Eşim görümcemle beni çekiştirdi!!

Ben evlilik icerinde olan sorunlari kimseye anlatmama tarafdariyim. Hadi ufak bi seyleri akil almak icin anlatmakda sorun yokta 5 yillik butün kavgalari anlatmak cok yanlis. Bunlar özel meseler. Aileyi oldugu kadar katmamalidir. Umarim blöf yapiyordur. Dünyanin en iyi görümcesi olsun hic farketmez benim esimle olan özelimi kimsenin bilmememesini isterdim

Aynı evde yan odada 2 saat gelmedi anlattı eminim
ben olsam çok takmazdım . görümceninizinde tavrı bakışı önemli ama ben dediğim gibi umursamazdım . 5 yılıda 2 saate sığdırdı ise bravo yani.
Peki sizin tarafınızdan eşinizi bu noktaya getiren şey ne?

Hadi anlattı ne diye gelip size 5 senelik kavgalarımızı anlattım diyor? Ne tuhaf adamlarla evlisiniz.
Bi de her şeyi anlattım diyor, gözdağı veriyor gibi, bak bütün marifetlerini biliyorlar haaa diyor sanki.

Sanırım arkadaşıyla yüz yüze gelmediği için öyle düşündü
5 yıldır kavga var ne kavgaları çıkıyor bilmiyoruz. Belki adam haklı belki adam takoz bilmiyoruz. Yani 5 yıl boyunca artık dolmuşsam bende en yakınıma artık derdimi anlatırdım. Akıl isterdim. İnsanoğlu böyledir

Benim içinde kardeşle dertleşmekte sorun yok ama fazla özele girilmediği sürece. Bir de anlatılanlardan sonra karşı tarafın bana ve ya eşime tavır almaması lazım. O potansiyelde insanlarsa eğer anlatmam ama.

Özel ayrı bir şey mahrem konular zaten kimseye anlatılmamalı adam gidim en mahremini kız kardeşine anlatmamıştır o kadarda değildir sanırım.

Kızlar eşimle onun ailesi hakkında kavga etmiştik. O da onların evinde ben içerde tekken o kardeşinin yanına gidip 2 saat boyunca beni çekiştirmişler. 5 yıl boyunca tüm kavgalarımızı anlattım dedi
Evlenince eşinizin tüm ailesiyle hiç bir yakınlığı olmasın mı istiyorsunuz,o onun kardeşi ne var bunda
Çok takılmayın böyle şeylere

Özel ayrı bir şey mahrem konular zaten kimseye anlatılmamalı adam gidim en mahremini kız kardeşine anlatmamıştır o kadarda değildir sanırım.
Valla bilemiyorum ki çok değişik insan profilleri olduğunu gördüm burda açılan konulardan sonra. Anlatabilir yani güvenemiyorum

Dürüst olalım hepimiz iyi veya kötü bir huyunu suyunu bir yerde anlatıyoruz, bu normal.

Konu sahibi, sizinki anormal anlatmış olabilir, akıl almak istemiş olabilir. 5 sene içinde ne biriktirmiş ki gidip anlatıyor ve ergen gibi gelip 5 yılı anlattım diyor.
Bir şeyler hala oturmamış maalesef.

Benim eşim yüzüme gelip açık açık bu şekilde söylese bir daha yanında ufacık sırrımı verip tartışmam.

Kardeşiyle dertleşmecekte kimle dertleşcekti ki yani kimse kusura bakmasın bir derdimiz olsa ilk annemize kardeşimize anlatır iç dökeriz. Arkadaş daha anormal
Kardeşiyle dertleşmesi sıkıntı zaten. Bu konuları ailesi yerine yakın arkadaşına anlatsa sorun olmazdı. Ailesi zaten açığımı arayan biri.

Kardeşiyle dertleşmesi sıkıntı zaten. Bu konuları ailesi yerine yakın arkadaşına anlatsa sorun olmazdı. Ailesi zaten açığımı arayan biri.
Kavga sebebleriniz neler şimdi ona göre yorumlayalım pat diye mi gitti anlattı bir şey mi yaşadınız dertleşti. Bir şey bilmiyoruz. Dire kavgalarımızı gitti anlattı bu çok yüzeysel

Ailesi normal olsa sorun yok da 2 aylık bebeği bile evliliği kurtarmak için yaptığımızı düşünüyorlar. Hep kavgayı çıkartıp abilerine işkence ediyorum gibi görüyorlar

Ailesi normal olsa sorun yok da 2 aylık bebeği bile evliliği kurtarmak için yaptığımızı düşünüyorlar. Hep kavgayı çıkartıp abilerine işkence ediyorum gibi görüyorlar
Bunun nedeni eşiniz. 5 yıldır ilk değil her şeyi anlatması, emin olun. Gitmiş gitmiş ağlamış insanlara. Şişirmiş durmuş milleti.

Kavga sebebleriniz neler şimdi ona göre yorumlayalım pat diye mi gitti anlattı bir şey mi yaşadınız dertleşti. Bir şey bilmiyoruz. Dire kavgalarımızı gitti anlattı bu çok yüzeyse
Ben haksızdım zaten. Anlık öfkem vardır benim. Bi anda sinirlenir olmadık laf söyler sonra pişman olurum. O da bende en çok sorun ettiği şeydi. Ama anlatması ayrı bir boyut oldu

Bebek konusunu ima mı ettiler?
Ailesi böyleyken eşiniz güvenip nasıl anlatmış?
Görümceniz şimdi susuyor ama 1 ay sonra anlatılan her şey noktası virgülüne kadar önünüze gelecek.
İşiniz zor ama eşiniz ile mümkünse bir süre konuşmayıp tavır almalısınız.
Evlilikte her şey dışarı aktarılacak ise..

Ben haksızdım zaten. Anlık öfkem vardır benim. Bi anda sinirlenir olmadık laf söyler sonra pişman olurum. O da bende en çok sorun ettiği şeydi. Ama anlatması ayrı bir boyut oldu
Ben kendi yorumumu düşüncemi söyleyeyim böyle 5 yıl boyunca haksız kavgalarınız olmuşsa dolmuş olabilir. Nasıl ki ailesi hakkında kavga çıkarıyorsanız konuşuyorsanız o da sizin yaptığınız gibi sizle ilgili sorunları anlatmış dertleşmiş. Ama kalkıp gelip size bunu aba altından sopa gösterir gibi söylemesi saçmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…