- Konu Sahibi ozlemvetatlicadi
-
Bu lafı ben söyledim.
Ayrıca artık evlendin anneni at yüzüne bile bakma demek anlamına gelmiyor bu.
Ayrı şehirledeyim annemle ve kayınvalidemle.
Annemle 3 kayınvalidemle de 1 saat konuşurum günde.
Anne düşmanı değilim yani.
Ben yolgeçen hanı gibi evleri sevmiyorum.
Adam askere gider,gel bizde kal,adam iş gezisine gider biz gelelim sende kalalım.
Bebek olur bize gel biz gelelim.
Aile olmaya ikili paylaşımlara müdahele bence bu.
Aşırısı zarar,hanımefendinin eşi bu sistemle çalışıyor.
Yapacak birşey yok alışacak,çocuk değil ya koca kadın.
Evinde kocasını bekleyecek,erkek içinde aynı şeyleri düşünüyorum.
Ben nöbete gidiyorum sabah bakıyorum kayınvalidem evde kahvaltı hazırlıyor,kocam işe gidiyor falan filan..
Ev sanki otel gibi yurt gibi,mahremiyetim nerede..?
Annesini sevip sevmemek değil mesele,o zaman annesiyle yaşasınlar madem sevgiyse birlikte yaşamak zorunda olma kriteri..? Hiç evlenmeseydi eşinin geve vardiyası da olmazdı annesiyle uyurlardı.
Bu cümleleri de yazmazdım da canavar mı kadın cümlenize hitaben yazdım.
Kadın canavar değildir,melektir,olabilir.Konu zaten bu değil.
Annenin sıradan bir aile yaşantısına her daim eklenmesi sorun olan.
Evlilik iki kişinin arasında mahremleşmesi gereken bir kurum.
Bu arada tek çocuğum anne baba yoğun ilgisiyle büyüdüm,hani anne düşmanı ilan edilmemek açısından yazayım dedim.
Ben onun annesini babasını öz annem babam kadar çok severim,onlar bu şehirde olsaydı böyle bi konu söz konusu dahi olamazdı diyorum.Annesi ayda bir kez yada 2 ayda bir kez gelip yanımızda kalıyor bir hafta o zaman benimde sinirlenip,ne işi var demeye hakkım var öylemi,yanılıyormuyum????????
Bence 30 günlük ayın 7 günü gelip bir annenin karı koca çalışan bir ailenin evinde kalması da saçma..!
Gerek yok bence tabi kişisel görüşüm.
Yanılmıyorsun.. Elbette anne baba gelir insanın evine kalır gayet normal.
Ama bu şekilde rutine binmiş ilişkiler bence sıkıntı doğurur.
Bunu da sizin düşünmeniz gerekmez,ailelerin düşünmesi gerekir.DÜşünceli olmaları gerekir.
Hani 19 yaşında bir çift olursunuz kavga dövüş evinizden eksik olmaz kocanız sizi dövüyordur siz evinize barkınıza bakmayan bir kadınsınızdır.
Olur elbet aile büyükleri gelir ilişkileri rayına sokmaya çalışır kontrol altında tutmaya çalışır.
Ama .. ötesi garip bence..
Sanırım dün çok içten dua ettim ve Allah sesimi duydu,lütfen duymuş olsun Bugun bi haber aldım çok sevinmek istemiyorum çünkü daha kesin değil,ama yinede beni ve eşimi mutlu etmeye yetti.Pazartesi günü eşim başka bi iş görüşmesine gidecek,hemde güzel biyer en azından 3 vardiyalı ne biliyim tek sorunumuzuda böylelikle çözebiliriz diye düşünüyorum daha kesin değil pazartesi günü kesinleşecek ama lütfen olsun,lütfen olsun bu iş.Tabi hayırlısı neyse öyle olsun ama bu gerçekten bi çözüm bence.İnşallah bir sorun çıkmaz da bu işinden kurtulur,buna ne kadar sevineceğimi tahmin bile edemiyorum İnşallah yaaaaaa,inşallah
Laale yazdiklarim seni rahatsiz etti anlasilan
ama ben esinle tekrar barismana sevindim :)
iyi gunler
Geçen akşamlardan birinde annemlerin elektrikleri bozulmuş elektirk kabloları yanmış gece gece tamircide bulamamışlar,karanlıkta kalmışlar yetmemiş elektirk olmayınca kombide çalışmamış soğukta yatmışlar,haber vermediler verselerdi gidip alırdık.Ertesi günde düzelmedi elektirkleri,yeniden kablo döşendi çünkü,o gecede bizde kaldılar,Böyle bişi sizin ailenizin başına gelse demekki mahremimi açamam anne size soğukta yatın mı diyeceksiniz.Tuhaf buluyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?