Eşim hayır diyemiyor

Ben de istesem verir mi kredi kartını ve arabasının anahtarını ?Ben onu anlamaya çalışıyorum

Valla bence veririr gibi. Konu sahibine uzuluyorum ben yazik hangi biri ile ugrasacak. Sorun bir tane olur cozumunu dusunur ama bu adamin sorunu sadece aile degil ki.

Euro ile kazanan birine taksiye binmek zor olmasa gerek yani
Ehliyetiniz varsa alın anahtarı o gün siz gidin alısverise.

Önü kesilmezse arkası her zaman gelir malesef. Biz yeni evlendigimiz senesi daha evleneli bir hafta olmuş olmamış eşimin yengesi eşimi arayıp çocuklarını kırtasiyeye okul alışverisine göturmesini istemisti. Yengesi ev hanımı, eşiminde bir tek hafta sonu tatili var. Eşim yenge, ben yorgunum dinleniyorum sen götür dediğinde; evde temizlik yaptıgini goturemeyecegini soylemis. Esim de bunun üzerine götüremeyecegini çünkü uyumak istedigini söylemiş. O da "tamam sen uyu ben seni yrm saat sonra kaldiririm" demiş tabi bu ilk olan bir sey de degildi. Aile apartmanlarinda oturduklari icin her islerini evlenmeden önce esime gordürdükleri için hala bunun olabilecegini düşündüler belli ki. Bir de biz onlara yrm saat uzaklıktayız düşün yani. Kadın evde temizlik yapacak diye dışkapının dış mandali olan eşim yrm saatlik mesafeden yengesinin cocuklari icin kirtasiye alisverisine gidecek ve bu kadinin kirtasiyeye gidip alisveris yapabilecegi 2 tane de ayni evde yasayan bekar yetiskin kızı var sonuç olarak ben engel olmasam eşim yine gidersi ve bu kısır döngü şimdiye kadar devam ederdi.

Vermezde. Eşim için kankisi, kardeşi, kv kp ye hayır demek ihanet gibi geliyor
O zaman sizin de kankileriniz ,aileniz böyle talepkar olsunlar .Gerekirse siz örgütlerin insanları..eşiniz istenileni yapmadığında "demek öyle..demek bir senin anan bir senin kankan kıymetli..öyle olsun" dersiniz.Zamanla taleplerden yorulup ve sıkılıp "hayır" kelimesini kullanmaya başlar eşiniz de

Bayram dediğin Ramazan Bayramı'mı?
Yani tabii sen bilirsin de çok uzun bir süre değil mi bu olay için?
Başka şeylerde var. Kvnin beni kpye şikayet etmesi. Hizmet beklemeleri. Kvnin laf sokması falan.
İçimden gelmıyor. Gıtmemek ıcın ıllakı büyük birşey mi olması gerek. Gıtmek ezıyet gıbı gelıyor artık

Zaten eşime dedimki, farkındaysan hep senın anan baban akrabaların bişey istıyor. Benım 60 yakındaki annem garajda dolmuşa binip gelıyor dedim. Ses etmıyor. Hep onun tarafının beklentısı var.
İnan ailesi para diye aglanıyor. İki emekliler evlerı kendinin. Sırf bu yüzden kredi çekip arsa almayı düşünüyorum. Borcumuz oldugunu bilsinler.

İşte eşim kendi gitmeyecekmiş, arabayı bırakacakmış. Maalesef bu tip şeyler hep eşimden bekleniyor. Kaynım duysa emınım kızar ailesine.

Valla bence veririr gibi. Konu sahibine uzuluyorum ben yazik hangi biri ile ugrasacak. Sorun bir tane olur cozumunu dusunur ama bu adamin sorunu sadece aile degil ki.
Vala denize falan gidecek olsam, anahtarı alır anneme gider ya da arkadaşıma giderdim. Vermezdim anahtarı.Sürekli bişey çıkıyor sürekli.

Şuan moralim acayip bozuk. Bu arabayı keşke satsa.Arabasız olmaya razıyım. O derece.

Arabayi satsaniz baska bir sey cikar cunku esiniz yonlendirilmeye cok musait biri. Sorun arabadan kaynaklanmiyor. Araba olmasa suraya git buraya git, onu yap bunu yap denir. Kazik kadar adam isim var ben musait degilim diyemiyorsa siz kendinizi paralasaniz bile durum degismez uzgunum. Hadi anne baba neyse, akraba da bir yere kadar neyse ama surekli bir seyler cikariyorlar diyorsunuz. En basiti kredi kartini verirken bile sizi yok saymis. Arkadasina hayir diyemiyor ama karisini cok rahat hice sayiyor sorun tam olarak bu.

Şuan moralim acayip bozuk. Bu arabayı keşke satsa.Arabasız olmaya razıyım. O derece.
Valla bence o kadar kafaya takilacak, araba sattiracak mesele degil. Bi kere vermiyorum arabayi, hadi al git orda da birak aksam eve girebiliyor musun de eşşek gibi hayir gelemem der. Kuzu gibi herkese tamam diyorda eşine gelince niye tamam senin dedigin olsun gitmem demiyor. Eşin el iyisi. Ben olsam uyuz olur resti cekerim.

Canım arabayı geçtim. Bizim burdaki bakkaldan dondurma siparişi veriyordu annesi. Şükür adam dükkanı kapattı. Kaynımın sevgilisinin evine kv pogaca falan götür demiş eşime. 3 ev öyle terski.
Evet maalesef sorun bu. Eşimin yüksek limitli başka kartı var. Onun borcu bitince onu kapatacak. Diger arkadaşındakinide kapatacak.İki kartı da iptal edecegiz. Ben şundan korkuyorum. İlerde ailesi kartına taksitle şunu bunu al der. O yüzden o kartları iptal ettireceğiz.

Bunlar sürekli tekrarlandıgı için arabayı satmayı düşünüyorum.

Eşiniz hayır diyemiyor olsa size de diyemez almicaksın bir daha yapmicaksın dediğinizde kabul eder klasik aile bağımlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…