Dinledim de sessiz konuştular kankaAşk olsun size kapıdan niye dinlemediniz
Yanlarına gidip dağılın mı deseydim2 saat siz n'aptınız? Saçma. Yani ben yan odadayım tekim 2 saat canım sıkılır benim
Ya da napıyosunuz da diyebilirsiniz ne bileyim.Ben oturmazdım öyle herhalde. Size çok ayıp olmuş. Ablası ile dertleşebilir bunda ben sorun görmem ama mahremiyeti çiğnemeden.Ki bu sadece erkeklerden bir beklenti olmamalı. Ama canım yani o dertleşmek olmuyor bana göre. Ben içerdeyken 2 saat konuşacak kadar noldu yani,bildiğin çekiştirmek bu.Yanlarına gidip dağılın mı deseydim
5 yila çok yazik derdim. Daha da onunla kavga gerektiricrk ya da aileye anlaticak bir olay yaşamamaya,kendi kabuguma çekilmeye çalişirdim. Oyle ki bendeki degişikliyi hissetmeli ve ailesinin ozelini ablasi dahi olsa birine anlattiği için kendinden utanmali. Neden yaptin niye yaptin kavgalari etmem ben genelde. Eşler birbirlerine Allahin emanetleridir. Bunun bilincinde olarak davranmak gerek. Tamam herkes illaki birseyleri ailesine citlatmişdir ama 5 senenin birikmişini kusmak tamamen ayri bir olayKızlar eşimle onun ailesi hakkında kavga etmiştik. O da onların evinde ben içerde tekken o kardeşinin yanına gidip 2 saat boyunca beni çekiştirmişler. 5 yıl boyunca tüm kavgalarımızı anlattım dedi
İçini döktügüne göre sil baştan doldurabilirim derdim.Her yönden anlattım dedi. Senin hatanı benim hatamı yani içimi döktüm dedi
Hiç gidip bakmadınız mı ne konuşuyorlar diye. İnsan çay servisi yapar en olmadı:)Aynı evde yan odada 2 saat gelmedi anlattı eminim
İçini o kadar çok dökmek istiyorduysa psikoloğa gitsin, yada tarafsız birine. Bence eşiniz kendisine hak verecek destekçi aramış. Hiç hoş olmamış.Her yönden anlattım dedi. Senin hatanı benim hatamı yani içimi döktüm dedi
Ben duramam 2 saat, 50 defa giderim. Hayret hayatlar valla.Hiç gidip bakmadınız mı ne konuşuyorlar diye. İnsan çay servisi yapar en olmadı:)
Benim biraz moralim bozulsa nefes alışıma yansır, annem telefonda sorar neyin var diye. Bir kere bile "şuyum var" demedim.Ben duramam 2 saat, 50 defa giderim. Hayret hayatlar valla.
Ben eşime öyle bir durum da direkt söylüyorum.Üzüldüğüm,kırıldığım şeyleri.Yumuşatmadan dümdüz,tarafsızca anlatıyorum.Yani derdimi ona anlatamayacaksam niye birlikteyiz?Siz de anlatın.İnsanlar söylenen şeylere değil,saklanan söylenmeyen şeylere daha çok kırılıyor bence.Benim biraz moralim bozulsa nefes alışıma yansır, annem telefonda sorar neyin var diye. Bir kere bile "şuyum var" demedim.
Benim evimde kocam, görümcemle iki saat boyunca bizim kavgalarımızı konuşacak. Sonra gelip bunu pişkince bana söyleyecek.
İnanın bundan sonrasını hayal bile edemiyorum.
Ben o kadının bir daha yüzüne nasıl bakarım? İnsan içine çıkamam yahu.
Ben daha geçen hafta kayınpederimden duyduğum bir lafı, eşimi kırmadan onunla nasıl paylaşırım diye kıvrandım durdum. Kaç kere sordu sende bir hal var ne oldu diye, söyleyemedim.
En sonunda bu akşam anlattırdı, sonra da küplere bindi. İnsanlar nasıl bu kadar rahat yahu sahiden?
Dünya hassas kalpliler için gerçekten de cehennem belki.
Normalde ben de söylerim. Dümdüz söylemem çünkü üslup birçok konuda önemlidir benim için. Kayınpederim bakımevinde kalıyor, kalça kemiği kırıldı geçen ay. Hassas bir dönemde ve eşime ihtiyacı var. Ben eşime bunu söyledim, gerçekten çok densizce bir laf etti çünkü.Ben eşime öyle bir durum da direkt söylüyorum.Üzüldüğüm,kırıldığım şeyleri.Yumuşatmadan dümdüz,tarafsızca anlatıyorum.Yani derdimi ona anlatamayacaksam niye birlikteyiz?Siz de anlatın.İnsanlar söylenen şeylere değil,saklanan söylenmeyen şeylere daha çok kırılıyor bence.
Üzülmeyin.Herkes lafını bilip konuşacak.Sonuçlarına da katlanacak.Normalde ben de söylerim. Dümdüz söylemem çünkü üslup birçok konuda önemlidir benim için. Kayınpederim bakımevinde kalıyor, kalça kemiği kırıldı geçen ay. Hassas bir dönemde ve eşime ihtiyacı var. Ben eşime bunu söyledim, gerçekten çok densizce bir laf etti çünkü.
Eşim şimdi babasından öyle bir soğudu ki. Bu da çözüm değil. Vicdanen huzursuz oldum ama söylediğim için de rahatladım.
Gerçekten iki ucu ballı değnek.
Hani eşimle bir sorunum olsa onu anında söylerim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?