eşim eve gelmedi :(

haklısın canım ama , bir hatayıda başka bir hatayla pekiştirmek olur bu yaptığın bence yapma

benım yazmak ıstedıklerımı cogu arkadas yazmıs zaten...
fevrı dawranmayın erkek arkadaslarıyla oldugundan emınsınız içkili oldugu ıcın gelmek ıstemeyebılır yanlıs yapmıs ama cokta buyutmeyın derım

Sende haklısın canım ama hepimiz gurbetteyiz hepimiz ailelerimizden uzaktayız
Dört duvar arasındayız gece gündüz.Ama evlilik çok zorlu ve uzun bir yol bence biraz sabırlı olmak lazım
Bunu taviz vermek olarak görme bence.Evliliğin iiçin fedakarlık yapıyorsun sen.Emeksiz sevgi olmuyor malesef

içmeye gittiyse bekleme derim canım..benim eşimde halı saha maçına gitti saat 1'de başladı 2'de bitmesi gerekirdi :18: merdaneyi hazırladım bekliyorum

Nerde kımlerle olduduğu biliyosun o yüzden içini rahat tut,baktın olmuyo 10 dakıkalık mesafedeymiş zaten taksiye atlayıp gelebilir ne kadar içmiş bile olsa telefon açıp tatlı bi dille söyle baktın olmuyo sen gidip alabilirsin.

Ben kardeşimin yanına gidiyorum diyip gidersin ilk başta mantıklı buldum...E sonra eşin de seni almaya geldi diyelim...Sen orda bir dünya trip atıcaksın...Ailen durumu farkedecek...Onlar da üzülecek...

aynen yuppiye katıIıyorum yakın mesafeyse taksiyIe eve dönebiIir sabaha kadar kaImasına gerek varmı ki

esimden yana sansliyim herhalde ne maca gider ne disari,
arkadaslariyla ayda yilda bi gider ondada cok gec kalmaz

oda doğru ama burda kimsem yok ailemede anlatamıorum üzülmesinler die annem çok hassastır
ama bende çatlıcam artık içime ata ata insan iki laf etcek birini arıyo

Onu bir şekilde getirtmen lazım bi de bi yıllık evli...ya iç gez neyse de eve dönülecek...bak sen şuna...gerekirse arkadaşını getirsin siz de kalsın..naptın telefon falan ettin mi...

Eşiniz eve geldiğinde konuşursunuz.Bu davranışından rahatsız olduğunuzu ilk ve son olmasını istediğinizi sebepleriyle birlikte paylaşırsınız.Sizi anlayacaktır.

arkadaşlar bilmiyorum ben mi çok rahat bir insanım ama erkeklerin açısından da bakabilmeliyiz bence , ilk defa oluyormuş böyle bişey hem, kendinizi düşünün en yakın kız arkadaşınızla sabaha kadar dedikodu yapmak istemezmisiniz mesela ? erkeklerinde arada dertleşip içmek ve oracıkta sızmak istemeleri olabilir , ama tabi bu sürekli olcaksa tabiki hayır , senede 2 3 kere olur yada olmaz evli barklı insan sonuçta ama dediğim gibi onların açısındanda bakarsak , herşeyi rahatça konuşabildiği bir ortamda özgürce bir gece geçirmek isteyebilir erkekler diye düşünüyorum. ayrıca kendimden bilirim sonuçta arkadaşın evinde yada bir barda olsun içtiğim zaman , ordan kalkıp eve gitmek o kadar büyük külfet gelir ki , hemen arabada uyurum dönüşte mesela , belki eşide hem bu yüzden hemde erkek erkeğe sabahlamak istediği için kalmak istemiştir diye düşünüyorum , hemencik aklımıza kötü şeyler getirmeyelim derim ben

Onu bir şekilde getirtmen lazım bi de bi yıllık evli...ya iç gez neyse de eve dönülecek...bak sen şuna...gerekirse arkadaşını getirsin siz de kalsın..naptın telefon falan ettin mi...

hayır telefon etmedim msj attım kaç olursa olsun yatmaya eve gel die oda araba kullancak durumda değilkim o yuzden kalıcam demiş cevap vermdim ne gelen var ne arayan

oda doğru ama burda kimsem yok ailemede anlatamıorum üzülmesinler die annem çok hassastır
ama bende çatlıcam artık içime ata ata insan iki laf etcek birini arıyo

Anlatabileceğin hiç arkadaşın yok mu
Bende çoğu problemimi anneme anlatmam o orada üzülür
Ben eşimle barışır mutlu olurum o hala beni üzgün sanar kahrolur
Hiç olmadı gel buraya yaz içini dök buraya

hayır telefon etmedim msj attım kaç olursa olsun yatmaya eve gel die oda araba kullancak durumda değilkim o yuzden kalıcam demiş cevap vermdim ne gelen var ne arayan

taksii mevzuunu hatırlatsaydın...o şekilde gelebilir...beni sevseydin taksiyle gelir beni yalnız bırakmazsın sözü hem kırmadan hem de alttan laf sokarak işe yarar belki...

eşinin gerçekten araba kullanamayacağı için gelemeyeceğini düşünsene tatlım ,

erkekler düz mantıktır inanın bana , bizler gibi birşey diyip aslında altından on şey demek istemezler , ne dedilerse o yani :)

erkekleri savunup durdum yalnız , beni erkek sanıp forumdan atmasalar bari

Canım kötü şeylerden ziyade arkadaşın eşinin yaptığı davranış hoş değil
Sebep yokken evli bi kadının eşi tarafından evde tek bırakılması
Ben şahsen istemem arkadaşlarımla sabah 3'e 5'e kadar vakit geçirmeyi
Eşim işteyken yaptığım kahvaltı boğazımdan geçmiyor tat almıyorum
Kaldı ki ondan ayrı kalıp ge arkadaşlarımla vakit geçireceğim
Evlilik böyle bir şey işte sorumluluk gerek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…