Eşim evi terketti

İnşallah kötü bir durum yoktur da muhtemelen adam dönmüş de barışmışlardır, o zaman yok oluyor genelde konu sahipleri..

Şuan yazdıklarımızı okuyor , kendi konusunda aktif görünüyor ya hiç şık bir davranış diil birileri yazıyor sanki havaya yazıyor karşıdan tık yok ilginç doğrusu

Şuan yazdıklarımızı okuyor , kendi konusunda aktif görünüyor ya hiç şık bir davranış diil birileri yazıyor sanki havaya yazıyor karşıdan tık yok ilginç doğrusu
A ben ona dikkat etmemiştim, onlinesa konuya bakıyorsa çok haklısın
Tabi okuyan kocası değilse bir de böyleleri var malum yapar yapar sonra KKya ne yazıyormuş hatun diye okurlar

Sorun ailesinin sürekli bizi birbirimize düşürmesi ve kaybetme korkusundan dolayı onun üzerine çok düşmemmiş, çok ilgilenmem, ilgiden bunaltmam diyor beyfendi. Allah aşkına bu 2 sene sonra bebeğini, karını arkada bırakıp gitmek için bahane mi

Eşin resmen saçmalamış. Adamın hayatında başka biri mi var ? Çok mu üzerine düştün çok mu alttan aldın ?

Şuan kararın ne peki ? İşin var mı ? eşinden ses çıktı mı ?
İşim yok annem babamın yanındayım eşimin daha zamana ihtiyacı varmış bekar hayatına devam ediyor anlayacağınız çocuğun bazı ihtiyaçlarını getirip çocuğu görüp gidiyor sadece geriye kalan yardımı ailem yapıyor.. hale daha tam karar veremedim mantıklı düşünemiyorum daha doğrusu akıl erdiremiyorum bu olana

Zamana tanıyacaksın hem kendine hem eşine , üstüne düşmeyeceksin, sormayacaksın tabiri caizse ağırdan satmayı bileceksin. Değerini bileceksin çocuk dışında konu açmayacaksın sabırlı olucaksın. Eşin ya hatasını anlicak ki bence anlicak ama üstüne düşmezsen. Ha anlamadı boşanacaksın senin zamana da yazık psikolojine de yazık.

Özel ve güzel insansınız bravoo

Peki diyelim ki anladı döndü o zaman ne yapacam yaptıkları yanına mı kalacak belki aldattı belki başka bişey yaptı ya çektiğim acı onun hesabını nasıl soracam?

Acele etme sağlığınıza bişey olmasın dik durun ve sakin olun...o adamla pek hayat gitmez gibi yani ben o adamla dogmadim yaptıklarını hazmedemem demeniz lazım çünkü bu olanları geri dönse hiçbir zaman unutmayacaksiniz..Bende bosaniyorum çocuğum yok ama o prenses kızının yanaklarından öperim ne olursa olsun o iyi ki var ...Allahım onun kaderini güzel kılsın..

Peki diyelim ki anladı döndü o zaman ne yapacam yaptıkları yanına mı kalacak belki aldattı belki başka bişey yaptı ya çektiğim acı onun hesabını nasıl soracam?

O da senin sevginin büyüklüğüne kalmış adam seni ikna ederse tam anlamı ile emin olursan devam etmeyi kabul edeceksin. Kardeşim ben boşanma taraftarı diilim. Annelerimiz nenelerimiz vs.vs. boşanmış olsaydı şuan evlilik kurumu diye bir şey ortada kalmaz idi. Alttan almicaksın, önceliğin hep kendi benliğin olucak, en çok kendini sev kendine değer ver. Bu adam tüm fedakarlığına değiyor mu , sevgimi hak ediyor mu, seni hak ediyor mu, çocuğunu hak ediyor mu ? Bu sorulardan sonra kendine yol çizeceksin.

Peki gösterdiğin yol için çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda toparlanırım

Peki gösterdiğin yol için çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda toparlanırım

Estağfurullah kardeşim yol göstermek diilde, düşüncem bu yönde çünkü bu adamı hala seviyorsun gibime geliyor hala umudun varmış gibi bir de bebek var ne biliyim çok sert yorum yapmayı sevmiyorum. Rica ederim. Allah hakkında hayırlı olan şeyleri nasip eder inş.

Zor bir durum.. Bu insanın bu duruma el koyup bir büyüğü yok mu? Ne demek her canı sıkılan bir mühdet evi terk etsin biraz tatil yapsın.. Buna en çokta biz kadınların ihtiyaçı olur.. Ne ala :)) can sıkıcı bir durum bir aile büyükleriyle bir araya gelip konuyu usulunce ele alsınlar.. Biraz aile düzeni eksik bir yaşantı sürmüş anlaşılan eşiniz.. Rahat memleket.. Silkelensin kendine gelsin ev geçindirmek sorumlulul ağır gelmiş paşaya.. Şıkıya gelmesi gerek ama bu işi kurallı yapın.. Uzmandan destek almanızı öneririm

Alışmış alır başımı giderim
O esnada özgür takılırım
Nasılsa karım dönüşte beni kabul eder diye
Etme

Bir değil iki değil
Tek seni değil 10 aylık yavrunuzu da terk ediyo
Adam olamayan baba olmasa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…