polisi çağırıp eşyaları toplayıp gideceksin.Oof of en zor kısmı geliyor borçlar bana kaldı kv evi eşyaları kaptırmak istemiyor nasıl bölüşeceğiz
Olay ne yaa 104 sayfa olmusNyks- merak ediyoruz sizi, bi gelişme olursa yazın.
Bende aynısını düşünüyorum kendisinin yüzü yok bence bize karşı ondan yazmiyor hoş bizi ne ilgilendirir hayat onun hayatı 24 yaşı da gencecik yazık ediyor kendineBence burada ki tavsiyelerin hiçbirini degerlendirmedi ve uygulamadi konu sahibi.
O yüzden de yazmiyor.
Bir insan ezik olursa herkes ezer. Bir insan kendine güvenirse kimse ona bir sey yapmaya cesaret edemez.
Hayatın katı kuralları.
Bende aynısını düşünüyorum kendisinin yüzü yok bence bize karşı ondan yazmiyor hoş bizi ne ilgilendirir hayat onun hayatı 24 yaşı da gencecik yazık ediyor kendine
Bence burada ki tavsiyelerin hiçbirini degerlendirmedi ve uygulamadi konu sahibi.
O yüzden de yazmiyor.
Bir insan ezik olursa herkes ezer. Bir insan kendine güvenirse kimse ona bir sey yapmaya cesaret edemez.
Hayatın katı kuralları.
kızcağız 24 yıldır saygı sevgi görmemiş. biz burada bin sayfa yazsak da bir iki ayda değişmesini bekleyemeyiz ki imkansız zaten.
ne zaman ailesi ve kocası ile bağını koparır yapayalnız kalır, belki o zaman kendi kendine yetmeyi öğrenir.
yoksa ilk seviyorum diyene kapılıp yine evlenir. kötü biriyse kullanılır. iyi biriyse ruhunu onarır.
işte onları yapamaz.Şöylede olabilir Nyks kocasıyla aynı evde yaşayıpta kocasının kendisini ezmesine izin vermeyebilir.Nyks kocası için altın yumurtlayan tavuk misali ,eşi boşanmak istemeyecektir.Hakimiyeti ele geçirmeli.
Kocasına ben böyleyim iştende çıkmayacağım senin dediklerini de yapmayacağım,benim yanında kalacaksan bundan sonra düzgün davranacaksın, sorumluluk sahibi olacaksın önce borçlar ödenecek diyebilir.
Kaynanayı da evden yollamalı.
Evden çıkmak en iyisi kendine yeni bir hayat kurmalı.24 yaşında yeniden sever anne olur.Yapmaya cesareti yoksa da en azından söylediğimi yapabilse ama dediğin gibi.işte onları yapamaz.
zaten yapabilen biri olsaydı bu kadar katlanmazdı.
insana kırk gün deli dersen aklından şüphe eder ya bu kızın yıllarca hakaretle şiddetle terkedilmekle "sen sevilecek biri değilsin, değersizsin" mesajı işlenmiş ruhuna aklına. o durumu üstünden atması belki seneler alacak.
Offf offf burda bu kadar kişi anlattık ama konu sahibi hala sürüncemede bırakıyo. Yavrucuğum bak kendileri bile isteye senin kızlık soyadınla olan hesaba parayı yatırmışlar. İstesen hepsinin üstüne yatarsın ama naif temiz bi insansın. Düğün için çekilen Kredinin kalan borcunu, kredi kartından çekilen avukatın parasını ve tv nin parasını al. Eşyaları istemezsin zaten sanırım. O bırakacağın eşyaların tahmini tutarını da al. Geri kalan parayı teslim et. Şahsi eşyalarını al ve o evden çık. Eğer olur da çektiğin para için cinslik yapacak yada seni hırsızlıkla suÇlayacak olurlarsa "yooo öyle bi şey yok, o parayı bana kendileri rızalarıyla verdiler, hatta parayı benim hesaba yatırdılar, ben kimsenin kafasına silah tutmadım kimseyi zorlamadım ki. Eşim o parayı bana kendisi verdi"
Bitti gitti, daha be bekliyorsun bilmiyorum ki @nyks-
Ya ben anlamadım hakikaten bu kv nin ve koca müsveddesinin ne gibi özellikleri var insan üstü varlıklar falan mı bunlar?
Analı oğullu maddi manevi sömürmüşler sizi hala kendinizi adam akıllı savunmuyorsunuz.
Kv evde beni döver falan demisşiniz yahu yaşlı başlı kadın ondan bile korkuyorsunuz çok tuhaf cidden.
Eşyaların hepsini kendi paramla aldım diyorsunuz sonra da nasıl bölüşeceğiz diye burda dert yanıyorsunuz?
Siz almadınız mu sizin değil mi getirin bi kamyon alın gidin napıcaklar yani silah falan mı çekecekler mafya falan mı bu insanlar?
Krediyi size o koca müsveddesi çektirmiş adam rahat rahat ödemem demiş siz de tamam mı dediniz yani?
Valla ben gerekirse bunu dolandırır gene de söke söke çıkartırdım o parayı.Ki bi de sizin hesapta para mı en varmış anlamadım o kısmı ama dolandırmak lazım böyle insanları net yani.
Bütün çirkin yüzümü gösterirdim böyle insanlara.
Haklısınız ama 24 yaşında bi kızcağız, biz de istiyoruz ki güzel ve borçsuz bi başlangıç yapsın. Ama o hala kv ye kırıldım söyledikleri ağırıma gitti bi daha yüzyüze bakamam filan diyo. Onun konusu farklı yani, o krediyi bizim kadar dert etmiyo. Zaten yarısından fazlasını ödemiş, kalanını da öderim diye düşünüyo.tamam da ben burda sinirden delirdim. adamın arkadaşı buna mesaj atıyor bu sebepten boşanılmaz filan diye akıl veriyor daha dış kapının mandalına bile sanane diyemeyen bir insan konu sahibi. miras parasını çekip krediye yatıracak cesaret var mı sizce. iyi sindirmişler kızı. şu anda en iyi yapılacak şey hesaba bloke koyup çaktırmadan ev bulup o evden defolup gitmek. eşyaları alamayabilir muhtemelen eşi ve annesi rezillik çıkaracak insanlar. bunlar hep arkasında biri olmamasından kaynaklanıyor..kendine güveni gitmiş hala bu evlilik yürümez dimi diye soruyor ümidi var yani.. çok üzülüyorum konu sahibine sevgisiz bir evlilikte bocalıyor kendince.
Kilidi değiştirirlerse çok üzülürüm evde bir sürü eşyam var kişisel bağım olan. Beni eve almazlarsa gidecek bir yer bulurum ama olan biriktirdiğim anılara olur
O birazda içinde bulunduğun aileyle alakalı.Öyle bir anne babanın yanında sizde yetişseydiniz veya başka biriside olsaydı sonuç özgüvensiz, kendine değer vermeyen ,sömürülen biri olurdu.Yanlış kişilerle evlilik yapardınız.
Nyks kullanıldığının ,kötü muamele gördüğünün az buçuk farkında artık.Ama kendine özsaygısı az.O yüzden doğru hamleyi yapmıyor.Kocasının arkadaşına bile nasıl davranacağını bilmiyor.Yüz veriyor insanlarda tepesine çıkıyor.
Haklisiniz ama maksat burada konu sahibinin yapabileceğine dair cesaret vermekti.
Herkes destek oldu.
Cesaretinin farkındalığını nyks e hissettirmek.
Her insanın içinde bir yerde özsaygı elbet vardır. Bunu açığa çıkartmak kk da yapılan en güzel destek bence. O kadar çok konuda bu yapıldı ki burada da verilmek istenen oydu.
Evini b.k(afedersiniz) götüren üye bile verilen destekle temizliğe başladı. Hani kimse kimseye iyilik yapmak zorunda değil. Ancak hemcinsimiz insan üzülüyor ve bir sonraki mesajimda yazdığım gibi bu olaylar toplumun genelini etkiliyor.
Özgüvensiz insan kendi gibi birey yetiştiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?