- 3 Temmuz 2022
- 4.455
- 12.826
- 158
- 27
- Konu Sahibi Aasslliimm
-
Kesin alırsın ondan böyle diyor inanma bunun lafınaKardeşine satmş ben kardeşiyle knultm. Anlaşalm senle dedi avukat fln uğraşıp kçtü olmayalım zaten borçlarınız vardır. Hastane masrafları var hepsi belgeli bunları ispatlarm sen zaten bişey alamsssn dio
hukuken bir araştırsanıza aile evi eşin rızası olmadan satılıyor muymuş?Annem vefat etti babmda amcamlarla beraber yaşıyolar. Arkmdan kardeşiyle ne planlar kurmuşlar ev bana kalmasn die çocukları hiç düşünmemişler
Biz evi alırken kardeşi eşinin altınlarını eşime vermişler kendi aralarında anlaşmışlar. Eşim iyileşimce ödiycem fln demiş. Ama iyileşmeyince durumu ağırlaşınca evi hemen üzerinden kaldırmış. Ev önce kardeşe sonra başkasına satılıp yaptığı yardımları geri aldıKardeşi yemiş olmasın bu ne rahatlık? Bana garip geldi kardeşiyle planlama vs insan olan buna teşvik etmez çünkü
Dediler evet ama ben yapabiliceğini hiç düşünmemiştim gerçektenEve şerh koyun demişlerdi size, neden koyamadiniz? O para hastalığa değil kardeşine gitmiştir.
Hastaneye de verilmiştir kendi yaptığı harcamaları da geri almıştır alıcapını da söyledihukuken bir araştırsanıza aile evi eşin rızası olmadan satılıyor muymuş?
belki bir yöntemi vardır.
bir de parayı gerçekten hastaneye verdi mi yoksa ev size kalmasın diye parasını alıp kardeşine filan mı verdi? aydınlığa kavuşması gereken bir mesele daha...
O zaman geçmiş olsun, konu açıp geken fikirlere önem vermeyecekseniz yeniden de sormanıza gerek yok.Dediler evet ama ben yapabiliceğini hiç düşünmemiştim gerçekten
Daha neler söyledi nelerBoğazında kalsın o kardeşin yetim hakkını nasıl cukkalamış bir de ukala bisey alamazsın diyor. Tövbe yarabbim
Ben derdimi paylaşıyorum konuştukça rahatlıuyorum güvenerek hata yapmış olabilirim bana yapılan karşısında üzgünüm iki güzel kelam da bana yeterO zaman geçmiş olsun, konu açıp geken fikirlere önem vermeyecekseniz yeniden de sormanıza gerek yok.
Ailem bintek babam var oda 2 amcamla beraber yaşıyo. Aslında hastane masrfları için ev belki satılabilir die bi laf attılar ortaya ama sonrsında borç bulundu sağdan soldan ben öyle biliyorum yaniBaşınız sağ olsun, kira ödeyebilecek geliriniz yoksa , ev almam lazım diyorsunuz ama krediyi nasıl ödeyeceksiniz ki ?
Eşiniz sağken , hastahane masraflarının nasıl veya ne ile ödendiğini farketmediniz mi hiç?
Şimdilik aile evi, sonrasında da iş bulup hayata devam edeceksiniz bir şekilde mecburen.
Valla çocuklarıma üzülüyorum hem bbasız büyüycekler hemde kaldığım zor durum onları etkiliycekBu kadın ne yapsın şimdi ne ev var ne baba ocağı
Var evet eş den dosttan para toplamaya çalışıyo ev alabilir belki die ama ne mümkünBabaniz durumunuzdan haberdar mı?
Yav bacım nasıl bir taklaya geliştir bu, akli dengesini mi kaybetti de sattı başka ihtimal gelmiyor aklımaMerhaba arkadaşlar. Ben eşim 1 ay önce kanserden vefat etti. Vefatından sonra öğrendim ki hastane masrafları için evimizi satmış. 2 çocuğumla ortada kaldım. Kiraya çıksam karşılıycak bi gelirim yok. Ev almam lazm bankadan kredi çekmek çok zor ve faizler çok yüksek. Benim gibi olan var mı yardımcı olun lütfen
Babaniz amcalarinizla değil sizinle yaşasa. Kendi evi ya da kirasını ödeyecek durumu var mı? Ev almak zor mesele.Var evet eş den dosttan para toplamaya çalışıyo ev alabilir belki die ama ne mümkün
Benmde aklıma gelmedi değil doğrusu ama çok çirkefler uğraşmaya değmez insanlar. Instagram hesabmdan paylaştığım bazı şeylere eşin hastayken paylaşmışsın bumlar delil hep dioKesin alırsın ondan böyle diyor inanma bunun lafına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?