Eşim evimizi habersiz satmış

Satarsın baska yerden alırsın? Sanki sende pek hevesli değil gibisin bak önceden de demişler serh koy diye yapmamıssın..
Yapmadm çünkü beklemezdim eşimden böyle bişeyi güvendim en azından çocuklarını ortad bırakmaz insafsız değildir diye düşündüm.

Konuştukça rahatlamak geçici yalnız, size bir şey kazandırmaz. Tapuya şerh koydurun diyenleri dinlemediniz, şimdi avukata danış dava aç belli ki hile hurda olmuş diyenleri de dinlemeyeceksiniz. Eşiniz sizi ayakta uyutmuş ama ah vah edip oturursanız kaynınız da bir güzel evinizi gasp edecek. Kaynınız dava açıp evi geri almanızdan korkuyor o yüzden size gözdağı veriyor. Yok öyle aile konutunu gizli saklı birisine satmak. Evi alırsınız tapuyu da mecburen üzerinize yaparlar. Ne kadar altın vermişler oturup ispatlasınlar, ki bence o da yalan.

Benim isterse 10 evim olsun, bu eve ihtiyacım olmasın, yine de ev parası harcar mahkemelik olurum böyle hainlerle. Gider bağışlarım yine de yanlarına bırakmam.

Buradaki yol gösterenleri yorum yapanları dinlemeyecekseniz, yazıp yazıp oturacaksanız lütfen konu açmayın. Biz burada saç baş yoluyoruz sizlerin yerine.

O şerhi koydurmadm ben bana söyliyen olmuştu ama ben eşime gğvendim beklemezdim ondan böyle bişey gerçekten en azından çocuklarını ortada bırakmaz die düşünüyodum
Şerh koydurmasaniz da olmaması lazım aslında. Evlenmeden önce almış ise bilemeyeceğim. Umarım çıkarsınız bu zor durumdan bir an önce

Bu devirde babana bile guvenmeyeceksin derler de inanmazdim. Aklim almiyor. Akil tutulmasimi yasadi bu Adam nedir yani?
Bende güvenmemem gerektiği öğrendim ama eşimin son zamanlarında karseşi çok doldurdu bence onu. Sürekli odalarda fısır fısır konuşuyolardı. Sürekli yönlendiriyodu eşimi

Kaleminize sağlık

Tatlım doğrusun haklısın evet böyle yapmam gerekiyodu ama beni psikolojik olarak o kdr manipüle ettiler ki bana ev için durmuş eşinin yanında bak evin peşine düştü damgasını yapıştırsımlar istemiyorum aslında.

Bence farklı bir şey olabilir,bu işte kayninizdan suphelendim açıkçası.

Eski konularina bakinca hicde guvenilecek Biri degilmis. Nasil kandiniz.

Mutlaka avukata danisin arkadaslarin dedigi gibi
Ben çocuklarına yapmaz die düşündüm açıkçası. Benm sığınıcak bi yerimin olmadığını biliyor sonuçta

Ya yapıştırsınlar 2 cocugun var sanki bekar mısın ki evin sefasını süreceksin o cocuklar resit mi? Değilse o 2 cocuk neden magdır olsun

Başınız sağolsun öncelikle üzüldüm durumunuza amma ve lakin zaten sevmiyormuşsunuz eşinizi konu da açmışsınız.Size şiddet uygulayan küfür eden aldatan 5-6 yıl önce siz daha 24-25 yaşlarındayken boşanabilirdiniz bir işe girip çalışabilirdiniz maddi durumum yok diye evli kalmaya devam etmişsiniz.

Vefat eden eşinizden sadece ufak çocuğunuz büyük çocuğunuz ilk evliğinizden.

Burada daire satışı için şerh koydur diyenleri bu denli sarsıntılı bir birine karşı sevgi saygı tahammül güven olmayan evlilikte yapmaz yaaa diye akışına bırakmak güvenmek değil,ciddiyetsizliktir.

Şu an bile yaşınız genç. 30 yaş dediğin neki.3,5 yaşında kocaman çocuğunuz işe girip kreşe verilebilir,burada 1 aylık bebeği olan kadınlar çalışıyor. Üstelik seven sayan eşleri varken siz oturmuşsunuz da oturmuşsunuz.

Sizi el üstünde tutan eşiniz varda güvenmişsiniz gibi yazıyorsunuz. Eşinizin vefatından üzülmediğinizi biliyorum ortada kaldım diye üzülüyorsunuz bir yandan da anlıyorum sizi kim şiddet uygulayan aşağlayan koca için üzülür ama boşanmak gibi bir seçeneğiniz olduğunu unutmuşsunuz.

Ev satışı meselesine gelince,kaynınızın koyduğu altınlar ve paralar karşılığı devretmiş kalanıyla da tedavi masrafı karşılanmış gibi duruyor. Bir avukata danışmakta fayda var.

Yahu cocuklarin ile ortada kalmakdansa varsin ne halt derlerse desinler.

Sizin elalem ne der diye dert etmeniz sacmalik

Bence farklı bir şey olabilir,bu işte kayninizdan suphelendim açıkçası.
Bende söylediklerini algılamakta zorlandım biraz biz binara boşanıcaktık eşimle onu araştırmış tarihlerine bakmışlar sonrasında hastalanıyo eşim ve bende boşanmaltan vazgeçiyorum yani ev için durmuş oluyomuşum bunu da kanıtlarmış mahkemede. Benm elimde kanıtlar var sende yok mahleme kanıt ister dio

Valla çocuklarıma üzülüyorum hem bbasız büyüycekler hemde kaldığım zor durum onları etkiliycek
Ya siz iyi misiniz, çocuklarım babasız büyüyecekler diyecek noktada mısınız?
Adam sokağa atmış iki çocuğunu da, benden sonrası tufan demiş, çocuklarım sürünsün kardeşim sürsün sefasını demiş. Bu gerçekle büyüyecek çocuklarınız, hayatta en güvenmeleri gereken insandan, babalarından hayatlarının kazığını yemişler siz hala çocuklarım babasız kaldı diye mi üzülüyorsunuz, baba mıydı eşiniz?

Valla demek ki ölünün arkasından nasıl bilirdiniz diye boşuna sorulmuyor.

Olan olmus ama eşiniz normalde yanında durulacak biri değildi ki zaten. Adam daha önce arabada satmıştı sanırım. Sizi aldatmisti falan, kim ne düşünürse düşünsün siz kendinizi ve çocuklarınızı düşünecektiniz.

Birkaç kez sordum ama babaniz kardeşleri yerine sizinle yaşasa olmaz mı? Evi,kira ödeme durumu nasıl kendisinin?

Belki kendim için eşimin vefatına ğzelemiyo olabilirim ama çocuklarım için çok ğzülüyorum zor süreçten geçtiler. Çocuğumu lreşe veremiyorm maddiyata dayanıyor yine. Ayrıca versem kreş saatleriy bir iş bulmak mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…