eşim eve gelmedi :(

bilmiorum bi daha mesaj atsam mı
ama benm lafımla gelcekse bi anlamıda yokki

Nasıl anlamı yok? Gelsin de nasıl gelirse gelsin bence...Hadi sen onun için kardeşine gitmekten vazgeçmiş olmasan neyse...bari sen gitseydin o da rahat rahat içseydi içkisini başka yerde kalsaydı ama aynı şehirdesiniz 10 dk mesafede ve gelemiyor...onu beklediğini belli etmelisin bir şekilde (ben olsam ederdim yani)

Erkek erkeğe muhabbet edıyorlar demekki alkol de işin içine girince gelmeyi gözü kesmemiş sanırım... Evet ortada bir hata var sonucta evlisiniz. Ama sakin olmaya çalış bundan önce böyle bişey hiç olmamış geldıgınde guzelce konus bır daha olmaması için.
Öfkeyle kalkan zararla oturur malesef haklıyken haksız duruma dusersin sinirlenilmıycek bır durum degıl hemen hemen her bayan kabul etmez bu durumu lutfen sakin olmaya çalış gel burda bize anlat canı gönülden dinleriz seni.

evlilik iki farklı hayatın , kesiştiği yerde yaşananlar bence , geri kalanlarda kendi hayatı olmalı insanların...

sonra birbirinden başka meşgalesi olmayan insanlarda boşanmalar artıyor , çünkü hiçbir sosyallik kalmıyor ve bir süre sonra bu durum gerçekten can sıkıyor , şimdi bu gece orda kalsa ve arkadaşımız normal karşılasa , yarın gece yatağa girdiğinde eşinin koynuna girip , ay hayatım dün gece sensiz uyuyamadım hiç bidaha beni yalnız bırakma hem tıkırtılar oldu korktum falan diyip uyusalar , eşi birdaha gitmez inanıyorum...

ama öfkeyle kalkan zararla oturur , erkeklere trip atmak hiç sökmüyor ya gerçekten , tatlı dil yılanı deliğinden çııkarıyor ama :)

aa inanamadım benim kocam jandarma olduğu halde 24-24 çalışıyo evde olduğu günlerde bensiz anca markete yada traş olmaya falan gider hemende geri geri gelir öyle eşleri olmadan arkadaşlarıyla toplanmaymış şeymiş hiç yapmaz öyle şeyler içkisi sigarasıda yok şükürler olsun dışarı çıktığındada hemen işini halledip gelir kusura bakmada eşin eşeklik etmiş bence eve gelmeyecem burda kalcam ne demek yaa insan eşini yalnız bırakırmı mecbur kalmadığı sürece hadi merveyle benim eşim nöbet tutuyoda geceleri yanımızda olamıyolar senin eşinin gündüzleri akşamları çuvalamı girdide bide yatıya kalıyo yaa kızdım bak şimdii ah canım yaa üzülme inşallah öyle karı kız şeyi yokturda erkek erkeğe içiyolardır sadecee eşine o konuda güveniyomusun peki sen? :26:

Evlilikte eşlerin kendine ait özel hayatları olmalı görüşüne katılmıyorum ben canım
Çünkü bir hayatı paylaşıyorsun onunla bir bütün oluyorsun özel hayatım sosyal hayatım her şeyim o benim
Canım bizde kavga etsin demiyoruz ama bir şekilde tavrını belli etmeli bence bazen tatlı dillilikte sökmüyor valla

tabiiki ayrı hayatlar olucak ama ben mesela kayınpederimi düşünüyorum...adam gider lokallere falan içkisini içer şarkıcısını dinler bi de kayınvalideme telefon eder şarkı falan dinletir gönlünü alır sonra mutlu mesut evine döner karısına sarılır yatar uyur...nasıl ki kayınvalidem kendi inançlarına ters düşmesine rağmen kocasının içkisine karışmıyorsa kayınpederim de bunu içerken eşini düşünmek zorunda...kendi mutlu edeyim derken eşini yok sayamazsın...yaptığın her işte onu da mutlu edecek ortak bir nokta bulmalısın bence...

Görüşüne saygı duyarım tabiki canım :)

hovardalığı yoktur canım o kadar serefsiz bi adam olamaz benm kocam

arıyıp gel deyim mi

sen zaten bi çok kez demedin mi , üzerine çok düşüp sıkıcaksın adamı valla , gelmicem dicek gene ve üzülen sen olcaksın ,

az sabret istiyosan , yarım saat bişey yapma, yarım saat sonra romantik bir mesaj at ama son mesajın olsun hakkaten, sonra eğer gelmezse hem mesajınada saygısızlık yapmış olur, istediğini yaparsın sende

mesela ; sıcacık yatağımızda sensiz yatmak çok zormuş , yatak sıcak ama benim içim çok soğuk seni çok özledim , bu gece bitmek bilemedi sanki günler geçti vs vs işte sen yazarsın bişeyler :)

Son düzenleme:

bi fon müzüüğüüüü eksk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…