Canım hamileysen bilgin vardır sana sormak istiyorum yardımcı olursan çookk sevinirim spiral ile korunuyorum hayatımda ilk defa göğüs uçlarıma dokununca ağrıyor normalde göğüsümün tamamı ağrır yadırgamam ama sadece elleyince göğüs uçlarıma ağrıyor ve arada kasık ağrısı ve sadece sağ bacağımda sızı var hamilelikmidir bu? Adetime 10 gün var daha bu kadar erken çıkarmı belirtiler ve bu durum 3-4 gündür var bende.33haftalık hamileyim eşim göreve gitti ailesiyle kalmak zorundayım doğuma kadar napacam şimdiden sürekli ağlıyorm bebeğime üzülüyorm stresimden etkileniyor diye benimle aynı durumda olan var mı kendi ailene git diyecekler olabilir öyle bi şansım yok napacam ben insanlar her gün görmek istemezken ben karnım burnumda eşimden ayrı onlarla yaşayacam
Olabilir valla bende hamileyim benimde belirtiler böyle başladıCanım hamileysen bilgin vardır sana sormak istiyorum yardımcı olursan çookk sevinirim spiral ile korunuyorum hayatımda ilk defa göğüs uçlarıma dokununca ağrıyor normalde göğüsümün tamamı ağrır yadırgamam ama sadece elleyince göğüs uçlarıma ağrıyor ve arada kasık ağrısı ve sadece sağ bacağımda sızı var hamilelikmidir bu? Adetime 10 gün var daha bu kadar erken çıkarmı belirtiler ve bu durum 3-4 gündür var bende.
Spiralle korunuyoruz arada ekstra geri çekilme oluyorOlabilir valla bende hamileyim benimde belirtiler böyle başladı
Canım ilk aylarım çok rahat geçmişti benim herhangi bir belirti yaşamamıştm ben adet gecikmesiyle öğrenmiştim bilemiyorm olabilir de bekleyip görmek lazmCanım hamileysen bilgin vardır sana sormak istiyorum yardımcı olursan çookk sevinirim spiral ile korunuyorum hayatımda ilk defa göğüs uçlarıma dokununca ağrıyor normalde göğüsümün tamamı ağrır yadırgamam ama sadece elleyince göğüs uçlarıma ağrıyor ve arada kasık ağrısı ve sadece sağ bacağımda sızı var hamilelikmidir bu? Adetime 10 gün var daha bu kadar erken çıkarmı belirtiler ve bu durum 3-4 gündür var bende.
Benimde öyleydi ben hamilelik istediğim için dokunuyodum sürekli uçları acıyordu sadece dokunmayınca hiç his yoktu bide normalde hiç göğüs ucu acısı nedir bilmediğim için benim için direk belirti olduSpiralle korunuyoruz arada ekstra geri çekilme oluyorsende tam olarak nasıldı benim göğüsüm dokunmayınca ağrımıyor hiç dokununca sıkıntı. Kasık ağrım da gece çoğalıyor
Kuzum adetime yarın 9 gün kalıyor erken gebelik testi alıp yapsam yarın olurmu?Canım ilk aylarım çok rahat geçmişti benim herhangi bir belirti yaşamamıştm ben adet gecikmesiyle öğrenmiştim bilemiyorm olabilir de bekleyip görmek lazm
7 gün kala sonuç veriyor diye biliyorum 2 gün daha sabret net olsunKuzum adetime yarın 9 gün kalıyor erken gebelik testi alıp yapsam yarın olurmu?
bazen kendi ailenden daha iyi bakiyor sana eşinin ailesi yaşamadan bilemezsiniz.aglamak çözümmü ikinci gebeligimde eşim şehir dışındaydı ve evde 1 cocugumla yanliz kaldim aileme yalvardım çok ağladım yanlizim gelin diye ama gelmediler kaynanami cagirsam uçarak gelirdi üzüntüden bebegim taşikardi oldu erken dogum yaptim demem o ki bu kadar canınızı sıkmayın rahatınıza bakın son haftalar ağır olacak dinlenmeye ihtiyacınız var ağlamaya değil.33haftalık hamileyim eşim göreve gitti ailesiyle kalmak zorundayım doğuma kadar napacam şimdiden sürekli ağlıyorm bebeğime üzülüyorm stresimden etkileniyor diye benimle aynı durumda olan var mı kendi ailene git diyecekler olabilir öyle bi şansım yok napacam ben insanlar her gün görmek istemezken ben karnım burnumda eşimden ayrı onlarla yaşayacam
Göğüs ucuna dokununca çokmu ağrıyordu canım senin aşırı bi ağrımı oluyordu dokununca dayanılmıcakBenimde öyleydi ben hamilelik istediğim için dokunuyodum sürekli uçları acıyordu sadece dokunmayınca hiç his yoktu bide normalde hiç göğüs ucu acısı nedir bilmediğim için benim için direk belirti oldu
Kendi ayaklarınız üzerinde durun, sözünüzü geçirmeyi bilin önce. Ne demek eşim izin vermiyor. Sonra burda ağlıyorsunuz, biz napalım şimdievde tek kalmama da eşim izin vermiyor
Yok sızı şeklinde oluyodu ama çok mu az mı anlayamıyorum cünkü genelde adet belirtisi de olurya göğüs acısı ben hiç yaşamadığım için hani acının seviyesini tam kestiremiyorum ama dayanamacak kadar olsa dokunmadıgımdada ağrırdı sanırımGöğüs ucuna dokununca çokmu ağrıyordu canım senin aşırı bi ağrımı oluyordu dokununca dayanılmıcak
Kendi ayaklarınız üzerinde durun, sözünüzü geçirmeyi bilin önce. Ne demek eşim izin vermiyor. Sonra burda ağlıyorsunuz, biz napalım şimdi
Kendi ailem uzakta burada durumumdan dolayı sürekli doktora gitmek zorundayım evde tek kalmama da eşim izin vermiyor
Kemalim yapmaz diyorlar dimi.Öyle deme canim. Öyle deyince konu bu sefer: "esim cok iyi bik bik, beni düsündügü icin bik bik siz ne biliyorsunuz ki" ye dönüyor olay. Sadece vah vah kuzum de ve gec
O zaman orada zorla tutuluyormuş gibi yazmayacaksın.İlk mesajlarını okudum yazdığın tek şey ‘’eşim izin vermiyor‘’.Ya tamam bi akıllı mantıklı sizsiniz her an doğurma riskiniz olsa ağrınız sızınız olsa ailenizden kimseniz olmasa eşiniz gitmek zorunda olsa sizi gönül rahatlığıyla evde tek bırakıp gidebilir dimi bu sizin düşünceniz eşimin de benimde elimizden gelen başka bi çare yok ama bu çaresizlik canımı sıktığı için içimi açmak istedim saçma sapan yorum yapmayın yeri geldi tek de kaldım tek şehir dışına o kadar çok gidip geldim şuan durum farklı sadece
Bende hamileliğimde eşim başka şehire gitmek zorunda kaldı ve riskli gebelik yaşıyodum, bize gel diyen yada şu gelsin yanında kalsın diyen çok oldu, aynı zamanda çalışıyordum. Kimseyi istemiyorum dedim,arada giderim ama kalmam kimsenin evinde, kimsede bende kalmasın dedim, kararımda net olduğum için bidaha teklif edilmedi. Çok zor başkasının evinde kalmak33haftalık hamileyim eşim göreve gitti ailesiyle kalmak zorundayım doğuma kadar napacam şimdiden sürekli ağlıyorm bebeğime üzülüyorm stresimden etkileniyor diye benimle aynı durumda olan var mı kendi ailene git diyecekler olabilir öyle bi şansım yok napacam ben insanlar her gün görmek istemezken ben karnım burnumda eşimden ayrı onlarla yaşayacam
Yogun bir işte çalışıyor. Hemde yasaklar varya ondanNasıl başardın tüyo versene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?