- 8 Nisan 2022
- 210
- 28
- 18
- 33
- Konu Sahibi Aasslliimm
-
Kızım ufak çalışamıyorum. Okullar kapanana kdr vaktimiz var sonra çıkartıyolar evdenYa cok uzuldum halinize. Calismiyormusunuz? Suan nerde kaliyorsunuz? Ne vicdansizlarmis
Kirayı ödeyemiyorsunuz krediyi nasıl ödeyeceksiniz?Merhaba arkadaşlar. Ben eşim 1 ay önce kanserden vefat etti. Vefatından sonra öğrendim ki hastane masrafları için evimizi satmış. 2 çocuğumla ortada kaldım. Kiraya çıksam karşılıycak bi gelirim yok. Ev almam lazm bankadan kredi çekmek çok zor ve faizler çok yüksek. Benim gibi olan var mı yardımcı olun lütfen
Babanız bir ev tutsa sizle beraber yaşasa ne iyi olur aslında amcalarla yaşamak yerine kızıyla birlikte olurduVar evet eş den dosttan para toplamaya çalışıyo ev alabilir belki die ama ne mümkün
İşte alabilceğini biliyor ugrasmakta istemiyor o yüzden.. ugrasacaksın bunun gibilerle 2 çocukla bi basına kalmıssın?Benmde aklıma gelmedi değil doğrusu ama çok çirkefler uğraşmaya değmez insanlar. Instagram hesabmdan paylaştığım bazı şeylere eşin hastayken paylaşmışsın bumlar delil hep dio
Krediyi araştırdım zaten haberim yoktu bu kdr yüksek rakamlar olduğundan. Sağdan soldan yardım topluyorum. Fitre fln toplıycam düştüğüm şu duruma bak allahım sen büyüksünKirayı ödeyemiyorsunuz krediyi nasıl ödeyeceksiniz?
Bende üzgünüm rabbim güzel kapılar açsın inşallahÇok üzüldüm
Neyin delili ya. Adam resmen sizi sindirmek için ne uyduracağını şaşırmış. Sakın onun dediklerine kanmayın, bir avukatla görüşün ne yapabilirsiniz fikir verirBenmde aklıma gelmedi değil doğrusu ama çok çirkefler uğraşmaya değmez insanlar. Instagram hesabmdan paylaştığım bazı şeylere eşin hastayken paylaşmışsın bumlar delil hep dio
Avukatlarda para istiyolar sonuçta işkem yapmak içinBence hiç vakit kaybetmeden iyi bir avukata gidin..satisin iptali davası açın..eşin lehine sonuçlanan benzer haber konuları hatırlıyorum..kardesiyle de anlaşmayın...avukat üyeler konu sahibine yol göstersin lütfen
Avukat dava açanilirsin diyo ama inanın uğraşılmaz nunların pislikleriyle anası babası iki sokak ötemde oturuyolar rahatsızlık verir bunlarNeyin delili ya. Adam resmen sizi sindirmek için ne uyduracağını şaşırmış. Sakın onun dediklerine kanmayın, bir avukatla görüşün ne yapabilirsiniz fikir verir
Ayyy cok zor bir durummm bizde derdimiz var saniyoruz cok uzuldum yaMerhaba arkadaşlar. Ben eşim 1 ay önce kanserden vefat etti. Vefatından sonra öğrendim ki hastane masrafları için evimizi satmış. 2 çocuğumla ortada kaldım. Kiraya çıksam karşılıycak bi gelirim yok. Ev almam lazm bankadan kredi çekmek çok zor ve faizler çok yüksek. Benim gibi olan var mı yardımcı olun lütfen
Ayyy cok zor bir durummm bizde derdimiz var saniyoruz cok uzuldum yaailen yokmu başin sagolsun
O şerhi koydurmadm ben bana söyliyen olmuştu ama ben eşime gğvendim beklemezdim ondan böyle bişey gerçekten en azından çocuklarını ortada bırakmaz die düşünüyodumEvin eşten habersiz satilamamasi şehir efsanesi demek
Bu devirde babana bile guvenmeyeceksin derler de inanmazdim. Aklim almiyor. Akil tutulmasimi yasadi bu Adam nedir yani?O şerhi koydurmadm ben bana söyliyen olmuştu ama ben eşime gğvendim beklemezdim ondan böyle bişey gerçekten en azından çocuklarını ortada bırakmaz die düşünüyodum
Satarsın baska yerden alırsın? Sanki sende pek hevesli değil gibisin bak önceden de demişler serh koy diye yapmamıssın..Avukat dava açanilirsin diyo ama inanın uğraşılmaz nunların pislikleriyle anası babası iki sokak ötemde oturuyolar rahatsızlık verir bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?