- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Onu bile düşünüyorum artık. Ama nasıl gezecegiz.Sat arabayı kurtul madem. Bu kadar çok sorun yaratiyorsa
Ben de istesem verir mi kredi kartını ve arabasının anahtarını ?Ben onu anlamaya çalışıyorumEsiniz kimseye hayir diyemiyor sadece anne baba degil. Arkadasina kredi kartini vemisti geri isteyemiyordu.
Sinirli olarak yazdım konuyu. Sonuçta anlayan bunu da anlıyor.Ablacım benzin gaz atmak diye bir şey yok. İsteseler de atamazlar zaten. En fazla yakıt doldurturlar onu da petrolde yaparlaray okudukça kötü oldum ısrarla benzin gaz atmak demeni.
Vermezde. Eşim için kankisi, kardeşi, kv kp ye hayır demek ihanet gibi geliyorBen de istesem verir mi kredi kartını ve arabasının anahtarını ?Ben onu anlamaya çalışıyorum
Ben de istesem verir mi kredi kartını ve arabasının anahtarını ?Ben onu anlamaya çalışıyorum
Böyle de her gün basın ağrırOnu bile düşünüyorum artık. Ama nasıl gezecegiz.
Bayram dediğin Ramazan Bayramı'mı?Bende gıcık oldum. Ve bayrama kadar kvlere gitmeme kararı aldım. İsterse beni boşasın.
O da ayrı birşey. O da var tabi.
Ehliyetiniz varsa alın anahtarı o gün siz gidin alısverise.Euro ile kazanan birine taksiye binmek zor olmasa gerek yani
O zaman sizin de kankileriniz ,aileniz böyle talepkar olsunlar .Gerekirse siz örgütlerin insanları..eşiniz istenileni yapmadığında "demek öyle..demek bir senin anan bir senin kankan kıymetli..öyle olsun" dersiniz.Zamanla taleplerden yorulup ve sıkılıp "hayır" kelimesini kullanmaya başlar eşiniz deVermezde. Eşim için kankisi, kardeşi, kv kp ye hayır demek ihanet gibi geliyor
Başka şeylerde var. Kvnin beni kpye şikayet etmesi. Hizmet beklemeleri. Kvnin laf sokması falan.Bayram dediğin Ramazan Bayramı'mı?
Yani tabii sen bilirsin de çok uzun bir süre değil mi bu olay için?
Zaten eşime dedimki, farkındaysan hep senın anan baban akrabaların bişey istıyor. Benım 60 yakındaki annem garajda dolmuşa binip gelıyor dedim. Ses etmıyor. Hep onun tarafının beklentısı var.O zaman sizin de kankileriniz ,aileniz böyle talepkar olsunlar .Gerekirse siz örgütlerin insanları..eşiniz istenileni yapmadığında "demek öyle..demek bir senin anan bir senin kankan kıymetli..öyle olsun" dersiniz.Zamanla taleplerden yorulup ve sıkılıp "hayır" kelimesini kullanmaya başlar eşiniz de
İşte eşim kendi gitmeyecekmiş, arabayı bırakacakmış. Maalesef bu tip şeyler hep eşimden bekleniyor. Kaynım duysa emınım kızar ailesine.Ehliyetiniz varsa alın anahtarı o gün siz gidin alısverise.
Önü kesilmezse arkası her zaman gelir malesef. Biz yeni evlendigimiz senesi daha evleneli bir hafta olmuş olmamış eşimin yengesi eşimi arayıp çocuklarını kırtasiyeye okul alışverisine göturmesini istemisti. Yengesi ev hanımı, eşiminde bir tek hafta sonu tatili var. Eşim yenge, ben yorgunum dinleniyorum sen götür dediğinde; evde temizlik yaptıgini goturemeyecegini soylemis. Esim de bunun üzerine götüremeyecegini çünkü uyumak istedigini söylemiş. O da "tamam sen uyu ben seni yrm saat sonra kaldiririm" demiştabi bu ilk olan bir sey de degildi. Aile apartmanlarinda oturduklari icin her islerini evlenmeden önce esime gordürdükleri için hala bunun olabilecegini düşündüler belli ki. Bir de biz onlara yrm saat uzaklıktayız düşün yani. Kadın evde temizlik yapacak diye dışkapının dış mandali olan eşim yrm saatlik mesafeden yengesinin cocuklari icin kirtasiye alisverisine gidecek ve bu kadinin kirtasiyeye gidip alisveris yapabilecegi 2 tane de ayni evde yasayan bekar yetiskin kızı var sonuç olarak ben engel olmasam eşim yine gidersi ve bu kısır döngü şimdiye kadar devam ederdi.
Şuan moralim acayip bozuk. Bu arabayı keşke satsa.Arabasız olmaya razıyım. O derece.Ama kimseye hayir diyemezken sizin bu durumlardan nasil etkilendiginizin farkinda bile degil ya da umursamiyor. Valla uzucu bir durum ne denir bilemedim. Allah yardimciniz olsun.
Vala denize falan gidecek olsam, anahtarı alır anneme gider ya da arkadaşıma giderdim. Vermezdim anahtarı.Sürekli bişey çıkıyor sürekli.Valla bence veririr gibi. Konu sahibine uzuluyorum ben yazik hangi biri ile ugrasacak. Sorun bir tane olur cozumunu dusunur ama bu adamin sorunu sadece aile degil ki.
Şuan moralim acayip bozuk. Bu arabayı keşke satsa.Arabasız olmaya razıyım. O derece.
Valla bence o kadar kafaya takilacak, araba sattiracak mesele degil. Bi kere vermiyorum arabayi, hadi al git orda da birak aksam eve girebiliyor musun de eşşek gibi hayir gelemem der. Kuzu gibi herkese tamam diyorda eşine gelince niye tamam senin dedigin olsun gitmem demiyor. Eşin el iyisi. Ben olsam uyuz olur resti cekerim.Şuan moralim acayip bozuk. Bu arabayı keşke satsa.Arabasız olmaya razıyım. O derece.
Canım arabayı geçtim. Bizim burdaki bakkaldan dondurma siparişi veriyordu annesi. Şükür adam dükkanı kapattı. Kaynımın sevgilisinin evine kv pogaca falan götür demiş eşime. 3 ev öyle terski.Arabayi satsaniz baska bir sey cikar cunku esiniz yonlendirilmeye cok musait biri. Sorun arabadan kaynaklanmiyor. Araba olmasa suraya git buraya git, onu yap bunu yap denir. Kazik kadar adam isim var ben musait degilim diyemiyorsa siz kendinizi paralasaniz bile durum degismez uzgunum. Hadi anne baba neyse, akraba da bir yere kadar neyse ama surekli bir seyler cikariyorlar diyorsunuz. En basiti kredi kartini verirken bile sizi yok saymis. Arkadasina hayir diyemiyor ama karisini cok rahat hice sayiyor sorun tam olarak bu.
Bunlar sürekli tekrarlandıgı için arabayı satmayı düşünüyorum.Valla bence o kadar kafaya takilacak, araba sattiracak mesele degil. Bi kere vermiyorum arabayi, hadi al git orda da birak aksam eve girebiliyor musun de eşşek gibi hayir gelemem der. Kuzu gibi herkese tamam diyorda eşine gelince niye tamam senin dedigin olsun gitmem demiyor. Eşin el iyisi. Ben olsam uyuz olur resti cekerim.
Eşiniz hayır diyemiyor olsa size de diyemez almicaksın bir daha yapmicaksın dediğinizde kabul eder klasik aile bağımlısıMerhaba herkese.Kızlar eşimin kuzeni buraya gelecek.Kvye beni havaalanından alın demiş. Kv lerde araba yok. Kv de eşime söylemiş. Pazar günü gelecek. Bizimde pazar işimiz var, alışverişe gidecegiz.Tamam demiş eşim.Neyse salı günü de bu kız geri gidecek, bunu geri havaalanına bırakacaklar.
Eşimde hayır diyemiyor. Ben neden işlerimi insanlara göre ayarlıyorum. Bir pazarım var, plan yapmışız. Taksi denen bişey var. Birde kuzenimin oteli falan var. Durumu aşırı iyi.2 gün kalıp gidecek.
Eşime işimiz oldugunu söyle dedim.Nasıl söyleyeyim diyor. Salı nasıl bırakacaksın havaalanına dedim.En iyisi cumartesiden arabayı bırakayım kvlere dedi.
Eşime bir ton şey söyledim.Kuzeni ile de sıkı fıkı degil. Görmeye bile gitmeyecek.Ama hayır diyemiyor. Tek dedigin haklısın.
Şu da var. Sürekli kvlerin birşeyleri çıkıyor.Akrabaları zeytin yağı siparişi verıyor.Sonra siparişi verenler buraya geliyor, zeytinyağı almaya.Bu huyundan nefret ediyorum.
Şu da var. Kvler ne gaz ne benzin birşey atmaz. Nasılsa var içinde. Gaz biterse benzinle giderler.Olan bize oluyor yani.
Ben mi çok fesatım. Sürekli bir akrabaları geliyor. Şunu mezarlığa götür, şunu şuraya götür.Yok kvnin annesini köye götür.Bitmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?