- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Son bir kaç aydır böyle oldu ben de anlamadım.Çok terbiyesizmiş eşin.
Sonradan mı böyle oldu?
Yerinde olsam her kaba konuşmasında iletişimi keserim.
Çocuk gibi okuldan,arkadaş çevresinden etkileniyor değil ya!Son bir kaç aydır böyle oldu ben de anlamadım.
Konuşmaya çalıştım. Ben normalim sen çok hassalaştın çok abartıyorsun diyor. Yani yumruğu tepene indirimini büyütüyorum. Bariz hödüklük işte.Çocuk gibi okuldan,arkadaş çevresinden etkileniyor değil ya!
İnsanın karakteri değişmez ki!
Oturup sakinlikle bir konuşsan anlatamadığı bir derdi mi var ki?
30 35. 7 yıllık evliyiz.Yaşlar kaç? Kaç yıllık evlisiniz?
Yapmaz diyemem insanoğlu çiğ süt emmiş ama öyle bir şey sezmedim.Kimisi hayatında biri olunca boyle oluyor
Kes sesiniyi bilerek söyledim. Çünkü ufak bir şey de daha ağırlarını söylüyor. Ben söyleyince bakalım ne olacak dedim. Ama cevap ortada. Madem çok abes bir cümle sen neden söylüyorsun dedim. Ona cevap yok.......Senin üslubun nasıl?
Kes sesini falan hoş söylemler değil
Bence o bağırıyorsa sesini çıkarma başka odaya git onla muhattab olma
O ezilir yaptığıyla kalır
Şakın adım atma .her adım attığında bu kadın bana bağımlı istediğimi yaparım diye düşünür
Sessizliğini koru laf sokma muhattab olma
O adım atınca da konuş uyar böyle bir adamla yaşayamam diye konuş
O an benim bile diyesim geldi.Hayvan herif diyesim geldi birden
Yada size yanastigi zaman deyin ki şimdi öpüp sarilsan ne olacak iki gün sonra yine kaba kaba davranacaksin. Bende kendimi yine kotu hissedecegim. O yuzden bosver yakinlasma da olmasin kaba davranmada olmasin. Ben ne kendimi cok kotu hissedeyim ne de iki dakikalik zevk ugruna kandirilayim de.Kesinlikle çözüm iletişimi kesip küsmek değil. Eğer anlayacak biriyse böyle konusmasinin seni çok kirdigini şöyle anlayacak biri değilse başka şekilde yöntem ler dene. Mesela aynı şekilde davranmak gibi. Yada size yanastigi zaman deyin ki şimdi öpüp sarilsan ne olacak iki gün sonra yine kaba kaba davranacaksin. Bende kendimi yine kotu hissedecegim. O yuzden bosver yakinlasma da olmasin kaba davranmada olmasin. Ben ne kendimi cok kotu hissedeyim ne de iki dakikalik zevk ugruna kandirilayim de.
Evet evet aynen dediğin gibi her şeye sinirleniyor. Iftar saati kızım çizgi film açmasını istedi: bak sus zaten acıktım.Ne bu boyle herseye sinirlenme?
Bu da yeni cikti erkeklerde herhalde
Benimki de gecen gün aslan kesildi bana sanane sanane sanane saygisizca konusuyor
2 gundur muhattap olmuyorum kendisiyle. Olmayi da düşünmüyorum
Ayrica sen hassaslasmamissin kendisi kabalasmis.gerekeni yap.
Yada size yanastigi zaman deyin ki şimdi öpüp sarilsan ne olacak iki gün sonra yine kaba kaba davranacaksin. Bende kendimi yine kotu hissedecegim. O yuzden bosver yakinlasma da olmasin kaba davranmada olmasin. Ben ne kendimi cok kotu hissedeyim ne de iki dakikalik zevk ugruna kandirilayim de.
Aynı şekilde söyledim. "Biz karı kocayız olur böyle şeyler uzatma" diyor.
Ne kadar kırıldığımı anlaşın diye konuşmuyorum ama beyfendi özür bekliyor üstüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?