Eşim evi terketti

Cehennemin dibine kadar yaa adama bak düşüncem sen bebeğe bak annenlerde kal annenlerde sana baksın ben az daha düşüneyim...hayatın anlamını bulacak heralde bu kadar düşünmeye,Nobel ödülü getirecek bi buluş çıkacak heralde ortaya, düşünme işi evlilikten çocuktan önceydi, bekar hayat tabirinin altından neler çıkacak kimbilir

Orası öylede benimde sevgim ve emeklerim birde bebeğim var bir anda bende onun gibi yapıp herşeyden vazgeçemem ki nasıl yapayım bunu

Orası öylede benimde sevgim ve emeklerim birde bebeğim var bir anda bende onun gibi yapıp herşeyden vazgeçemem ki nasıl yapayım bunu
Sen bilirsin
Alttan al dur
Artık kaç kez daha gider kaçında döner bilemem
Ama gelse de yine gider, bunu bil
Ben böyle küsüp giden 3-5 gün sonra geri dönen adamdan ne koca ne baba olmayacağını düşünürdüm

Eşim bana düşüneceğim bi süre gidiyorum dese, bi daha gelme derim
Evde düşünsün ne düşünüyosa
Bence bi naneler yiyen gidiyordur, eh topluma karşı da evli görünmek adına geri dönüyordur
İlk te değilmiş, son da olmayacakmış
Aşkından ölsen de kabul etmemen lazım

Bak sen bebeğim var diyosun onun gibi davranamam diyosun ama adam orda burda geziyo, sen az düşünüp geliyim desen peki ben annemlerde seni bekliyorum mu diyecekti

Evden çıkmış adam nerde olduğu belli değil bekar gibi diyosun artık ne demekse bu, özetle adam murdar olmuş

Kişisel problemleriniz var mıydı ?
Küt diye mi gitti

Napabilirsin böyle birini ne kadar zorla yanında tutabilirsin sence?
Ayrılığa alışsan iyi edersin.

Oooo Gebersin Serefsiz... Cok merak ettim Evi kac defa.terk etti.ve.sebepleri?
Ben yine kukumav kuşu gibi düşüneyim deyip gidiyomuş
4-5 kez gitmiş sanırım bu 6.cı
7.ciye Allah kerim

Sebep söyleme teşrifini göstermiyo
Nasılsa döneyim diye bekleyen eşim var ardımda deyip bekar gibi takılıyomuş
Sonra eh madem ısrar ettin gibisinden dönüyomuş

Sittirsin gitsin Serefsiz adi köpek.. Demekki o yaratığın kanında vefalık yok sadakatlık yok sorumluluk yok! Sıkıldım sen git basması gelsin sarmassa dönerim modunda..Üzülmeye bile Değmez.. Konu sahibinde de Vardır bir hata...

Sevgili konu sahibi, suan napiyorsun nerdesin bilmiyorum ama al çocuğunu git babanın evine, sonra da git aç boşanma davasını, eşim bizi sürekli terkedip gidiyor evli gibi hissetmiyorum de. Çocuğunun da yüzünü gösterme. Ben olsam öyle yapardım çok mu acimasizim? Ama bu adam çok mu aciyor ki sana? Senin üzülmen senin hislerin umrunda mi? O neden senin umrunda olsun o halde. O seni süründüyorsa sen onu öldür

Onceden neler yasandi bilemiyorum.ama baya uzucu yipraticu seyler yasanmis ki adam birakin sizi evladindan bile vazgecmis.iyice dusunun kendinize de bir ozelestiri yapin.bakin yuvayi kurmus icine birde cocuk koymussunuz.cogu insanin hayali bunlar.bi oturup konusun herseyi.duzeltmeye calisin.ama adam hala ayni tavirdaysa maalesef zorla da guzellik olmaz.

Çocuk varken o dedğiniz olmaz. İki kişinin cezasını çocuk mu çeksin?

Arkadaşlar yine ben tam bir buçuk ay oldu bu süreç içerisinde tartışmalar, kırgınlıklar, içkinin arkasına sığınıp özledim muhabbetleri fakat eve dönüş yok adam resmen boşanmış ilişki durumuyla yeni arkadaşlıklar edinerek gezip tozmadığı yer kalmadan hayatına devam ediyor ama bir yandan da ne boşanma isteği ne barışma tek söylediği zamana bırakalım bende sizi çok özlüyorum ama zamanla düzelirse olur diyor.. hayatımda ilk defa bu kadar benliğimi yitirip aciz bir insan oldum çocukluğumdan bu yana sevgi eksikliğiyle büyüdüm hep bir yuvam olsun çocuğum olsun istedim fakat olana bakın napmalıyım her türlü savaşı verdim her şekilde konuşmayı denedim 2 defa kestirip attı bitti artık dedi gecesi eve geldi bizi çok özlediğini söyledi ertesi gün tekrar hayatına geri döndü.. darmadağın yıkılmış bir haldeyim kestirip atamıyorum, her gün bebeğimin yüzüne ben utanarak bakıyorum ileriyi düşünmekten kafayı yiyecem artık..

Boşanma davası açmak için neyi bekliyorsun. Düzelmez bu adam. Gününü gün ediyor. Sense.... neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…