- 27 Eylül 2014
- 1.578
- 5.205
- 158
- 39
- Konu Sahibi Caresizzzz
-
Nickinizi görünce başka bir konunuzda yaptığınız yorum aklıma geldi. Siz böyle olduğunuz sürece eşiniz de size böyle köle muamelesi yapmaya devam edecektir.Ayyy canım ben seni gelin diye karı diye evde 5 dakika tutmam valla sen allah bilir pissindir bile.
Şimdi de hamile iken çalışması bekleniyor, hem de ev işlerini yapması. Kaynana da gelir baş köşeye oturur artık. Kader diyemezsin sen kendin ettin temalı bir konuymuş. Üzüldüm lakin.Nickinizi görünce başka bir konunuzda yaptığınız yorum aklıma geldi. Siz böyle olduğunuz sürece eşiniz de size böyle köle muamelesi yapmaya devam edecektir.
Aynı ben de böyleydim.resmen yatağa bağlıydimNasil bir hamilelik yasayacaginizi bilmiyorsunuz ki. Ben 4 ay basimi kaldiramadim hastanelerde yattim asiri kusmaktan karacigerimi kaybediyordum. Birakin calismayi bir bardak su alamadim mutfaktan. Ama baska arkadaslarim vizir vizir gezdiler yediler ictiler keyif surduler. Işe de gittiler parasini kazanip hazirlik da yaptilar. Hamile kalmadan bilemezsiniz ne yasayacaginizi. Esiniz de muhtemelen benim arkadaslarim gibi calisanlari gorup ne var herkes calisiyor diye yorumlamistir.
Benim esime sorsalar hamile bir kadin suyunu bile alamaz cunku tecrubeyi kötü yaşadi. Umarim dilediginiz sekilde cozulur butun hersey.
Aynen ya sen öyleydin diye başkasi da öyle olmak zorunda mi? Ne bu tepkiler sürekli bilmem kaç vasıta ile ise gittim demeler falan.2 aylikken bebegimi biraktim, kusarak calistim, 10gun oncesine kadar calistim yazilmis bol bol. Bunlar kisilerin kendi tercihleri. Herkes hayatinda bunlari kabul etmek zorunda degil.
Sizlerin cok cekmis olmaniz baska insanlarin da cok cekmelerini, ya da ayni seyleri cekmelerini gerektirmez. Buradaki kadin da maddi yokluk cekmeyi goze aliyor belki.
Hamilelikte çok kötü geçmiyorsa çalışılması normal, benim takıldığım nokta eşinin hiçbir şekilde ev işlerinde destek olmamasından yakınması. Çay servisini ayrı, kahve servisini ayrı yapıyorum diyor ama burada başka bir üyeye de bu konuda çok çirkin bir üslupla kadının görevi diyor.Şimdi de hamile iken çalışması bekleniyor, hem de ev işlerini yapması. Kaynana da gelir baş köşeye oturur artık. Kader diyemezsin sen kendin ettin temalı bir konuymuş. Üzüldüm lakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?