Eşim Halı Saha Maçı Diye Rio'ya Gitmiş

Boşanmayı düşünmüyorsun eyvallah ama şöyle bir etraflıca düşününce de brezilya’ya gitmiş bu adam. Yani bilmeden yapılan bir hata yok ortada baya planlı programlı herşey.

Bu işin arkasını kurcalamadan bırakmazdım. Hiç normal bir hareket değil bu.

Konu akıllara zarar. Bir adamın karısını halı sahaya gidiyorum diye kandırıp Rio ya gitmesi için karısının çok çok saf olması lazım. Ya da konu sahibi seni çok feci aptal yerine koyuyor eşin. Oraya gidip gelmesi en az 3 gün bu nasıl iştir, ışınlanarak mı gidip geliyor

Kıbrıs'a kumar oynamaya gitmiş desen daha inandırıcı olurdu bacım, Rio diyeceksen bari halı saha demeyeydin. Kaputu açıyorsun aküyü neden çalıyorsun? Hadi aküyü çaldın niye kaputu kapamıyorsun? Aküyü çalmamış olsaydın ayy halı saha dememiş olsaydın neyse...

Herseyi bir kenara birakin yalan soylemesine takardim ben. Ve boyle birinin bu ilk yalani da degildir.
Yalanciya guvenilmez. Guven olmazsa evlilik yurumez.
Donunce telafi ederim diye piskinlige vurmadi da ayri bir konu...

Bu konu belki fake’tir ama bana çokta uç bir konu gelmedi. Çünkü benim eşim de sabah evde otururken bir anda akşamki maça kalkıp barcelona’ya gitmiş insan. Sonuçta vizeler 5-10 yıllık oluyor bir bilete bakar.

Kafamda deli sorular

Ben çok şaşırırdım heralde “ vay be ne cevherler varmış sende “ derdim,çünkü bence zor bişey,böyle bi kocan varsa sen uyurken boşar seni haberin olmaz bi de bakarsın ki sen adama aylık 2bin nafaka ödüyorsun hem de rızanla,bundan ötürü ne yapacaksan ürkütmeden yap

Festivale gitmiş olmasın diyeceğim ama festival zamanı geçti. Çok garip,Brezilya buradan 11 saat diye hatırlıyorum,nasıl haberiniz olmaz? Ben olsam boşanırdım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…