- 9 Ocak 2012
- 15.565
- 30.185
- 798
- Konu Sahibi merhabamillet
-
Valla oyle
Ha deyince plansiz sekilde 8-10 bin liraya ucak bileti alan ve 15 saat ucan adami ben de olsam bosamam. Surprizlerle dolu koca
Wuuu enişteye bak dünyaya açılmışMerhaba KK sakinleri,
Biliyorum,biraz ilginç geliyor ama ciddi ciddi yapmış bunu. Daha önce eşimin yemek seçmesi sorunu için konu açmıştım. Şimdi ki olay biraz daha garip,her hafta halı saha maçına giderdi eşim.Bu sefer halı saha maçına gideceğim arkadaşlarda kalıp oradan işe giderim dedi.Yalvar yakar ikna etti beni.Bende tamam dedim, nereden bileyim adamın Brezilya'ya gideceğini. İşten izin almış sanırım, tamda bilmiyorum.Arkadaşı instagrama hikaye atınca gördüm baktım benim ki de orada. Whatsap'tan yazdım, bir anda oldu,özür dilerim,seninle de gideriz,gelince kendimi affettireceğim demeye. Boşlanmayı düşünmüyorum da açıkcası ne yapacağımı da bilmiyorum.
Yerinizde olsam kilidi değiştirir bende şehir dışına çıkardım ki eve giremesin
Olsun en azından uğraşır o kadar yol giden adam yeterince masraf yapıyor onu da yapsın yada evde olmama rağmen kilidi değiştirir kapıyı açmazdım gitsin arkadaşında yatsın ne münasebet bide eve girecekRioya giden adam tekrar çilingir çağırıp anahtarı değiştiremeyecek mi boşa masraf kadına
İkisi farklı şeylermi kine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?