- Konu Sahibi birboslukta
-
İyi de ilişkiye girince oluyor demişsiniz..Eşimden geçtiğini sanmıyorum çünkü ikimizde Doktorlara gittik ama hiçbiri böyle bişey söylemedi ama ilişkiden sonra oluyordu sonra ben iyileştim sandım bi ilişkiye girmeyi denedik ama malesef enfeksiyon mu mantar mı neyse geçmemiş işte sonrasında hep kendimi suçladım ama şuan iyiyim
Testesteronu düşük olabilir. Bir görev olarak gördüğü için ereksiyon sağlayamayabilir. Bir de gece değil de sabah deneyin. Öyle bir yazı okumuştum sabah daha iyi oluyor diye. Bebek için miydi bilmiyorum. Sabah dinlenmiş olur ya daha rahat birleşme olabilirMerhaba çok çaresizim ne olur akıl fikir verin. Eşim intiharın eşiğinde mutsuzluğun dibinde. 31 yaşında, birtakım maddi zorluklar problemlerle beraber, ailevi problemler de yaşıyorduk, yaşıyoruz daha 2 yıllık evliyiz cinsellikten yana bir problem yokken bir anda isteksizlik ve iktidarsızlık başladı üç ay oluyor. ben bir yıldır ilişki sonrası enfeksiyon koku problemi yaşıyordum ama her zaman değil. üç günlük fitil kullanınca geçiyordu, 2-3 defa yaşadım bu problemi bir yıl içinde. Hep sadece ilişkiden sonra oluyor ilaçla geçiyordu ,Sonrasında geçti ama şimdi ilişkiye bile giremiyoruz üç ay oldu kafası hep dolu dertli ama sanırım geçmişteki koku problemim den etkilendiği için artık cinsellik yaşayamıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum felaket. Suçlu benmişim gibi. doktora gittik her şeyine baktırdık, doktor zihninin atamayabileceğini söylemiş geçmişteki koku enfeksiyon geçmişimi diyor yani.. ayrıca stresten olduğunu söylemiş bol egzersiz demiş ilaç yazdı kullanıyor iki hafta oldu tık yok.. denedik olmuyor sertleşemiyor hemen küçülüyor kendini çok kötü hissediyor çok hak veriyorum.. mutluluğumuz söndü resmen maddi olarak da çok zor bi dönemdeyiz tek çözümü varmış bi şok dalgası ile iki üç seans ta düzeltiyorlarmış penisi.eswt mi neydi .. ama seansı bile 25-30 bin tl özel klinikler yapıyormuş. Gecelik giyiyorum ona yanaşıyorum ama yok yani benim güzelliğimle alakası yok kendi de söylüyor seni seviyorum ama içimde isteksizlik var diyor ne yapacağımı şaşırdım ne morali ne yaşama isteği kaldı düşmanımın başına bile gelmesin diyor nasıl çözeceğiz bilmiyorum bekarken benle ilk tanıştığı zamanlar ki eşimi özlüyorum o zaman ikimizde daha mutluyduk şimdi nedense kendimi suçluyorum ‘benle tanışıp evlenmese daha mutluydu’ gibi
Eşiniz geçen haftadan beri mi sizinle birlikte olamıyor?Evet mesele şu aslında geçen yıl evi alırken sadece 200 bin borç babamlardan almıştık halbuki eşimin annesi evin parasının çoğunu kendi verdi (borç olarak değil hediye) babamlarınsa 200 bini borç olarak vermesini en baştan kabullenemedi, dini olarak ailelerin çocuklara evlendikten sonra bi para verme gibi bi zorunluluğu yok diye biliyorum ama yanlışsam düzeltin neyse geçen hafta da babam bi market alışverişi bin tl tutunca bizden parayı geri istedi (yine burda annesi devreye giriyor mesela annesi bi alışveriş bize yapsa beş bin de olsa feda olsun der) , neyse eşimde bu babamın bin tl yi geri istemesine çook sinirlendi ve hemen attı. Dedi ki babanlar bizim şuan kredi ödediğimizi biliyorlar çocuk için vs ilaç tedavi gittiğimizi biliyorlar neden bin tl nin mevzusunu yapıyolar diye çok sinirlendi gurur yaptı ve babamın borcunu 200 bini toplayıp babama geri yolladı borcumuzu
hanımlar merhaba ankarada yaşıyorum öğrenciyim bi süredir devam eden kokulu akıntım var iyi bir doktor buldum ama gidip gitmemekte kararsızımmuayene ücreti 250 tl dediler sordum paramı biriktirip gitmeyi düşünüyorum acaba gidenler tavsiyeleri-görüşlerini yazabilirmi. gitmeye korkum yok ama para biraz sıkıntı ve tek gideceğim acaba başından savarmı doktor yoksa ilgilenirmi gitmeme değermi..
Sizin akıntı/koku vs problemleriniz 1 yıldır değil neredeyse 8 yıldır varmış. Tedavi olmadan evlenmişsiniz. Yukarıda alıntıladığım konu 2017'den.ben bir yıldır ilişki sonrası enfeksiyon koku problemi yaşıyordum ama her zaman değil.
O konuyu psikolojisinin merkezine getirmeyin bence konu o değil, konu daha temel sıkıntıları.şimdi şöyle eşim erkekliğim bitti diye intiharın eşiğine geldi bir erkek için bu çok kötü bir durum diyor haklı bence. Deniyoruz olmuyor olmadıkça üzülüyor streslenip sinirleniyor
Eee madem psikolojisi bozuk neden psikiyatriye gitmiyorsunuz? Bedensel sorun yok demiş doktor? O kokuyu unutamamak teorisi hiç mantıklı değil.milletin kocası doğuma giriyor, lohusa karısının yanında yatıp kalkıyor yani.Merhaba çok çaresizim ne olur akıl fikir verin. Eşim intiharın eşiğinde mutsuzluğun dibinde. 31 yaşında, birtakım maddi zorluklar problemlerle beraber, ailevi problemler de yaşıyorduk, yaşıyoruz daha 2 yıllık evliyiz cinsellikten yana bir problem yokken bir anda isteksizlik ve iktidarsızlık başladı üç ay oluyor. ben bir yıldır ilişki sonrası enfeksiyon koku problemi yaşıyordum ama her zaman değil. üç günlük fitil kullanınca geçiyordu, 2-3 defa yaşadım bu problemi bir yıl içinde. Hep sadece ilişkiden sonra oluyor ilaçla geçiyordu ,Sonrasında geçti ama şimdi ilişkiye bile giremiyoruz üç ay oldu kafası hep dolu dertli ama sanırım geçmişteki koku problemim den etkilendiği için artık cinsellik yaşayamıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum felaket. Suçlu benmişim gibi. doktora gittik her şeyine baktırdık, doktor zihninin atamayabileceğini söylemiş geçmişteki koku enfeksiyon geçmişimi diyor yani.. ayrıca stresten olduğunu söylemiş bol egzersiz demiş ilaç yazdı kullanıyor iki hafta oldu tık yok.. denedik olmuyor sertleşemiyor hemen küçülüyor kendini çok kötü hissediyor çok hak veriyorum.. mutluluğumuz söndü resmen maddi olarak da çok zor bi dönemdeyiz tek çözümü varmış bi şok dalgası ile iki üç seans ta düzeltiyorlarmış penisi.eswt mi neydi .. ama seansı bile 25-30 bin tl özel klinikler yapıyormuş. Gecelik giyiyorum ona yanaşıyorum ama yok yani benim güzelliğimle alakası yok kendi de söylüyor seni seviyorum ama içimde isteksizlik var diyor ne yapacağımı şaşırdım ne morali ne yaşama isteği kaldı düşmanımın başına bile gelmesin diyor nasıl çözeceğiz bilmiyorum bekarken benle ilk tanıştığı zamanlar ki eşimi özlüyorum o zaman ikimizde daha mutluyduk şimdi nedense kendimi suçluyorum ‘benle tanışıp evlenmese daha mutluydu’ gibi
Evlenmeden de oluyormuş, bunun için farklı farklı doktorlara da gidin, yanlış hatırlamıyorsam probiyotik takviyesi de veriyorlardı. Sadece sorunu cinsellik değil ama.Dün eşime söyledim yanlış anlamazsan dedim biz evlendik ilk üç dört ay prezervatif kullandık ya dedim koku falan olmuyordu sonra bırakınca bende olmaya başladı farkettinmi dedim (yanlış anlamasın diye ne kadar hijyenik olduğunu üstüne basarak söyledim) ama bu bi gerçek neden oluyor acaba prezervatifsiz bu enfeksiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?