- 23 Mart 2022
- 439
- 695
- 33
- Konu Sahibi kalbimkirik35
-
Zararın neresinden dönerseniz kardır40 gün oldu nasıl boşanayım
Tamam işte, sizde yapmayın. Yapılmadığında görsün birde.Nasıl alıştırmayabilirim ki? Yapmıyor hiçbir şey bin kere söylememe rağmen yapmıyorağlıyorum zırlıyorum sinirleniyorum yine de yapmıyor. Sen de yapma diyor. Çok afedersiniz ona kalsa b..un içinde yaşamamızda hiçbir sıkıntı yok
Heh böyle avutun kendinizi bu adamlara katlanabilmek için ve yeni evlilere de aşılayın ki yalnız kalmayın. Çok güzel...gerçek hayata hoşgeldin....çoğu evlilik böyle zaten
Ev hanımıysanız erkeğin dışarıda kadının da evde çalışması normal ama ikiniz de işte çalışıp bi de üstüne sadece siz ev işi yapıyosanız üzgünüm ama eşiniz sizi cennet mahallesindeki otomatik gelin olarak kullanıyor.gerçek hayata hoşgeldin....çoğu evlilik böyle zaten
Şansla alakası yok ki, insan belli ediyor kendini. Mesela geleneksel rollere sığınan, ataerkil adamlar çok çok salatayı sofraya getirip yardım ettim sanırlar. Çünkü onlara göre iş kadına yakışır. Ayrıca bu adam siz ziyarete gittiginizde anasının evinde hiç çay bile tazelemiyorsa , oturan boğa gibi oturuyorsa, biten bir şey görünce mutfağa gidip doldurmuyorsa, yemekten sonra sofrayı toplamadan tv karşısında gidiyorsa meyve falan soymuyorsa evde de aynısı olacaktır. Annesine sohbette 'yatagini toplar mi' diye sorunca kadını bir gulme tuttuysa, adam gömleğini utulemekten acizse , ev alınca temizleme zamanı 'annemi çağır' diyorsa aynı evde yaşamaya gerek yok adamın .Çok şanslısınız
Heh böyle avutun kendinizi bu adamlara katlanabilmek için ve yeni evlilere de aşılayın ki yalnız kalmayın. Çok güzel...
Sen bu adamın eşyalarını topla, götür anasının evinin kapısına bırak eşyalarıyla beraber. Koca olmaz bu adamdan. Tanımadan mı evlendin nikahta mı tanıştın naptın?40 günlük evliyiz. Önceki konumu hatırlarsınız belki balayının birinci gününde eşimin instagramdan kızlara bakıp bir şeyler yaptığını yakalamıştım. Neyse bu konunun üzerinden çok sular aktı bir şekilde hallettik ama şuanki konu da baya canımı sıkıyor.
İkimiz de çalışan insanlarınız. İkimiz de aynı işi yapıyoruz ama benim çalıştığım yer daha yoğun ben daha çok yoruluyorum diyebilirim. Eve geliyorum yemek yapıyorum çamaşır yıkıyorum evi süpürüyorum siliyorum yemek yiyoruz üzerine bir de bulaşıkları yıkıyorum. Bu işleri yaparken eşim hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Bir işin ucundan tutsa benim yükümü azaltsa ne olur ki? Sizin eşleriniz de böyle mi evlilik böyle bir şey mi? Yorumlarınızı bekliyorum
Benim eşim böyle değil. Çok şükür. Ama bunları evlenmeden önce konuşmanız gerekirdi. Şimdi de iş bölümü yapmaya çalışın. Zamanla yapmaya başlar belki. Eşiniz evlenmeden önce bekar evinde kalıyorsa bunu hatırlatın. O zaman yapabildiğin gibi şimdi de ev işlerini bölüşebiliriz diye. Ha annesinin evinde kaldıysa yontması uzun sürer.40 günlük evliyiz. Önceki konumu hatırlarsınız belki balayının birinci gününde eşimin instagramdan kızlara bakıp bir şeyler yaptığını yakalamıştım. Neyse bu konunun üzerinden çok sular aktı bir şekilde hallettik ama şuanki konu da baya canımı sıkıyor.
İkimiz de çalışan insanlarınız. İkimiz de aynı işi yapıyoruz ama benim çalıştığım yer daha yoğun ben daha çok yoruluyorum diyebilirim. Eve geliyorum yemek yapıyorum çamaşır yıkıyorum evi süpürüyorum siliyorum yemek yiyoruz üzerine bir de bulaşıkları yıkıyorum. Bu işleri yaparken eşim hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Bir işin ucundan tutsa benim yükümü azaltsa ne olur ki? Sizin eşleriniz de böyle mi evlilik böyle bir şey mi? Yorumlarınızı bekliyorum
Hayır değil, Kendinize biraz saygınız olsungerçek hayata hoşgeldin....çoğu evlilik böyle zaten
Çoğu evlilik böyle değil artık. Eskiden böyle olan evlilikler bile evrildi, erkekler artık ev işlerinin sadece kadına ait olmadığının farkına vardılar. Hala ataerkil kafada kalan erkekleri çoğu aklı başında kadın tercih etmiyor zaten.doğru olduğunu söylemedim ki....çoğu evlilik böyle maalesef dedim....
adamın karakterinde yoksa düzen , titizlik naparsanız boş...ben çok uğraştım olmuyor çünkü senin rahatsız olduğun yerler, şeyler onu rahatsız etmiyor
+1.Bizim eşlerimiz böyle değil
Çalışıyorum aynı anda eve giriyoruz birimiz yemek yapıyorsak diğerimiz başka bir iş yapıyor tüm işleri beraber bitirip sonra beraber oturup çay içiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?