- Konu Sahibi lelelesakine
-
bilmiorum bi daha mesaj atsam mı
ama benm lafımla gelcekse bi anlamıda yokki
Canım kötü şeylerden ziyade arkadaşın eşinin yaptığı davranış hoş değil
Sebep yokken evli bi kadının eşi tarafından evde tek bırakılması
Ben şahsen istemem arkadaşlarımla sabah 3'e 5'e kadar vakit geçirmeyi
Eşim işteyken yaptığım kahvaltı boğazımdan geçmiyor tat almıyorum
Kaldı ki ondan ayrı kalıp ge arkadaşlarımla vakit geçireceğim
Evlilik böyle bir şey işte sorumluluk gerek bence
gelmicekmisin die msj attım
evlilik iki farklı hayatın , kesiştiği yerde yaşananlar bence , geri kalanlarda kendi hayatı olmalı insanların...
sonra birbirinden başka meşgalesi olmayan insanlarda boşanmalar artıyor , çünkü hiçbir sosyallik kalmıyor ve bir süre sonra bu durum gerçekten can sıkıyor , şimdi bu gece orda kalsa ve arkadaşımız normal karşılasa , yarın gece yatağa girdiğinde eşinin koynuna girip , ay hayatım dün gece sensiz uyuyamadım hiç bidaha beni yalnız bırakma hem tıkırtılar oldu korktum falan diyip uyusalar , eşi birdaha gitmez inanıyorum...
ama öfkeyle kalkan zararla oturur , erkeklere trip atmak hiç sökmüyor ya gerçekten , tatlı dil yılanı deliğinden çııkarıyor ama :)
evlilik iki farklı hayatın , kesiştiği yerde yaşananlar bence , geri kalanlarda kendi hayatı olmalı insanların...
sonra birbirinden başka meşgalesi olmayan insanlarda boşanmalar artıyor , çünkü hiçbir sosyallik kalmıyor ve bir süre sonra bu durum gerçekten can sıkıyor , şimdi bu gece orda kalsa ve arkadaşımız normal karşılasa , yarın gece yatağa girdiğinde eşinin koynuna girip , ay hayatım dün gece sensiz uyuyamadım hiç bidaha beni yalnız bırakma hem tıkırtılar oldu korktum falan diyip uyusalar , eşi birdaha gitmez inanıyorum...
ama öfkeyle kalkan zararla oturur , erkeklere trip atmak hiç sökmüyor ya gerçekten , tatlı dil yılanı deliğinden çııkarıyor ama :)
Evlilikte eşlerin kendine ait özel hayatları olmalı görüşüne katılmıyorum ben canım
Çünkü bir hayatı paylaşıyorsun onunla bir bütün oluyorsun özel hayatım sosyal hayatım her şeyim o benim
Canım bizde kavga etsin demiyoruz ama bir şekilde tavrını belli etmeli bence bazen tatlı dillilikte sökmüyor valla
gelmicekmisin die msj attım
hovardalığı yoktur canım o kadar serefsiz bi adam olamaz benm kocamaa inanamadım benim kocam jandarma olduğu halde 24-24 çalışıyo evde olduğu günlerde bensiz anca markete yada traş olmaya falan gider hemende geri geri gelir öyle eşleri olmadan arkadaşlarıyla toplanmaymış şeymiş hiç yapmaz öyle şeyler içkisi sigarasıda yok şükürler olsun dışarı çıktığındada hemen işini halledip gelir kusura bakmada eşin eşeklik etmiş bence eve gelmeyecem burda kalcam ne demek yaa insan eşini yalnız bırakırmı mecbur kalmadığı sürece hadi merveyle benim eşim nöbet tutuyoda geceleri yanımızda olamıyolar senin eşinin gündüzleri akşamları çuvalamı girdide bide yatıya kalıyo yaa kızdım bak şimdiiah canım yaa üzülme inşallah öyle karı kız şeyi yokturda erkek erkeğe içiyolardır sadecee eşine o konuda güveniyomusun peki sen? :26:
arıyıp gel deyim mi
arıyıp gel deyim mi
Çok sıkıya gelırse sınırlenebılırde cnm sen tanırsın eşini ama içinde kalıcak uyuyamıycaksan ara bi sesini duy bakalım ne dıycek ne durumda alkollü hali
arıyıp gel deyim mi
asla uyuyamam bu halde sanırım arıcam
sen zaten bi çok kez demedin mi , üzerine çok düşüp sıkıcaksın adamı valla , gelmicem dicek gene ve üzülen sen olcaksın ,
az sabret istiyosan , yarım saat bişey yapma, yarım saat sonra romantik bir mesaj at ama son mesajın olsun hakkaten, sonra eğer gelmezse hem mesajınada saygısızlık yapmış olur, istediğini yaparsın sende
mesela ; sıcacık yatağımızda sensiz yatmak çok zormuş , yatak sıcak ama benim içim çok soğuk seni çok özledim , bu gece bitmek bilemedi sanki günler geçti vs vs işte sen yazarsın bişeyler :)
bi fon müzüüğüüüü eksk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?