- 13 Mayıs 2020
- 1.051
- 4.356
- 53
- Konu Sahibi Caresizzzz
-
Soruyor cunku ısrarlaİyi de ne alaka şu an
Aklın yolu birKesinlikle katılıyorum böyle bir adamdan çocuk yapmak istemesi bile hata , boşanıp paşa paşa çalışsın parasını da çatır çatır kendisi yesin…
O zaman erkek de ev işi yapmak istemezse kimse zorlayamaz buna katılıyor musunuz size göre kadın erkek farklı sorumluluklara sahip ve rolleri farklı ya ?Bakın kadın isterse çalışır kimse zorlayamaz heleki eşinin anası hicbir kelam edemez bu konuda , eğer eşim evin işine yardım etmeseydi bende çalışmazdım, lütfen konuyu saptırmayın...
Her iki este yardımlaşmalı benceO zaman erkek de ev işi yapmak istemezse kimse zorlayamaz buna katılıyor musunuz size göre kadın erkek farklı sorumluluklara sahip ve rolleri farklı ya ?
Ayıp ama bir kadının kadına böyle yakıştırma yapması …Ne düşmanı yahusaçmalamayin , ayrıca limoncu da pideci küreği kadar dil var maşallah sizin korumanıza gerek yok .
Çok pahalı diye mi acaba ?Bu çok acı değil mi ya
Ben hamileyken calisirim. Ama evde islerin ortak yapılmasından yanayim.Arkadaşlar eşimle çocuk planimiz var. Çaba sarf ediyoruz fakat eşimin ailesi ikiniz bir olun çalışın eşinin mesleği var diyip duruyorlar bende eşime hamile kalırsam çalışmam dedim tamam der gibi oldu bugünde diyor ki fabrikadakiler bile çalışıyor sen niye calisamicaksin karnı burnunda oradaki kadınların dedim onlar fabrikadakiler ben çalışamam kusura bakma he diyorsan çocuğu erteleyelim. Sıkıntı yok o zaman çalışırım ama hem karnım burnumda elin isini yapıp hem eve gelip yemek temizlik çay kahve dayanamam dedim. Birde akşamları çay istiyor benden. Kahve falan. Çalıştığım iş şuan da kreş yardımcı ablayim çocukları tuvalete oturtuyorum kaldirip klozette. Yatakları topluyoruz ikinci kata çıkartıyoruz çuvalla her çocuk için ayrı. Eşime anlattım ne olacak iş yerinle konuş ağır iş vermesinler dedi fikriniz nedir?
Konudaki ayrıntı şu kadın hamile kalsa bile ev iş dahil her şeyi yine ona yaptıracakmış eşi. hem çalışıp hem de kocasına hizmet edecekmiş. hizmeti eksik olursa da kaynanaya şikayet edilip bir de ondan azar yiyormuş. bu yüzden de çalışmak istemiyor
E bende onu diyorum , ev işlerine gelince iki eş de yardımlaşsın çok güzel bende bunu savunuyorum , iş çalışmaya gelince neden kadın da eşine yardımcı olmalı iki eş de yardımlaşmalı demiyorsunuzHer iki este yardımlaşmalı bencebizde bu şekilde..
Ne limoncu yu bilirim ne sizi.. ama üslubunuz gerçekten çok çirkinNeyi gommusum limoncuyu mu :))))
Siz mahallenin mikseri misiniz
İşinize bakın hadi
Çok pahalı diye mi acaba ?
Limoncuyu tanırım bilirim. En azından hiç değişmedi başında ne ise hala aynı şeyleri savunuyor beğenir beğenmezsiniz ama başkasının konusunda da kadını vuramazsınız. Uslubunuz ve tavrımız çok çirkinNeyi gommusum limoncuyu mu :))))
Siz mahallenin mikseri misiniz
İşinize bakın hadi
Özel sektörden bihabersiziniz ama her konuda fikriniz olmak zorunda ! Eğer konu sahibi özel sektör çalışanıysa “hamilelik hastalık değil” deyip tam performans göstermesini isteyebilirler; “çocuk kaldırmakla bebek düşmez” demek de mutlak değil, her gebelik kendine özgüdür, bir çocuk ya da orta ağırlıkta yük kaldırmanın düşüğe/erken doğuma sebep olup olmayacağı konusunda uzmanlar bile fikir birliği içinde değilken sizin temkinsiz ifadelerinizin kaynağı Google olsa gerek…Bu kadar hamile çalışıyor siz niye çalışamayasınız ki? Çocuk kaldırmakla bebek düşmez. Diğer ağır işleri de hamile kadına yaptırmazlar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?