Eşim evimizi habersiz satmış

Kirayı ödeyemiyorsunuz krediyi nasıl ödeyeceksiniz?

Var evet eş den dosttan para toplamaya çalışıyo ev alabilir belki die ama ne mümkün
Babanız bir ev tutsa sizle beraber yaşasa ne iyi olur aslında amcalarla yaşamak yerine kızıyla birlikte olurdu

Benmde aklıma gelmedi değil doğrusu ama çok çirkefler uğraşmaya değmez insanlar. Instagram hesabmdan paylaştığım bazı şeylere eşin hastayken paylaşmışsın bumlar delil hep dio
İşte alabilceğini biliyor ugrasmakta istemiyor o yüzden.. ugrasacaksın bunun gibilerle 2 çocukla bi basına kalmıssın?

Kirayı ödeyemiyorsunuz krediyi nasıl ödeyeceksiniz?
Krediyi araştırdım zaten haberim yoktu bu kdr yüksek rakamlar olduğundan. Sağdan soldan yardım topluyorum. Fitre fln toplıycam düştüğüm şu duruma bak allahım sen büyüksün

Benmde aklıma gelmedi değil doğrusu ama çok çirkefler uğraşmaya değmez insanlar. Instagram hesabmdan paylaştığım bazı şeylere eşin hastayken paylaşmışsın bumlar delil hep dio
Neyin delili ya. Adam resmen sizi sindirmek için ne uyduracağını şaşırmış. Sakın onun dediklerine kanmayın, bir avukatla görüşün ne yapabilirsiniz fikir verir

Avukatlarda para istiyolar sonuçta işkem yapmak için

Neyin delili ya. Adam resmen sizi sindirmek için ne uyduracağını şaşırmış. Sakın onun dediklerine kanmayın, bir avukatla görüşün ne yapabilirsiniz fikir verir
Avukat dava açanilirsin diyo ama inanın uğraşılmaz nunların pislikleriyle anası babası iki sokak ötemde oturuyolar rahatsızlık verir bunlar

Ayyy cok zor bir durummm bizde derdimiz var saniyoruz cok uzuldum ya ailen yokmu başin sagolsun

Annem vefat etti babamda 2 amcamla bir oturuyor

Evin eşten habersiz satilamamasi şehir efsanesi demek
O şerhi koydurmadm ben bana söyliyen olmuştu ama ben eşime gğvendim beklemezdim ondan böyle bişey gerçekten en azından çocuklarını ortada bırakmaz die düşünüyodum

O şerhi koydurmadm ben bana söyliyen olmuştu ama ben eşime gğvendim beklemezdim ondan böyle bişey gerçekten en azından çocuklarını ortada bırakmaz die düşünüyodum
Bu devirde babana bile guvenmeyeceksin derler de inanmazdim. Aklim almiyor. Akil tutulmasimi yasadi bu Adam nedir yani?

Avukat dava açanilirsin diyo ama inanın uğraşılmaz nunların pislikleriyle anası babası iki sokak ötemde oturuyolar rahatsızlık verir bunlar
Satarsın baska yerden alırsın? Sanki sende pek hevesli değil gibisin bak önceden de demişler serh koy diye yapmamıssın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…