- Konu Sahibi merhabamillet
-
5-10 yıllık vize nasıl alınıyor bize de söyleyinBu konu belki fake’tir ama bana çokta uç bir konu gelmedi. Çünkü benim eşim de sabah evde otururken bir anda akşamki maça kalkıp barcelona’ya gitmiş insan. Sonuçta vizeler 5-10 yıllık oluyor bir bilete bakar.
Konuyu birtek Şeyma açsa inandırıcı olurŞeyma sen misin?
eğer sürekli giriş çıkış yapıyor ve şirket teminatlı vize alınıyorsa oluyor.5-10 yıllık vize nasıl alınıyor bize de söyleyinHem de Schengen
Şirket varsa bilemem, bizde yok. Sürekli girip çıksak da her sefer için vize almak zorundayız.eğer sürekli giriş çıkış yapıyor ve şirket teminatlı vize alınıyorsa oluyor.
3 ay-6ay -1 sene- 2 sene- 5 sene şeklinde uzayıp gidiyor bu skala aldıkça gidiyor.
benim öyle oldu yani
taktik bir vize bitmeden bitim tarihine yakın 2. vizeyi almak aklınızda olsun.Şirket varsa bilemem, bizde yok. Sürekli girip çıksak da her sefer için vize almak zorundayız.
Çok masraflı oluyor yahu bu vize işleri.. Yeşil pasaportumu bekliyorum, 10 yılı var almamataktik bir vize bitmeden bitim tarihine yakın 2. vizeyi almak aklınızda olsun.
Pasaport diyecekti sanırım ben en fazla 1yıllık vize aldım walla5-10 yıllık vize nasıl alınıyor bize de söyleyinHem de Schengen
Bence de saaapmamak lazmAniden gelismis fazla saapmamak lazim
Bence de saaapmamak lazmAniden gelismis fazla saapmamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?