eşim eve gelmedi :(

lelelesakine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
176
2
0
İstanbul
kızlar şu anda delirmek üzerreyim
akşam eşim geldi yemek yerken arkadaşlarım çağırdı gidiyim mi dedi
tabi hayatımm dedim bu gitti ama şu saat oldu gelmedi az öncede msj atmış ben sabah gelicem die, bende msj attım saat kaç olursa olsun uyumaya eve gel dedim
ama o içtiğini o yuzden gelmiceğini söyledi gitti yer 10 dklık mesafe, ama benim ailem şehir dışında ve bugun kardeşim askerden izne geldi ben ona regmen önümüz hafta sonu eşim evde die gittmedim yanlız kalmasın die. ben kalmaya aileme bile gitmedim onun için oysa arkadaşlarıyla sabahlıo, ilk defa oldu böyle bişey delircem, elim ayağım titriyo bişey söyleyin lütfen haksızmıyım

Eşini evde yalnız bırakmak nedir? Asla tasvip etmem. İsterse sabaha karşı gelsin yinede evde olmalı. Bekarlıkta ki alışkanlıklar vardır yeni evliyseniz.
Kalbinizi ferah tutun, uyumak zor olsada uyuyun. Gelmemiş olursa tavrınızı belli eder bi daha çıkmadan önce 2 kere düşünmesini sağlarsınız.

1 senelik evliyiz
hazırlandım sabah ilk otobüsle ailemin yanına gidiyorum

kesinikle haklısınız, kendinizi üzmek yerine uyumaya çalışın gerçekten. ilk defa böyle bişey oluyorsa, tepkinizi bilmediğinden yapmış olabilir.. bu sene sonunda ben de evleniyorum ve bu tür şeylerden çok korkuyorum

Yeni evlimisiniz merak ettim
Eşinizin yaptığı hoş bir şey değil sonuçta siz yalnızsınız evde
Bir erkeğin karısını gece evde yalnız bırakması doğru değil
Ayda yılda bir yapılırsa belki olabilir ama gece eşini evde yalnız bırakmakta neyin nesi
Ben olsam çok gönül koyardım sende tavrını belli et bundan sonra bu hatasını tekrarlamasın

1 senelik evliyiz

Biraz fevri davranmıyor musunuz? Araba kullanamıyordur belki alkollü olduğu için.:26:
Daha zor durumlara sebep olmasın, arayıp eve gelmesini istediğinizi söyleyin tekrar. Çıkabilirseniz taksiyle almaya gidebilirsiniz bahanesi alkollü olmaksa eğer. :44:

7 senedir birlikteyiz asla düşünmediğim şeyleri yasıorum bu ara iyice tartmak lazım

İçtiyse de taksi tutsun gelsin evine ya da öyle gruplara içmeyen biri götürülür acemi içkiciler bunu düşünememiş galiba..çok kızdım çok...

cok haklısın bana kalırsa senden ızın alması danısması gerekıyor ,
geldıgı zaman guzelce konus ve derdını anlat anlar heralde

içki çarpmaz eşimi sağlam içer ama onun bi sorumluluğu var artık içerken durması gerektiği yeri bilmiosa içmicek

taksi meselesi mantıklı, en azından içiniz rahat eder

canim esinin yaptigi dogru degil tavrini koy,
ama hemen oyle esyalarini toplayipta evide terk etme yani,
ilk defa basima geliyor diyorsun,
bir daha olursa o zaman gidersin...

bekar iş arkasının evinde tanıorum onuda şehir dışından biri gelmiş gitcekmiş o yüzden gidiorum dedi ama geçde olsa eve gelmesi gerekmezmi

hımmm anladım , gerçekten güveniyorsan ve orda olduğuna eminsen için rahat olsun bence eğer güvenmiyorsanda sürekli arar mesaj atarsın, belkide gerçekten içkili olduğu için eve gelmek istemiyordur. biz bayanlar çok duygusal düşünüyor ve çok acil kararlar veriyoruz , şimdi sen toplanıp ailene gidersen çok büyür olay inan bana otur ve sakinleş, bir ılık süt içip uyumayı dene gerçekten arkadaşım.

günler geçer haftalar geçer , durup durrken çat diye dersin ben gidiyorum annemi özledim , o zaman derse sana hayır , işte o zaman söylersin herşeyi ben sana bişi demedim falan diye...

ama dediğim gibi aceleci davranma ve ona nispet yada inat yapıyor gibi görünme olay soğusun unutulsun önce

1 senelik evliyiz

Bence bu kadar acele etmeyin
Eğer ki siz iletişime geçip hatasını tekrarlamamasını söylerseniz
Yine aynı şeyi yaparsa o zaman gitmeyi tercih edebilirsiniz

yaa kızlar ben eşimle birlikte olmak için hiç bilmeğim bi şehre geldim onu bırakıp ailemin yanına asla gitmiorum ve diorum ya kardeşim bugun geldi askerden ona ragmen girmedim onu bırakıp o bende geliyim dediği halde sıkıldığını bildiğim için gerek yok dedim kardeşim gelir yada ben hafta içi gider gelirim bi günlüğüne dedim sırf yanlız kalmasın ve sırf benim için istemeğigii halde gelmesin die evde kaldım ben onun için bu kadar taviz verirken bu yaptığını nasıl hazmetcem bilmiorum
sabah gitmeyi düşünüorum ama evi terk etmek anlamında değil kardeşimin yanına görmeye gidicem o beni hiçe saydı bugun ben onun için neden taviz veriyim ki bu kadar

he o zaman git bende evi terk edeceksin sandim :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…