Eşim evimizi habersiz satmış

Kesin alırsın ondan böyle diyor inanma bunun lafına

Annem vefat etti babmda amcamlarla beraber yaşıyolar. Arkmdan kardeşiyle ne planlar kurmuşlar ev bana kalmasn die çocukları hiç düşünmemişler
hukuken bir araştırsanıza aile evi eşin rızası olmadan satılıyor muymuş?
belki bir yöntemi vardır.

bir de parayı gerçekten hastaneye verdi mi yoksa ev size kalmasın diye parasını alıp kardeşine filan mı verdi? aydınlığa kavuşması gereken bir mesele daha...

Kardeşi yemiş olmasın bu ne rahatlık? Bana garip geldi kardeşiyle planlama vs insan olan buna teşvik etmez çünkü
Biz evi alırken kardeşi eşinin altınlarını eşime vermişler kendi aralarında anlaşmışlar. Eşim iyileşimce ödiycem fln demiş. Ama iyileşmeyince durumu ağırlaşınca evi hemen üzerinden kaldırmış. Ev önce kardeşe sonra başkasına satılıp yaptığı yardımları geri aldı

Hastaneye de verilmiştir kendi yaptığı harcamaları da geri almıştır alıcapını da söyledi

O zaman geçmiş olsun, konu açıp geken fikirlere önem vermeyecekseniz yeniden de sormanıza gerek yok.
Ben derdimi paylaşıyorum konuştukça rahatlıuyorum güvenerek hata yapmış olabilirim bana yapılan karşısında üzgünüm iki güzel kelam da bana yeter

Ailem bintek babam var oda 2 amcamla beraber yaşıyo. Aslında hastane masrfları için ev belki satılabilir die bi laf attılar ortaya ama sonrsında borç bulundu sağdan soldan ben öyle biliyorum yani

Yav bacım nasıl bir taklaya geliştir bu, akli dengesini mi kaybetti de sattı başka ihtimal gelmiyor aklıma

Ya cok uzuldum halinize. Calismiyormusunuz? Suan nerde kaliyorsunuz? Ne vicdansizlarmis

Kesin alırsın ondan böyle diyor inanma bunun lafına
Benmde aklıma gelmedi değil doğrusu ama çok çirkefler uğraşmaya değmez insanlar. Instagram hesabmdan paylaştığım bazı şeylere eşin hastayken paylaşmışsın bumlar delil hep dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…