- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Blackdestiny666
-
Orası öylede benimde sevgim ve emeklerim birde bebeğim var bir anda bende onun gibi yapıp herşeyden vazgeçemem ki nasıl yapayım bunuAlışmış alır başımı giderim
O esnada özgür takılırım
Nasılsa karım dönüşte beni kabul eder diye
Etme
Bir değil iki değil
Tek seni değil 10 aylık yavrunuzu da terk ediyo
Adam olamayan baba olmasa keşke
Sen bilirsinOrası öylede benimde sevgim ve emeklerim birde bebeğim var bir anda bende onun gibi yapıp herşeyden vazgeçemem ki nasıl yapayım bunu
Kişisel problemleriniz var mıydı ?Oglum 7 yasindaydi. Bundan 3 sene once. Bir aksam eski esim mutsuzum dusunecegim diye gitti. Gidis o gidis. Bosandik. O zamanlar ben de senin yasadigin ayni duygulari yasadim. Ne yapacagim simdi, tek basima babasiz nasil cocuk buyutecegim diyordum. Oysa simdi cok da mutluyum. Iyi ki gitmis diyorum.
Oncelikle sakin ol. Sanirim bu ilk gidisi degil. Hayatinda biri olabilir. o yuzden gitmis olabilir. Bir sure sakin ol. Bebeginle ilgilen. Calisiyor musun? Anne ve babana durumu bildir. Su an saglikli karar veremezsin o yuzden bir seye karar verme. Su an hayati kararlar alma cunku verecegin kararlar saglikli olmayacaktir. Daha sonra dinginlestiginde zaten ne istedigine karar veriyorsun. Ailenden destek iste. Bir psikologdan yardim al. Bu donem ihtiyacin olacaktir cunku yasadigin travmayi tek basina atlatamazsin.
Giderse de gitsin. Su an onu dusunme. Bebegine odaklan. Sen sadece kendi gelecegini dusun. Enerjini ona harcama.
Allah yardimcin olsun. Ne zaman istersen yardima hazirim. Ozelden de yazabilirsin. Sevgiyle kal.
Hindi gibi düşünecekmişEsin evi terk edip giderken sebebleri Neydi?
Oooo Gebersin Serefsiz... Cok merak ettim Evi kac defa.terk etti.ve.sebepleri?Hindi gibi düşünecekmiş
Evde kafası çalışmıyomuş sanırım
Ben yine kukumav kuşu gibi düşüneyim deyip gidiyomuşOooo Gebersin Serefsiz... Cok merak ettim Evi kac defa.terk etti.ve.sebepleri?
Ben yine kukumav kuşu gibi düşüneyim deyip gidiyomuş
4-5 kez gitmiş sanırım bu 6.cı
7.ciye Allah kerim
Sebep söyleme teşrifini göstermiyo
Nasılsa döneyim diye bekleyen eşim var ardımda deyip bekar gibi takılıyomuş
Sonra eh madem ısrar ettin gibisinden dönüyomuş
Peki diyelim ki anladı döndü o zaman ne yapacam yaptıkları yanına mı kalacak belki aldattı belki başka bişey yaptı ya çektiğim acı onun hesabını nasıl soracam?
Sevgili konu sahibi, suan napiyorsun nerdesin bilmiyorum ama al çocuğunu git babanın evine, sonra da git aç boşanma davasını, eşim bizi sürekli terkedip gidiyor evli gibi hissetmiyorum de. Çocuğunun da yüzünü gösterme. Ben olsam öyle yapardım çok mu acimasizim? Ama bu adam çok mu aciyor ki sana? Senin üzülmen senin hislerin umrunda mi? O neden senin umrunda olsun o halde. O seni süründüyorsa sen onu öldür
Boşanma davası açmak için neyi bekliyorsun. Düzelmez bu adam. Gününü gün ediyor. Sense.... neyse.Arkadaşlar yine ben tam bir buçuk ay oldu bu süreç içerisinde tartışmalar, kırgınlıklar, içkinin arkasına sığınıp özledim muhabbetleri fakat eve dönüş yok adam resmen boşanmış ilişki durumuyla yeni arkadaşlıklar edinerek gezip tozmadığı yer kalmadan hayatına devam ediyor ama bir yandan da ne boşanma isteği ne barışma tek söylediği zamana bırakalım bende sizi çok özlüyorum ama zamanla düzelirse olur diyor.. hayatımda ilk defa bu kadar benliğimi yitirip aciz bir insan oldum çocukluğumdan bu yana sevgi eksikliğiyle büyüdüm hep bir yuvam olsun çocuğum olsun istedim fakat olana bakın napmalıyım her türlü savaşı verdim her şekilde konuşmayı denedim 2 defa kestirip attı bitti artık dedi gecesi eve geldi bizi çok özlediğini söyledi ertesi gün tekrar hayatına geri döndü.. darmadağın yıkılmış bir haldeyim kestirip atamıyorum, her gün bebeğimin yüzüne ben utanarak bakıyorum ileriyi düşünmekten kafayı yiyecem artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?