- Konu Sahibi lelelesakine
-
yaa kızlar ben eşimle birlikte olmak için hiç bilmeğim bi şehre geldim onu bırakıp ailemin yanına asla gitmiorum ve diorum ya kardeşim bugun geldi askerden ona ragmen girmedim onu bırakıp o bende geliyim dediği halde sıkıldığını bildiğim için gerek yok dedim kardeşim gelir yada ben hafta içi gider gelirim bi günlüğüne dedim sırf yanlız kalmasın ve sırf benim için istemeğigii halde gelmesin die evde kaldım ben onun için bu kadar taviz verirken bu yaptığını nasıl hazmetcem bilmiorum
sabah gitmeyi düşünüorum ama evi terk etmek anlamında değil kardeşimin yanına görmeye gidicem o beni hiçe saydı bugun ben onun için neden taviz veriyim ki bu kadar
yaa kızlar ben eşimle birlikte olmak için hiç bilmeğim bi şehre geldim onu bırakıp ailemin yanına asla gitmiorum ve diorum ya kardeşim bugun geldi askerden ona ragmen girmedim onu bırakıp o bende geliyim dediği halde sıkıldığını bildiğim için gerek yok dedim kardeşim gelir yada ben hafta içi gider gelirim bi günlüğüne dedim sırf yanlız kalmasın ve sırf benim için istemeğigii halde gelmesin die evde kaldım ben onun için bu kadar taviz verirken bu yaptığını nasıl hazmetcem bilmiorum
sabah gitmeyi düşünüorum ama evi terk etmek anlamında değil kardeşimin yanına görmeye gidicem o beni hiçe saydı bugun ben onun için neden taviz veriyim ki bu kadar
kızlar şu anda delirmek üzerreyim
akşam eşim geldi yemek yerken arkadaşlarım çağırdı gidiyim mi dedi
tabi hayatımm dedim bu gitti ama şu saat oldu gelmedi az öncede msj atmış ben sabah gelicem die, bende msj attım saat kaç olursa olsun uyumaya eve gel dedim
ama o içtiğini o yuzden gelmiceğini söyledi gitti yer 10 dklık mesafe, ama benim ailem şehir dışında ve bugun kardeşim askerden izne geldi ben ona regmen önümüz hafta sonu eşim evde die gittmedim yanlız kalmasın die. ben kalmaya aileme bile gitmedim onun için oysa arkadaşlarıyla sabahlıo, ilk defa oldu böyle bişey delircem, elim ayağım titriyo bişey söyleyin lütfen haksızmıyım
Onu bir şekilde getirtmen lazım bi de bi yıllık evli...ya iç gez neyse de eve dönülecek...bak sen şuna...gerekirse arkadaşını getirsin siz de kalsın..naptın telefon falan ettin mi...
oda doğru ama burda kimsem yok ailemede anlatamıorum üzülmesinler die annem çok hassastır
ama bende çatlıcam artık içime ata ata insan iki laf etcek birini arıyo
hayır telefon etmedim msj attım kaç olursa olsun yatmaya eve gel die oda araba kullancak durumda değilkim o yuzden kalıcam demiş cevap vermdim ne gelen var ne arayan
hayır telefon etmedim msj attım kaç olursa olsun yatmaya eve gel die oda araba kullancak durumda değilkim o yuzden kalıcam demiş cevap vermdim ne gelen var ne arayan
taksii mevzuunu hatırlatsaydın...o şekilde gelebilir...beni sevseydin taksiyle gelir beni yalnız bırakmazsın sözü hem kırmadan hem de alttan laf sokarak işe yarar belki...
arkadaşlar bilmiyorum ben mi çok rahat bir insanım ama erkeklerin açısından da bakabilmeliyiz bence , ilk defa oluyormuş böyle bişey hem, kendinizi düşünün en yakın kız arkadaşınızla sabaha kadar dedikodu yapmak istemezmisiniz mesela ? erkeklerinde arada dertleşip içmek ve oracıkta sızmak istemeleri olabilir , ama tabi bu sürekli olcaksa tabiki hayır , senede 2 3 kere olur yada olmaz evli barklı insan sonuçta ama dediğim gibi onların açısındanda bakarsak , herşeyi rahatça konuşabildiği bir ortamda özgürce bir gece geçirmek isteyebilir erkekler diye düşünüyorum. ayrıca kendimden bilirim sonuçta arkadaşın evinde yada bir barda olsun içtiğim zaman , ordan kalkıp eve gitmek o kadar büyük külfet gelir ki , hemen arabada uyurum dönüşte mesela , belki eşide hem bu yüzden hemde erkek erkeğe sabahlamak istediği için kalmak istemiştir diye düşünüyorum , hemencik aklımıza kötü şeyler getirmeyelim derim ben
bilmiorum bi daha mesaj atsam mı
ama benm lafımla gelcekse bi anlamıda yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?