- 8 Şubat 2022
- 553
- 761
- 53
- Konu Sahibi kalbimkirik35
-
Sizde yapmayın o zaman o eve geldiğinde ne yapıyorsa onu yapın. Otur koltuğa yemek yemeyecek miyiz derse eve gelince iş yapma dedin yapmıyorum dersin birlikte yapalım teklifi sunun yapmazsa sende yapma birkaç gün aç kalın bir şey olmaz. Sonra çamaşır yıkama, bir süre sonra kıyafetsiz kalınca yapma dedin yapmadım dersin. Ama bir bardak bile kaldırma sabret. İsyan ederse ya bana yardım edersin yada sen ev işi yap ben sana bakarım dersin yada b*k içinde yaşarız seçim senin deyin. Ama bu kararlılığınızı birkaç gün sürdürmeniz lazım. Arkasını toplayacak anasıda yok zaten evde bir süre sonra yola gelir. Ben biraz inatçıyım sanırım aynı performansı senden de bekliyorumNasıl alıştırmayabilirim ki? Yapmıyor hiçbir şey bin kere söylememe rağmen yapmıyorağlıyorum zırlıyorum sinirleniyorum yine de yapmıyor. Sen de yapma diyor. Çok afedersiniz ona kalsa b..un içinde yaşamamızda hiçbir sıkıntı yok
Annesine şikayet eder “kalbimkırık evde hiç bir iş yapmıyor, geçen temiz don bulamadım totoma giyecek. Ah anam canım anam kimse bana senin gibi bakamıyor” diye.Normal değil.
Hele bir de çocuk olursa aman aman..
Evde hizmetçi gibi herşeyi yapıyorsunuz nasıl normal olabilir.
O zaman kendinize kadar yemek yapın, camasirinizi yıkayın, bırak yapma diyormuş ya.
Yapmayın bakalım sizde ne olacak.
bir dk bir dk ... daha 40 günlük evlisiniz instagramdan eşiniz balayının 1. gününde kızlara bakıp birşey yaparken yakaladınız ama üstünden çok su aktı öyle mi ? o sular nereye aktı ? 1 ayda gerçekten bu sorunu çözebildiyseniz bence siz her sorunu çözebilirsiniz40 günlük evliyiz. Önceki konumu hatırlarsınız belki balayının birinci gününde eşimin instagramdan kızlara bakıp bir şeyler yaptığını yakalamıştım. Neyse bu konunun üzerinden çok sular aktı bir şekilde hallettik ama şuanki konu da baya canımı sıkıyor.
İkimiz de çalışan insanlarınız. İkimiz de aynı işi yapıyoruz ama benim çalıştığım yer daha yoğun ben daha çok yoruluyorum diyebilirim. Eve geliyorum yemek yapıyorum çamaşır yıkıyorum evi süpürüyorum siliyorum yemek yiyoruz üzerine bir de bulaşıkları yıkıyorum. Bu işleri yaparken eşim hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Bir işin ucundan tutsa benim yükümü azaltsa ne olur ki? Sizin eşleriniz de böyle mi evlilik böyle bir şey mi? Yorumlarınızı bekliyorum
Siz gelişimini tamamlayamamış bir tür almışsınız. Bir konuşmayı deneyin kendini güncelleyebilir düşük bir ihtimal de olsa.40 günlük evliyiz. Önceki konumu hatırlarsınız belki balayının birinci gününde eşimin instagramdan kızlara bakıp bir şeyler yaptığını yakalamıştım. Neyse bu konunun üzerinden çok sular aktı bir şekilde hallettik ama şuanki konu da baya canımı sıkıyor.
İkimiz de çalışan insanlarınız. İkimiz de aynı işi yapıyoruz ama benim çalıştığım yer daha yoğun ben daha çok yoruluyorum diyebilirim. Eve geliyorum yemek yapıyorum çamaşır yıkıyorum evi süpürüyorum siliyorum yemek yiyoruz üzerine bir de bulaşıkları yıkıyorum. Bu işleri yaparken eşim hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Bir işin ucundan tutsa benim yükümü azaltsa ne olur ki? Sizin eşleriniz de böyle mi evlilik böyle bir şey mi? Yorumlarınızı bekliyorum
Ben bu odayı süpürürken sen de vileda yap bitince dizi açalım diyebilirsiniz. Ben soğanı kavururken sen salatayı yap vs. İşe yaramıyorsa yemek mi yapılacak. Geçin yanına siz de oturun. Çok yoruldum sen de kalkmayınca ben de yapmadım deyin. Her evlilik böyle değil. Eskidenmiş o adamın çok yoruldum diye eve gelince serilmesi. Biz de yoruluyoruz.Nasıl alıştırmayabilirim ki? Yapmıyor hiçbir şey bin kere söylememe rağmen yapmıyorağlıyorum zırlıyorum sinirleniyorum yine de yapmıyor. Sen de yapma diyor. Çok afedersiniz ona kalsa b..un içinde yaşamamızda hiçbir sıkıntı yok
Bende arada kayınvalidemi bol bol anarım ama susup işide yapmam yaparım yaptırırım aileleri alıştırıyor malesef. :/40 günlük evliyiz. Önceki konumu hatırlarsınız belki balayının birinci gününde eşimin instagramdan kızlara bakıp bir şeyler yaptığını yakalamıştım. Neyse bu konunun üzerinden çok sular aktı bir şekilde hallettik ama şuanki konu da baya canımı sıkıyor.
Her sorunu çözersiniz değil her soruna susarsınız olacak onun dogrusu. Konu sahibi sadece dert döküyor burada. Yoksa sesini bile yükselttiği yok...bir dk bir dk ... daha 40 günlük evlisiniz instagramdan eşiniz balayının 1. gününde kızlara bakıp birşey yaparken yakaladınız ama üstünden çok su aktı öyle mi ? o sular nereye aktı ? 1 ayda gerçekten bu sorunu çözebildiyseniz bence siz her sorunu çözebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?