üzülür ve ailem öğrenir. Ondan dolayı aldım.

Şifrenizi de mi biliyor ayrıca girip ne yazıyorsunuz diye mi bakacak yani sürekli anlamadım. Ben olsam o evde 1 dk durmazdım ne olursa olsun

Ben nie gidiyorum sen git deseydin keşke ben gitmek istemiorm ki kadınlar gidince sonra gitmeye meraklıymışşın diolar en azından sana bşy diemezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…