Eşim görümcemle beni çekiştirdi!!

Sizde anneme anlaticam her kavgamizi diyin bakalim ne tepki verecek. Belki gercekten anlatmamistir o da tepkinizi olcuyordur. Cok cocukca yani anlatinca nolmus oluyor. Esinizin ailesiyle ilgili de esinizle kavga etmeyin size hak vercekleri varsa bile vermiyorlar kendileri gorup anlamalari lazim.

Ailesine laf söylemek de benim hatam işte.

İçini dökebilir,görümce de dinlemiştir napsın? Şimdi biri bana gelip anşatsa ben de dinlerim. Elimden geldiğince akıl da veririm. Eşiniz çok bunalmış demek ki. Bakın sadece sizi değil kendi davranışlarını da anlatmış. Bunun adı çekiştirmek değil ki?

Görümceniz nasıl bir insan? Size karşı nasıl davranıyor o önemli.

Görümcemle şuan aynı evdeyiz bişey olmamış gibi davranıyor. Eşim de bidaha bu konuyu açma bana da sorma hiçbişey demiş

Sorun şu ki keşke kardeşine anlatacağına bi arkadaşını arayıp ona anlatsaydın dedim. Sorun da zaten ona anlatmasında

Görümcemle şuan aynı evdeyiz bişey olmamış gibi davranıyor. Eşim de bidaha bu konuyu açma bana da sorma hiçbişey demiş
Buraya kadar bir sorun yok bence.
Görümceniz bilmiyormuş gibi davranarak kendi kalitesini belli etmiş,demek ki düzgün bir insan.

Sorun şu ki keşke kardeşine anlatacağına bi arkadaşını arayıp ona anlatsaydın dedim. Sorun da zaten ona anlatmasında
Kardeşiyle dertleşmecekte kimle dertleşcekti ki yani kimse kusura bakmasın bir derdimiz olsa ilk annemize kardeşimize anlatır iç dökeriz. Arkadaş daha anormal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…