- Konu Sahibi lelelesakine
-
Eşini evde yalnız bırakmak nedir? Asla tasvip etmem. İsterse sabaha karşı gelsin yinede evde olmalı. Bekarlıkta ki alışkanlıklar vardır yeni evliyseniz.
Kalbinizi ferah tutun, uyumak zor olsada uyuyun. Gelmemiş olursa tavrınızı belli eder bi daha çıkmadan önce 2 kere düşünmesini sağlarsınız.
benim anlamadığım sabaha kadar nerde yani :S
1 senelik evliyiz
hazırlandım sabah ilk otobüsle ailemin yanına gidiyorum
kesinikle haklısınız, kendinizi üzmek yerine uyumaya çalışın gerçekten. ilk defa böyle bişey oluyorsa, tepkinizi bilmediğinden yapmış olabilir.. bu sene sonunda ben de evleniyorum ve bu tür şeylerden çok korkuyorum
Biraz fevri davranmıyor musunuz? Araba kullanamıyordur belki alkollü olduğu için.:26:
Daha zor durumlara sebep olmasın, arayıp eve gelmesini istediğinizi söyleyin tekrar. Çıkabilirseniz taksiyle almaya gidebilirsiniz bahanesi alkollü olmaksa eğer. :44:
Biraz fevri davranmıyor musunuz? Araba kullanamıyordur belki alkollü olduğu için.:26:
Daha zor durumlara sebep olmasın, arayıp eve gelmesini istediğinizi söyleyin tekrar. Çıkabilirseniz taksiyle almaya gidebilirsiniz bahanesi alkollü olmaksa eğer. :44:
bekar iş arkasının evinde tanıorum onuda şehir dışından biri gelmiş gitcekmiş o yüzden gidiorum dedi ama geçde olsa eve gelmesi gerekmezmi
1 senelik evliyiz
hazırlandım sabah ilk otobüsle ailemin yanına gidiyorum
yaa kızlar ben eşimle birlikte olmak için hiç bilmeğim bi şehre geldim onu bırakıp ailemin yanına asla gitmiorum ve diorum ya kardeşim bugun geldi askerden ona ragmen girmedim onu bırakıp o bende geliyim dediği halde sıkıldığını bildiğim için gerek yok dedim kardeşim gelir yada ben hafta içi gider gelirim bi günlüğüne dedim sırf yanlız kalmasın ve sırf benim için istemeğigii halde gelmesin die evde kaldım ben onun için bu kadar taviz verirken bu yaptığını nasıl hazmetcem bilmiorum
sabah gitmeyi düşünüorum ama evi terk etmek anlamında değil kardeşimin yanına görmeye gidicem o beni hiçe saydı bugun ben onun için neden taviz veriyim ki bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?