Eşim göreve gitti doğuma kadar kaynanamda kalacam

Kendi ailenden kimse gelmiyorsa mecbur eşinin ailesiyle kalman gerekir. Acil bir durum olursa tek olduğundan sıkıntı yaşarsın. Aranızda ciddi meseleler geçmediyse bence çok abartma , bebeğini düşün. Doğuma ufak tefek hazırlıklar yap zaman zaten geçiyor

Bukadar stres yapmayın kayınvalidenizle bir sorununuz yoksa imkanlarda busekikdeyse kalınabilir tabiki .birde şöyle düşünün ya onlarda olmasaydı tek başınıza daha zor olurdu.hele bir bebisinizi dogurun güzel günler sizi bekliyor inşallah .şimdi rahat olmaya bakın .

Biz ne diyelim eşine de bu durumu... Çok saçma.
Bazen eslerde herseyi anlamiyor canimmm derdini paylasmak icin yazmis iste ben hic yere 15 gundr kaliyorum hem Ben mahfoldum hem cocugum sunnet olmustu diye burdayz yaniiiiiiii surekli tartisiyorz arayip esime sikayet ediyor beni esim bni arayip sayip kapatiyor hayat iste

Ben herhalde tek başına bi şeyler yapmaya ve başımın çaresine bakmaya alıştığım için, evlenince veya hamile kalınca da böyle olur diye düşünüyorum. Ve bu tarz konuları “eşim izin vermiyor” tarzı hiç anlayamayacağım. Ama tabi son haftalarda durum daha da zorlaşır bu yüzden birilerinin yanınızda olması daha iyi olur gibi de geliyor. Yani gidip bi denemek lazım. Eğer darlanırsanız, sizden iş beklenirse, halleri tavırları acayipleşirse dönersiniz evinize yani. Eşinize de söylersiniz. Atla deve değil. Bireysiniz sonuçta. Eşiniz de sizi dinlemek zorunda.

Bazı erkeklerde bu zihniyet var maalesef. Adam bir günde böyle olmamıştır, az çok bellidir huyu suyu. E bu durumda senin ailenden birisi de gelmiyorsa KV evinin keyfini çıkarmaya bak. Biliyorum çok zor, insan tuvalete giderken bile çekiniyor hele hamileyken oturmak yerine uzanmak istiyorsun. Heralde sana ayırdıkları bir oda vardır. Ye iç keyfine göre takıl. Kendini üzme şu durumda

Kayınvalidenle evleriniz yakınsa gündüzleri kendi evinde kal. Yatmadan yatmaya da kayınvalidene gidersin.

Bende aynı durumdayım canım eşim gece çalışıyor bende 7 de burdayım gece 4 de eşim geliyor kendime evime gidiyorum rahatım hiç yok eşimin daha 1 ayda gece işi var gibi görünüyor benimde doğuma sayılı günler kaldı napcam nasıl yapcam hiç bilmiyorum

Empati kurdum ben de eşinin yerinde olsam seni birine emanet etmek isterdim. Ama kendi evinde kalıp hergün yoklasalar da olabilirdi belki riskli bir hamilelik değilse. Yaşım kaynana olmak için çok genç ama onunla da empati kurdum kaynana da napsın seni karnın burnunda. Hizmet et deseler edemezsin onların da işine gelecek bi durum yok. Bazen kader sadece. Birkaç hafta ya da ay dayan geçecek inşallah.

Yani şimdi hergün ağlıyorsun eşinin bundan haberi var mı?Ne demek izin vermiyor sen hamilesin nerede rahat edeceksen orada kalacaksın bunun için birinin izin vermesi gerekmez.Böle saçma sapan adamlardan birde çocuk yapıyorsunuz kendinizi güvenceye almadan

Ya tamam bi akıllı mantıklı sizsiniz her an doğurma riskiniz olsa ağrınız sızınız olsa ailenizden kimseniz olmasa eşiniz gitmek zorunda olsa sizi gönül rahatlığıyla evde tek bırakıp gidebilir dimi bu sizin düşünceniz eşimin de benimde elimizden gelen başka bi çare yok ama bu çaresizlik canımı sıktığı için içimi açmak istedim saçma sapan yorum yapmayın yeri geldi tek de kaldım tek şehir dışına o kadar çok gidip geldim şuan durum farklı sadece

Bunu bize değil sizi aileniz yerine kendi ailesinin yanına bırakan ve buna mecbur kılan eşinize söylemeniz lazım.

Söz hakkınız yoksa ki öyle anladım, durumu kabullenemekten başka birşey gelmez elinizden.
Canım bulunduğum şehirde doğum paketi uygulaması var doğum paketi aldım hastanemi ve doktorumu bırakıp gidemiyorm ayrıca annemin evinde bişey olsa bana bakabilecek ilgilenebilecek kimse yok sadece eşimden ayrı kalacam diye üzüntümü paylaşmak istedim lafı çekmeyin istediğiniz yere

Ya o zaman aglayip sizlanmayi birak madem

Canım kendi evin kayınvalidenlerle yakın mi yakınsa gündüzleri kendi evinde kal geceleri kayinvalidene yatmaya geçersin hem hazırlıklarını yaparsın az çok

İnsanın evi gibi hiçbir yer olamaz.Ama sizin kayınvalidenizle ne yaşadıgınız önemli yüzünü görmek istemeyecek kadar.
Bende hamileyim oraya gittiğimde el bebek Gül bebek bakıyorlar ama mesele bu değil istediğin saatte girip duş alamazsın, bacaklarını uzatıp tv karşısında keyif yapamazsın daha bi resmiyet hep olur .evindeki düzen gibi olmaz . Siz neden bukadar ağlayacak kadar kalmak istemiyorsunuz peki ?

İlla ki kız tarafı veya oğlan tarafına mı gitmek gerekiyor. Kendi evinde durmalıydın gelen ister gelsin ister gelmesin.

Tamam insanlarda sana diyor ki bu risk varsa eşinin madem içi rahat etmiyor başka çıkar yolunuzda yok kv ye mecbursunuz. Ağlamak sızlamak ne mana o zaman insanlar size bakıyor onlarda çokta rahat etmiyorlardır belki hem onlarda sizin için düzenlerini bozmuş. Ee bu insanlar size anladığım kadarıyla kötü davranmıyor o zaman sorun ne istediğiniz gibi uzanamıyırsunuzdur vs yani ama başkada çıkar yolunuz yokmuş bunada mecburmuşsunuz.

Bir yere çekmiyoruz ki.

Konunuz eşinizle ayrı olmanız değil, ailesiyle kalmanızdi bizde ona göre yorum yaptık.

Madem şartlar onu gerektiriyor, evinizde de kalamıyorsunuz, olayı dramatiklestirmeyin, sürekli ağlamayın ne diyelim başka ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…