Eşim hasta olunca ....

eşim hasta olunca...

• çocuk gibi ilgi bekliyor, çok nazlıdır :)

OY: 265 64,2%
  • tüm karizmaları bitiyor, nerede o aslan parçası ?

OY: 60 14,5%
  • bana hiç yansıtmıyor....

OY: 110 26,6%

• Ankete Katılan
    413
Benimki kendi elleriyle çorbamı da çayımı da yapar nabeeeeeer bu çok eğlenceli bir konu oldu yaaa

evet çok eğlenceli kocaları çekiştirmeye bayılıyoruz

Ay benimkinin de gece körlüğü var ben kör olucam daha kaç sene görürüm kimbilir diyip duruyo

Çocuk gibi ilgi bekler, çok nazlıdır.

İşine gelen bir şey olsa uyanır, kalkar, capcanlı olur ama işine gelmiyorsa aaay, ölüyorum, oram ağrıyor, buram ağrıyor, hiç iyileşemiyorum zaten vs. bu böyle uzar gider

Napayım seviyorum koca bebeği, bakıyorum

abla senin baban da baya baya yansıtmıyormuş. bu eşik de çok yüsek..Allah rahmet eylesin...
evet canım.ameliyattan sonra öğrendik.şekerden dolayı sık sık hastaneye yatmış ama anneme bize söyletmemiş.yalnız ben de babamın kızıyım.2 ameliyat geçirdim,çocuklarımın bile olduktan sonra haberi oldu.
Allah rahmet eylesin...

teşekkür ederim canım.

Benimde felsefem o hep esime diyorum sen olma ben olurum diye. Hele boynu tutulsun yemin ederim intihar edesim geliyor surati tavrı verem ediyor. Ben hamilelikten uc ay kustum hala devam ediyor ama azaldi benimki can değil ya kendi iki gun midesini usuttu ayyy vasiyetini veriyordu. Ben bu hamile halimle hasta oluyorum ilacta kullanamadigim halde mizmizlanmiyorum kocam hasta oldumu resmen eziyet ediyor

evli değilim henüz ama sevgilim hasta olunca iyileşmek bilmiyor
hastalık süreci 2 haftayı buluyor
nazlı değil ama laf dinlemez bir hasta
doktora gitmez, ilaç içmez
bu nedenle 2 hafta hasta yatar
hayatımız felç olur sağolsun

ha bir de kış mevsiminde sürekli önü açık ve tişört + hırka ile gezip ''ben kolay kolay hasta olmam kiiiii'' der
he gülüm ondan her senenin yarısını yatakta geçiriyorsun

ben de bundan yana dertliyim

Valla patron ne sen sor ne de ben söyleyeyim...
Kayınvalideme göre benden önce ilacını içer yatar uyurmuş odasında sessizce.
Kimseye zararı olmazmış.
Ama şimdi ufacık bi üşütsün resmen canımdan bezdiriyor beni
Ne boğazı durur,ne çenesi durur...
O gripten iyileşir ama benim psikolojim maalesef o kadar çabuk yerine gelmiyor onun hastalığından sonra

off nişanlım hasta olunca keşke ben olsaydım diyorum öyle bezdiriyor ki beni
grip bile olsa öleceğim sanıyor üzülme bensiz de mutlu ol çok sevdim seni vasiyetler falan.
istekleri hele onlara girmiyorum bile off erkekler hasta olmasın ya

Son düzenleme:
eşimin değil de benim hasta halim hiç çekilmediğinden dolayı eşim eğer grip, nezle gibi bir şey olduysa, bana bulaştırmamak için kendi kendine sürekli portakal, nar, limon sıkıp sıkıp içer.. bitki çayları kaynatır içer, ilaç içer.. benden bir şey istemez..
hakikaten hiç yattığını görmedim hastayken, yazık be!

"sevgilim hasta olacağına ben hasta olayım, ben öleceğime birlikte yaşayıp birlikte ölelim"

Hasta olunca çok nazlı oluyorBen elimden geldiği kadar ilgileniyorumO hasta olacağına ben olayım

benim nişanlımda çok nazlanırr=)) ölecek gibi davranır yok bana bişi olursa şunu yapp ölürsem bunu yapp=))

kıyamam ben ona hasta olunca bol bol uyur gıkı çıkmaz
ama ben hasta olmayım diye sürekli dua eder evlenmeden bıktı çenemden nazımdan

Benim esimde cok nazlanir

Grip olsun hep inler cani surekli borseyler ister

Telefonda hastayim dokuluyorum desin

Hemen sicak corbalar yaparim

Gelince icirir sarip sarmalarim

Kollarimda saclarini sever uyuturum

Bol kasik sevkatle beslerim arslanimi:)

Ben de demek ki erkekler gibiyim..Hastalanınca ölüm saatimi ilan etmediğim kalıyor
Beni bundan sonra alan yandı. İlk alan da yanmıştı

Puff cok nazlıdır.. Cnımdan bezdirir ilaç verirsin içmez corba ister yaparsın beyenmez meyve suyu sıkarsın içmez artık bıkkınlık gelir bu seferde neden ilgilenmiyorsun olur sabır sabır nereye kadar corba koydugun kepçeyi söle ucundan tutup gösterince birden iyileşir o kadar ilaç çorba meyve sularıda boşa gitmemiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…