Eşim evi terketti..

ya barıştıysa barıştı bari buraya yazsın sonuçta kaç gündür insanlar merak edip yazıyor bizden güç aldı belki birşeyleri düzeltti. illa bizim dediğimizin hepsini yapmak zorunda değil ki. bu şekilde mahcup hissedip yazmıyorsa da yanlış bence, burda konu açıp sonradan konusunu bağlamadan terk edenleri kınıyorum yani o kadar emek verdik arkadaş gibi olduk kendi yerimize koyduk çoğu zaman

Kesinlikle haklısın en azından sonucu söylemeli barıştıysada barıştı .En azından evliliğinde doğru adımlar atması için insanlar yine yardımcı olurlardı.

Burası geniş bir aile.Senin göremediğini onlar görebiliyor .

Zeynep in konusu geldi aklıma. Böyle sessiz olunca biri ölecekmiş gibi geliyor.

Konu sahibinden haber varmi acaba neden sesi cikmamiş olaki kac gundur.
hani konu acıyo ya en azından bi girip takip eder bakar degilmi
umarım iyidir

konu sahibini nasıl korkuttuysanız gelip sonuç yazamıyo yalnız
ve tabi ki eşiyle barışmıştır barışmasa çoktan yazardı

Beni tedirgin eden birkaç nokta var:
1) Konu sahibi ayrılmayı kafasına koymuştu. Biz önce şunu yap, bunu yap, sonra ayrılırsın dedikçe, o hemen ayrılmak için uğraşıyordu.
2) Şimdi söyleme, zararlı çıkarsın dediğimiz halde hem annesine hem eşine boşanacağını söylemişti.
3) Eşinin ona yavaş yavaş şiddet göstermeye başladığından bahsetmişti. Kollarından tutma, itme gibi şeyler yapmış.
4) Konu sahibi onu dövmesinden korktuğundan, kayınvalidesiyle yalnız kalmak istemiyordu.
5) Konu sahibi kendi anne ve babasından da şiddet görmüş ve kocasına gönderilmiş.

Bu yüzden, bir haftadan uzun süredir yazmayınca, insanın aklına ister istemez kötü şeyler geliyor. Barıştım dese o kadar üzülmeyeceğim. Kendi davranışının sonucuna kendi katlanır derim, iyiymiş diye sevinirim.

bence hiç canınızı sıkmayın insanlar dertlerini sıkıntılarını anlatırken iyi ki varsınız sadece size anlatabiliyorum modunda oluyorlar barışınca ya siz kimsiniz koca benim kocam barışırım deyip ya da hiç cevap vermiyorlar. konu sahibi de barışana kadar aralıksız yazdı barışınca umursamıyor işte.

Umarım öyledir. Gerçi o da kötü ama en azından kendi kendine yapmış deriz.

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…