Farklı bir şekilde gelin geldim 3yildrir ailesine beni ezdirmesi şiddet işsizliği kahve bagimlili , oyun bağımlılığı , hepsi vardı çok şeyler yaşadım ama sonunda bitiyor şaka gibi. Bu insan beni gözden çıkardıktan sonra kuruşunu sakinicak bir insan. Hatta 2gun önce şiddet uygulayıp beni evden kovdu burası benim evim diyerek ! Bende kadın sığınma evine gidicektim. Ha bide şöyle özellikleri var aileisyle planlı 1yila yakın evliliği bitirmek istiyor benim açığını arayıp annemi babamı arayıp rezil ediyor. Bosuycam seni diyor ama iş ciddiye bininde davayı açmak istemiyor sen aç diyor beni ne bekliyorsun diyor. Sebebini tahmin etmek zor olmamalii :) beni evden kovacagi gün kadın sığınmaya gidicektim ailem esimi aradı kızım hiç biryere gitmiyor sen git annemlere dedi , dün annesine gitti. Bende şuanda evimdeyim, eşimin tapulu evinde oturmaktayım. Ailem şuanda o davayı acana kadar orda durman mantıklı diyorlar. Ben kesinlikle dava acmicsm kararlıyım , büyük ihtimalle onlarda açmaz benm burda yilmami bekleyip ailemin yanına gidmemi bekliyorlar. Eşim evime çok yakın bı alt sokagimda ailesi. Bu süreçte nasıl ilerlemeliyim. Bu arada eşime sizden bir çöp mihrimi dahi almicam dedim. Ailesi çok paraci bir insan eminim onların hoşlarına gidicek para lari yuzunden eşim yıllarca ya gider bosarsin yada beni böyle çekersin dedi. Babam kızım ben senin arkandayım dedi sağolsun arıyorlar sürekli . Ha birde bugün beni iş görüşmesinden aradılar bu süreçte işte çalışmam doğru olurmu. Eşim kesinlikle tek kuruş yardımda bulunmaz. Ailem sağolsun para göndermek istiyorlar ama ise girsem daha iyi gibi geldi bana.