- 8 Nisan 2022
- 210
- 28
- 18
- 33
- Konu Sahibi Aasslliimm
-
Yapmadm çünkü beklemezdim eşimden böyle bişeyi güvendim en azından çocuklarını ortad bırakmaz insafsız değildir diye düşündüm.Satarsın baska yerden alırsın? Sanki sende pek hevesli değil gibisin bak önceden de demişler serh koy diye yapmamıssın..
Valla yaptı canım iyi yaptı hemde. Maaş malulen emekli belki bağlanıcak daha belli olmadıSonunda öldü demek.
Valla ölmeden önce son kalleşliğini de yapmış
Maaşı yok muydu
Ben derdimi paylaşıyorum konuştukça rahatlıuyorum güvenerek hata yapmış olabilirim bana yapılan karşısında üzgünüm iki güzel kelam da bana yeter.Konuştukça rahatlamak kimseye fayda sağlamaz. Şerh kotüydurun diyenleri
Şerh koydurmasaniz da olmaması lazım aslında. Evlenmeden önce almış ise bilemeyeceğim. Umarım çıkarsınız bu zor durumdan bir an önceO şerhi koydurmadm ben bana söyliyen olmuştu ama ben eşime gğvendim beklemezdim ondan böyle bişey gerçekten en azından çocuklarını ortada bırakmaz die düşünüyodum
Bende güvenmemem gerektiği öğrendim ama eşimin son zamanlarında karseşi çok doldurdu bence onu. Sürekli odalarda fısır fısır konuşuyolardı. Sürekli yönlendiriyodu eşimiBu devirde babana bile guvenmeyeceksin derler de inanmazdim. Aklim almiyor. Akil tutulmasimi yasadi bu Adam nedir yani?
Kaleminize sağlıkKonuştukça rahatlamak geçici yalnız, size bir şey kazandırmaz. Tapuya şerh koydurun diyenleri dinlemediniz, şimdi avukata danış dava aç belli ki hile hurda olmuş diyenleri de dinlemeyeceksiniz. Eşiniz sizi ayakta uyutmuş ama ah vah edip oturursanız kaynınız da bir güzel evinizi gasp edecek. Kaynınız dava açıp evi geri almanızdan korkuyor o yüzden size gözdağı veriyor. Yok öyle aile konutunu gizli saklı birisine satmak. Evi alırsınız tapuyu da mecburen üzerinize yaparlar. Ne kadar altın vermişler oturup ispatlasınlar, ki bence o da yalan.
Benim isterse 10 evim olsun, bu eve ihtiyacım olmasın, yine de ev parası harcar mahkemelik olurum böyle hainlerle. Gider bağışlarım yine de yanlarına bırakmam.
Buradaki yol gösterenleri yorum yapanları dinlemeyecekseniz, yazıp yazıp oturacaksanız lütfen konu açmayın. Biz burada saç baş yoluyoruz sizlerin yerine.
Aile konutu şerhi yoksa satılabiliyor, onda da bir madde eklenmesi gerekiyor diye biliyorum hatta.Şerh koydurmasaniz da olmaması lazım aslında. Evlenmeden önce almış ise bilemeyeceğim. Umarım çıkarsınız bu site durumdan bir an önce
Tatlım doğrusun haklısın evet böyle yapmam gerekiyodu ama beni psikolojik olarak o kdr manipüle ettiler ki bana ev için durmuş eşinin yanında bak evin peşine düştü damgasını yapıştırsımlar istemiyorum aslında.Konuştukça rahatlamak geçici yalnız, size bir şey kazandırmaz. Tapuya şerh koydurun diyenleri dinlemediniz, şimdi avukata danış dava aç belli ki hile hurda olmuş diyenleri de dinlemeyeceksiniz. Eşiniz sizi ayakta uyutmuş ama ah vah edip oturursanız kaynınız da bir güzel evinizi gasp edecek. Kaynınız dava açıp evi geri almanızdan korkuyor o yüzden size gözdağı veriyor. Yok öyle aile konutunu gizli saklı birisine satmak. Evi alırsınız tapuyu da mecburen üzerinize yaparlar. Ne kadar altın vermişler oturup ispatlasınlar, ki bence o da yalan.
Benim isterse 10 evim olsun, bu eve ihtiyacım olmasın, yine de ev parası harcar mahkemelik olurum böyle hainlerle. Gider bağışlarım yine de yanlarına bırakmam.
Buradaki yol gösterenleri yorum yapanları dinlemeyecekseniz, yazıp yazıp oturacaksanız lütfen konu açmayın. Biz burada saç baş yoluyoruz sizlerin yerine.
Bence farklı bir şey olabilir,bu işte kayninizdan suphelendim açıkçası.Merhaba arkadaşlar. Ben eşim 1 ay önce kanserden vefat etti. Vefatından sonra öğrendim ki hastane masrafları için evimizi satmış. 2 çocuğumla ortada kaldım. Kiraya çıksam karşılıycak bi gelirim yok. Ev almam lazm bankadan kredi çekmek çok zor ve faizler çok yüksek. Benim gibi olan var mı yardımcı olun lütfen
Ben çocuklarına yapmaz die düşündüm açıkçası. Benm sığınıcak bi yerimin olmadığını biliyor sonuçtaEski konularina bakinca hicde guvenilecek Biri degilmis. Nasil kandiniz.
Mutlaka avukata danisin arkadaslarin dedigi gibi
Ya yapıştırsınlar 2 cocugun var sanki bekar mısın ki evin sefasını süreceksin o cocuklar resit mi? Değilse o 2 cocuk neden magdır olsunTatlım doğrusun haklısın evet böyle yapmam gerekiyodu ama beni psikolojik olarak o kdr manipüle ettiler ki bana ev için durmuş eşinin yanında bak evin peşine düştü damgasını yapıştırsımlar istemiyorum aslında.
Yahu cocuklarin ile ortada kalmakdansa varsin ne halt derlerse desinler.Tatlım doğrusun haklısın evet böyle yapmam gerekiyodu ama beni psikolojik olarak o kdr manipüle ettiler ki bana ev için durmuş eşinin yanında bak evin peşine düştü damgasını yapıştırsımlar istemiyorum aslında.
Bende söylediklerini algılamakta zorlandım biraz biz binara boşanıcaktık eşimle onu araştırmış tarihlerine bakmışlar sonrasında hastalanıyo eşim ve bende boşanmaltan vazgeçiyorum yani ev için durmuş oluyomuşum bunu da kanıtlarmış mahkemede. Benm elimde kanıtlar var sende yok mahleme kanıt ister dioBence farklı bir şey olabilir,bu işte kayninizdan suphelendim açıkçası.
Ya siz iyi misiniz, çocuklarım babasız büyüyecekler diyecek noktada mısınız?Valla çocuklarıma üzülüyorum hem bbasız büyüycekler hemde kaldığım zor durum onları etkiliycek
Olan olmus ama eşiniz normalde yanında durulacak biri değildi ki zaten. Adam daha önce arabada satmıştı sanırım. Sizi aldatmisti falan, kim ne düşünürse düşünsün siz kendinizi ve çocuklarınızı düşünecektiniz.Tatlım doğrusun haklısın evet böyle yapmam gerekiyodu ama beni psikolojik olarak o kdr manipüle ettiler ki bana ev için durmuş eşinin yanında bak evin peşine düştü damgasını yapıştırsımlar istemiyorum aslında.
Belki kendim için eşimin vefatına ğzelemiyo olabilirim ama çocuklarım için çok ğzülüyorum zor süreçten geçtiler. Çocuğumu lreşe veremiyorm maddiyata dayanıyor yine. Ayrıca versem kreş saatleriy bir iş bulmak mümkün değilBaşınız sağolsun öncelikle üzüldüm durumunuza amma ve lakin zaten sevmiyormuşsunuz eşinizi konu da açmışsınız.Size şiddet uygulayan küfür eden aldatan 5-6 yıl önce siz daha 24-25 yaşlarındayken boşanabilirdiniz bir işe girip çalışabilirdiniz maddi durumum yok diye evli kalmaya devam etmişsiniz.
Vefat eden eşinizden sadece ufak çocuğunuz büyük çocuğunuz ilk evliğinizden.
Burada daire satışı için şerh koydur diyenleri bu denli sarsıntılı bir birine karşı sevgi saygı tahammül güven olmayan evlilikte yapmaz yaaa diye akışına bırakmak güvenmek değil,ciddiyetsizliktir.
Şu an bile yaşınız genç. 30 yaş dediğin neki.3,5 yaşında kocaman çocuğunuz işe girip kreşe verilebilir,burada 1 aylık bebeği olan kadınlar çalışıyor. Üstelik seven sayan eşleri varken siz oturmuşsunuz da oturmuşsunuz.
Sizi el üstünde tutan eşiniz varda güvenmişsiniz gibi yazıyorsunuz. Eşinizin vefatından üzülmediğinizi biliyorum ortada kaldım diye üzülüyorsunuz bir yandan da anlıyorum sizi kim şiddet uygulayan aşağlayan koca için üzülür ama boşanmak gibi bir seçeneğiniz olduğunu unutmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?