- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi Blackdestiny666
-
İnşallah kötü bir durum yoktur da muhtemelen adam dönmüş de barışmışlardır, o zaman yok oluyor genelde konu sahipleri..6. sayfa yorum yapılmış fakat konu sahibeinden tık yok ! Madem cevap veremeyecekseniz ne diye konu açıyorsunuz ki ?
İnşallah kötü bir durum yoktur da muhtemelen adam dönmüş de barışmışlardır, o zaman yok oluyor genelde konu sahipleri..
A ben ona dikkat etmemiştim, onlinesa konuya bakıyorsa çok haklısınŞuan yazdıklarımızı okuyor , kendi konusunda aktif görünüyor ya hiç şık bir davranış diil birileri yazıyor sanki havaya yazıyor karşıdan tık yok ilginç doğrusu
A ben ona dikkat etmemiştim, onlinesa konuya bakıyorsa çok haklısın
Tabi okuyan kocası değilsebir de böyleleri var malum yapar yapar sonra KKya ne yazıyormuş hatun diye okurlar
Sorun ailesinin sürekli bizi birbirimize düşürmesi ve kaybetme korkusundan dolayı onun üzerine çok düşmemmiş, çok ilgilenmem, ilgiden bunaltmam diyor beyfendi. Allah aşkına bu 2 sene sonra bebeğini, karını arkada bırakıp gitmek için bahane miŞuan yazdıklarımızı okuyor , kendi konusunda aktif görünüyor ya hiç şık bir davranış diil birileri yazıyor sanki havaya yazıyor karşıdan tık yok ilginç doğrusu
Sorun ailesinin sürekli bizi birbirimize düşürmesi ve kaybetme korkusundan dolayı onun üzerine çok düşmemmiş, çok ilgilenmem, ilgiden bunaltmam diyor beyfendi. Allah aşkına bu 2 sene sonra bebeğini, karını arkada bırakıp gitmek için bahane mi
Aslında çok değer verdim hayatımın merkez noktasıydı çokta alttan alıp g.... çok kaldırdım galiba şimdide bedelini ödüyorum galibaEşin resmen saçmalamış. Adamın hayatında başka biri mi var ? Çok mu üzerine düştün çok mu alttan aldın ?
Aslında çok değer verdim hayatımın merkez noktasıydı çokta alttan alıp g.... çok kaldırdım galiba şimdide bedelini ödüyorum galiba
İşim yok annem babamın yanındayım eşimin daha zamana ihtiyacı varmış bekar hayatına devam ediyor anlayacağınız çocuğun bazı ihtiyaçlarını getirip çocuğu görüp gidiyor sadece geriye kalan yardımı ailem yapıyor.. hale daha tam karar veremedim mantıklı düşünemiyorum daha doğrusu akıl erdiremiyorum bu olanaŞuan kararın ne peki ? İşin var mı ? eşinden ses çıktı mı ?
İşim yok annem babamın yanındayım eşimin daha zamana ihtiyacı varmış bekar hayatına devam ediyor anlayacağınız çocuğun bazı ihtiyaçlarını getirip çocuğu görüp gidiyor sadece geriye kalan yardımı ailem yapıyor.. hale daha tam karar veremedim mantıklı düşünemiyorum daha doğrusu akıl erdiremiyorum bu olana
Özel ve güzel insansınız bravooOglum 7 yasindaydi. Bundan 3 sene once. Bir aksam eski esim mutsuzum dusunecegim diye gitti. Gidis o gidis. Bosandik. O zamanlar ben de senin yasadigin ayni duygulari yasadim. Ne yapacagim simdi, tek basima babasiz nasil cocuk buyutecegim diyordum. Oysa simdi cok da mutluyum. Iyi ki gitmis diyorum.
Oncelikle sakin ol. Sanirim bu ilk gidisi degil. Hayatinda biri olabilir. o yuzden gitmis olabilir. Bir sure sakin ol. Bebeginle ilgilen. Calisiyor musun? Anne ve babana durumu bildir. Su an saglikli karar veremezsin o yuzden bir seye karar verme. Su an hayati kararlar alma cunku verecegin kararlar saglikli olmayacaktir. Daha sonra dinginlestiginde zaten ne istedigine karar veriyorsun. Ailenden destek iste. Bir psikologdan yardim al. Bu donem ihtiyacin olacaktir cunku yasadigin travmayi tek basina atlatamazsin.
Giderse de gitsin. Su an onu dusunme. Bebegine odaklan. Sen sadece kendi gelecegini dusun. Enerjini ona harcama.
Allah yardimcin olsun. Ne zaman istersen yardima hazirim. Ozelden de yazabilirsin. Sevgiyle kal.
Peki diyelim ki anladı döndü o zaman ne yapacam yaptıkları yanına mı kalacak belki aldattı belki başka bişey yaptı ya çektiğim acı onun hesabını nasıl soracam?Zamana tanıyacaksın hem kendine hem eşine , üstüne düşmeyeceksin, sormayacaksın tabiri caizse ağırdan satmayı bileceksin. Değerini bileceksin çocuk dışında konu açmayacaksın sabırlı olucaksın. Eşin ya hatasını anlicak ki bence anlicak ama üstüne düşmezsen. Ha anlamadı boşanacaksın senin zamana da yazık psikolojine de yazık.
Acele etme sağlığınıza bişey olmasın dik durun ve sakin olun...o adamla pek hayat gitmez gibi yani ben o adamla dogmadim yaptıklarını hazmedemem demeniz lazım çünkü bu olanları geri dönse hiçbir zaman unutmayacaksiniz..Bende bosaniyorum çocuğum yok ama o prenses kızının yanaklarından öperim ne olursa olsun o iyi ki var ...Allahım onun kaderini güzel kılsın..İşim yok annem babamın yanındayım eşimin daha zamana ihtiyacı varmış bekar hayatına devam ediyor anlayacağınız çocuğun bazı ihtiyaçlarını getirip çocuğu görüp gidiyor sadece geriye kalan yardımı ailem yapıyor.. hale daha tam karar veremedim mantıklı düşünemiyorum daha doğrusu akıl erdiremiyorum bu olana
Peki diyelim ki anladı döndü o zaman ne yapacam yaptıkları yanına mı kalacak belki aldattı belki başka bişey yaptı ya çektiğim acı onun hesabını nasıl soracam?
Acele etme sağlığınıza bişey olmasın dik durun ve sakin olun...o adamla pek hayat gitmez gibi yani ben o adamla dogmadim yaptıklarını hazmedemem demeniz lazım çünkü bu olanları geri dönse hiçbir zaman unutmayacaksiniz..Bende bosaniyorum çocuğum yok ama o prenses kızının yanaklarından öperim ne olursa olsun o iyi ki var ...Allahım onun kaderini güzel kılsın..[/QUOT
Sizede Allah sabır ve güç versin umarım herşey sizin içinde daha güzel olur
Peki gösterdiğin yol için çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda toparlanırımO da senin sevginin büyüklüğüne kalmış adam seni ikna ederse tam anlamı ile emin olursan devam etmeyi kabul edeceksin. Kardeşim ben boşanma taraftarı diilim. Annelerimiz nenelerimiz vs.vs. boşanmış olsaydı şuan evlilik kurumu diye bir şey ortada kalmaz idi. Alttan almicaksın, önceliğin hep kendi benliğin olucak, en çok kendini sev kendine değer ver. Bu adam tüm fedakarlığına değiyor mu , sevgimi hak ediyor mu, seni hak ediyor mu, çocuğunu hak ediyor mu ? Bu sorulardan sonra kendine yol çizeceksin.
Peki gösterdiğin yol için çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda toparlanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?