:)) hödük yerine başka bi kelime bulamadım valla:)) hodük demeyelim de biraz dusuncesızlık yapmış :))
Ama suç sizde bakın anlatayım
Bir x mağazasındayım kız sevgilisine hediye aldı paket yaptırdı görevli değişim kartını içine koyduğunu söyledi ve kız direk şöyle dedi ''Koymayın gerek yok zaten değiştirmeye cesaret edemez '' Görevlide belki küçük gelir dedi güldü .
Ozaman dedim ki içimden vay anasını be , ben de koymayın dedim
hayır benzeri bi kazağı beğendi bi keresinde ona istinaden aldım anası alsa aaaa çok güzelmiş der giyerdi ...ama ne de olsa annesi tam bi ıvana sert modadan anlar ben geri kaldım bunların arasında
evet bende söyleme şekline takıldım zaten aldığım şey de kötü değil kendimden fedakarlık yapıp aldım karşılığınıda buldumNaturel , katkısız.
Ya nasıl böyle yapıyorlar , beğenmeyebilir ama söyleme şekli ne kadar kötü.
Kaldı ki düşünmüşsün yani çok sinir oldum .
Bende erkek arkadaşımı hödük sanırdım
vayy be kıza bak:))) ama sana bişey söyleyim mi sevgiliyken ne aldıysam eşim hiç değiştirmedi hatta yıllandığı halde giymiş olduğu şeyler var demekki evlenince böyle oluyorAma suç sizde bakın anlatayım
Bir x mağazasındayım kız sevgilisine hediye aldı paket yaptırdı görevli değişim kartını içine koyduğunu söyledi ve kız direk şöyle dedi ''Koymayın gerek yok zaten değiştirmeye cesaret edemez '' Görevlide belki küçük gelir dedi güldü .
Ozaman dedim ki içimden vay anasını be , ben de koymayın dedim
:))) eşime yakıştı bu tabir tabi başlığa daKonu başlığı beni benden aldı
Bence kaba bir davranış, beğenmese bile güzel bir dille anlatabilirdi değil mi?
tabi ki beğenme zorunluluğu yok ama bunu söylemenin yolu bu deilki halen sinirimi atamadım üstümden. benim sevgiliyken aldığım kazak ve tişörtleri halen giyiyor annesi abuk bi kırmızı kazak almış dar geliyor onu bile giyer nedense bunu beğenemedi bi daha ona don dahi almam bitmiştir.gerçekten orjinal bi hödükmüş eşin minnecim.
insan beğenmese bile bi tsk eder yahu ne demek geri ver parasını al.
benim eşime sevgiliyken aldığım bi kazak var giydi giydi en son benim kilo aldı baya evlendikten sonra, ağzını arıyorum bu kazağı birine verelim sana küçük geliyo diyorum hayır asla olmaz dursun dolapta onu gördükçe mutlu oluyorum diyo.öyle durur dolapta
şimdi de ne alsam çok şükür beğenir giyer...
ama böyle olsa bi çöp bile alamam. kızmakta kırılmakta çok haklısın arkadaşım.
rabbim yardım etsin canım. çok zor bi eşin var eski konularını da biliyorum...
sen benden daha sabırlısın sanırım bırak alma giymesin .sen bi de bu giyim kuşam işlerinden anlamana rağmen bu tepkiyi alıyorsun diyecek bişey bulamıyorum gitsin kendine alsın ne alacaksa benim son olur bundan sonra özel günlerde dahil bişey almam artık inan aldığım kazak kötü değil bi de bedeni kalmamış yarım saat bekledim başka mağzalarından getirdilerben artı eime giyisi almaktan nefret ediyorummmmmmmmm. ben zaten stilistim. şu an çalışmıyorum ama bu işi biliyorum. özellikle erkke giyiminden anlarım. ama adamla alışverişe çıkmak ayrı gıcık ona süpriz almak ayrı gıcık. aldığım herşey için bir laf işitirim beğenmez. sonra giyer işe gider herkes çok beğenir. ya abartmıyorum her yaptığım alışverişi her aldığım parfümünü soran biri mutlaka çıkıyo.
şimdi 5 yıl olmuş dimi insan derki ya ben hep dikleniyorum aldığı kıyafetlere ama herkeste beğeniyo bende severek giyiyorum de dimi. geçen ış aldığım bir kazak hala duruyo dolapta. ya geçen sezon nasıl satıldıysa bu sezon aynısını farklı renklerde yapmış marka. ama adam giymem diyo. bir gömlek alım demediği lafı bırakmadı zar zor oğlumun doğumgününde giydi. herkes çok beğendi üstünde. sonra ben bidaha giymem çok tarz bi gömlek o işim olmaz diyo. tarz dediği tek farklılıkta hakm yaka oluşu. ben bu göleği ilk yıkamada bi baktım makinada sıkışıp ön tarafı döne döne yırtılmış. hadi dedim gözün aydın gömlek yırtılmış. aayyy diyo sen ona bişeyler yaparsın böyle kolundaki yamalardan falan sen yaparsın bilmem ne. noldu dedim. çok beenmiş resimlerde görenler tabiki.
geçen yine alışveriş yapçam dur dedim kazak alıyım. arayımda sorayım dedim. şu renk giyermisin yok bu renk yok. mavi gri lacivert olu diyo. yahu bütün kazakları o renklerde zaten. dedim yok sana bişey almıyorum bütüüün paramı kendime harcadım ohh sefam olsun. bundan sonra dedim sana alacağım tek şey don atlet çoaptır okadar.
tezgahtarı alnından öpseydin:)))aslına bakarsan olay ne biliyomusun bunlar alışıyor annelerinin zevksiz tarzlarına başka tarz görünce bocalıyorlar bu kazağı annesi almış olsaydı çok kıymetli olurdu neyse umrunda deil artık don bile yok ona bu saatten sonra yarında götürcem kendime alcam bişeylerevlenmeden önce eşim alışverişe çıkmazmış. annesi gider ayakkabısına kadr alırmış bizimkide giyermiş. nişan için takım bakıyoruz ben biyandan bakıyorum takımlara kv diyoki benim oğluma mavi lacivert yakışır bide sündüre sündüre konuşuyo. gitti bi takım seçti bizim safta rengi güzelmiş diyo. mağazadaki adamla birbirimize bakaaldık. hani şu kocamaaan ekoseli renkli omuzdan robalı takımlar varya seçtiği o kadının. ana oğul sağını solunu inceliyolar baktı mağazadaki adam ben bişey dyemeyince. napıyosunuz hanfendi biz onu 60 yaş üstü amcalara satıyoruz gencecik delikanlıya gidecek modelmi dedi. sonra ben bitane beğendim içine gömlek gravatıda iyi beğenince adam işi gençlere bırakmak gerek diyince kv bozuldu.
zevksiz ana oğul. oğlunun tek zevkli seçimi benim zaten
#havambirmilyon
evet başlık yazarken inan aklımdan tek bu geçti halen de geçmiyor değil çok kırıldım.tamam haklısın beni düşündüğü için para verdi gittim ihtiyaçlarımı aldım sağolsun ama kendimden de kısıp gidip kazak aldım parayı sonuna kadar kendim için harcayabilirdim o da git ver çok kötü köylü işi cebi bile yok dedi o an acayip oldum ben mutlu olsun diye yaptım inan şaşırdım. sabah diyor ki annesi yün fanila almış bu olmasa donarım kimse kimseyi düşünmüyor diyor!!!!!tabi ki eeşimi seviyorum o da beni seviyor ama burda yazıp bi şekilde içimi dökmezsem ona bazı şeylerin yansıması daha kötü oluyor ama farklı bi bakış açısıyla yaklaştın tşk ederim... sonuç da fikir almak için konu açıyoruz buradaherkes hak vermiş ama ben üzüldüm açıkçası ,
ismi cismi belli olmasada ,bunca kadının bunu onaylayıp evet hödük ,katıksız hödük ,naturel hödük demesine nasıl katlanabiliyorsunuz
üstelik sizde direk konu başlığına hödük yazmışsınız ,
muhtemelen eşinizi çok seviyorsunuz ,çünkü onu düşünerek bişeyler aldığınıza göre sevgi saygı var arada ,
eşinizde belliki sizi seviyor ve düşünüyorki para vermiş git kendine bişeyler al diye ,
e şimdi bu adamcağızı bir kadın platformunda yerden yere vurmaya hakkınız varmı ,bunu gördü farzedin ihtimal yok belki ama ne kadar üzülür bir düşünsenize ..
yani erkekler çoğu zaman böyledir bunu hepimiz biliyoruz ,bizler kadar ince düşünemez ,narin ve kibar değillerdir,bazen anlayışsız oldukları olur ,fakat bu eşinize milyonların okuduğu bir sitede hödük deme hakkı ve diğer hanımlardan da onay alma hakkı doğurur mu ..
eşiniz adına çok üzüldüm ..
aslında benimki tarzı olmayan bişey de değildi ama anlamadım gitti. bi daha ben de tövbe ettim zaten yalvarsa almamBi daha almazsın olur biter..
Aynısını benim eşimde yaptı tarzı olmayan bi şey almışım..Daha alırmıyım asllaaaaa..
Sonra gittim değiştirip kendime aldım .. Hiiiiçte üzülemem onun odunluğuna
tabi ki beğenme zorunluluğu yok ama bunu söylemenin yolu bu deilki halen sinirimi atamadım üstümden. benim sevgiliyken aldığım kazak ve tişörtleri halen giyiyor annesi abuk bi kırmızı kazak almış dar geliyor onu bile giyer nedense bunu beğenemedi bi daha ona don dahi almam bitmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?