Demeyeceğim zaten ya artık benim penceremden de bakacak biraz yada herkes kendi hayatına bakacakhayatta böyle bir şey deme asla. Aklından bile geçirme. Asrın hatası olur. Kv ile yaşamayı kabul etmek bir eve dönsün diye krediyi çekmeyi kabul etmek iki.
Erkekliğine söylenen bir laf yok diyorum ben, hani kadınlığına laf söyleseydi ne derdiniz gibi bir durum oluştu ya.
Tamam evet ordaki benim ihtiyaçlarımı karşılarsan reis sensin gereksiz bir cümle. Ama belaltı vurmak değil. Erkekliğe laf söylemek değil bana göre.
Kilidi değiştirirlerse çok üzülürüm evde bir sürü eşyam var kişisel bağım olan. Beni eve almazlarsa gidecek bir yer bulurum ama olan biriktirdiğim anılara oluryahu ücretsiz izin alman neden gereksin. Sen işine git.
Olurda bunlar sen eve döndüğünde kilidi milidi değiştirmiş olurlarsa bir B planın olsun bence.
Sakin ol, panikle hareket etme. Eşin ne yapacak, sali ne konusacakmis bekle bakalim.Demeyeceğim zaten ya artık benim penceremden de bakacak biraz yada herkes kendi hayatına bakacak
O noktaya gelmeden çözecek olsak şimdiye kadar çözerdik diye düşünüyorum çünkü her dediğime yok hayatım benimki daha mantıklı ben biliyorum gel beni dinle diye cevap verdiOrasi tartisilir bana gore bel altidir sana gore degildir.
Konu sahibinin istemediklerini kabul etmeme gibi secenekleri var zaten kendisi de biliyordur.
Sonuc : Sali gunu konusma. Ne konusulacaksa ? Gerekirse bosanilir da, o noktaya gelmeden cozmektir onemli olan.
Kandiriyor kadini. Neyse size anlatamayacagim eski konusunda her sey var.
Kilidi değiştirirlerse çok üzülürüm evde bir sürü eşyam var kişisel bağım olan. Beni eve almazlarsa gidecek bir yer bulurum ama olan biriktirdiğim anılara olur
Hayır değil tabii ki ama buranın bir kemik kitlesi var ve birbirlerini tanıyorlar hikayeleri biliyorlar. Dolayısıyla ona göre yorum yapılıyor. Derseniz ki özet geçin inanın 1,5 senenin özeti bu gece bitmezNyks- sözüm sana değil
burada açılan her konunun öncesini, işi oraya getiren detayları önceki konuları okuyarak öğrenmek zorunda mıyız?
sadece şu anda açılan konuya yorum yapma hakkımız yok mu?
ayrıca herkesle hem fikir olmak zorunda mıyız?
o zaman da yorum çok afaki kalıyor.Nyks- sözüm sana değil
burada açılan her konunun öncesini, işi oraya getiren detayları önceki konuları okuyarak öğrenmek zorunda mıyız?
Kendi adima yazayim, konunun evveliyatini bilmediginizden aciklama getirdim yoksa zerre umrumda degil kimin ne dusundugu.Nyks- sözüm sana değil
Geliniyle birlikte yaşayıp da oglunu dunya harikasi gibi gormeyen, yangina korukle gitmeyen, aman mutlu olsunlar arayi bulayim diyen bi kv yok mu ki? Hic mi yok ya?
Ama tamamen doğruları yansıtıyor. Benimde katkım oluyor aile bütçesine. Böyle bir durumda benimde fikrimin alınması gerekir. Sadece onun isteklerini karşılamak haksızlık değil mi
Aynen sirf bunun icin yazdim yoksa bana ne babamin kizi mi, kim ne dusunuyorsa dusunsun ya hu.o zaman da yorum çok afaki kalıyor.
Nyks- sözüm sana değil
Hanımefendi ben 24 yaşındayım ve 7 yıldır çalışıyorum ben kafasına kakacak olsam aldığım koltukta pis ayaklarla oturduğunda kakardım. Benim kredimle alınan damatlıkta pahalısını seçerken eşim onu kakardım kafasına. Eğer yüzüne vuracak olsaydım ben hiç tanımadığım birinin gelinliğini giyerken onun sıfır bir damatlık giymesi olayını kakardım kafasına. Mevzu bunlar değil. Mevzu iyi niyetin suistimal edilmesi.Gerisini bilemicem ama valla bana göre de çalışınca havalanmışa benziyorsunuz. Yaptığınız her şeyi adamın başına kalkacaksanız hiç yapmayın daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?