Benimki kendi elleriyle çorbamı da çayımı da yapar nabeeeeeerbu çok eğlenceli bir konu oldu yaaa
Hasta olduğunda vasiyetini konuşacak kadar saçmalayabilliyor eşim. Ben yüksek ateşine verip portakal sikmaya giderek olay mahalini terk ediyorum.işin tuhafı babamda böyle benim. İşi helallik almaya kadar getirebiliyor. Onlar hasta olacağına ben olayım daha az stresli ve insanlık için büyük bir adım
evet canım.ameliyattan sonra öğrendik.şekerden dolayı sık sık hastaneye yatmış ama anneme bize söyletmemiş.yalnız ben de babamın kızıyım.2 ameliyat geçirdim,çocuklarımın bile olduktan sonra haberi oldu.abla senin baban da baya baya yansıtmıyormuş. bu eşik de çok yüsek..Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin...
Evet eşleriniz, sevgilileriniz hasta olduğunda yaşadıklarınızı merak ediyorum ?
Size eziyet mi ediyor yoksa çok şeker bir hastalık süreci geçiriyor ?
Dert değil bu sadece merak .... buyrun yazın bu süreçleri ...
Bu arada benim politikam ;
"sevgilim hasta olacağına ben hasta olayım, ben öleceğime o ölsün"
Yeni iyileşmiş patrondan soru:))))
Senin sloganın "sevgilim hasta olacağına ben hasta olayım, ben öleceğime o ölsün"
Bizde bu slogan farklı "eşim hasta olacağına ben olayım, öleceksek anca beraber kanca beraber"
Eşim hasta olmasın, ben 1 ay gripten kırılmaya razıyım, yeterki o hasta olmasın çünkü daha hapşırmaya başladığı an ölüyorum mezarımı hazırlayın der gibi bakmaya başlar, yatar yatağa 2 dakika ilgilenmezsen inleyen bir ses tonuyla : ölüyorum burdaaa kimse bakmıyorrr, hastayız diyoruz işteee, insan ateşime bakar, su getirir demeye başlar, elin ayağın birbirine karışır, istekleri hiç bitmez, siz hiç hafif bir esintide bana rüzgar çarptı hasta oluyorum deyip bir anda hasta psikolojisine giren birini gördünüz mü ya da kızınız hasta olacağım galiba dediğinde eşiniz ben kesin hasta oldum kemiklerim ağrımaya başladı dedi mi
Sizle yakın temasına gerek yok, hastayken bir alo deyin havadaki tel bağlantısından kapar hastalığı
Adamı bir kere topuğundan minicik bir arı soktu 1 hafta ayağına basmadı
Not: lütfen yazdıklarım bay x'e yetiştirilmesin[/QUOTE
:))))) gordum Mune midesine farkli bisey girse hastalanir, burnuna yagmur damlasa grip olur, ac kalsa olecegim sanir,biraz yorulsa tatak dosek yatar ama garip bir sekilde de bir antibiyotik ile iyilesir:))))) en kotusude ben eyvah hastayim desem bi bakarim adam yatak dosek olmus inliyo, yahu agiz tadi ile hastalandirmiyosun diye isyan ettim en son:))
Ghostta istediği zaman istediği yerde kullanıcı adım : [TR]emir (ekleyecekse steam hesap adım benKazen)
Ben de demek ki erkekler gibiyim..Hastalanınca ölüm saatimi ilan etmediğim kalıyor
Beni bundan sonra alan yandı. İlk alan da yanmıştı
ben ayakta geçiriyorumnormal ınsan gıbı yataklara düşsene dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?