eşim hödük mü??

"İnsanlara, onları size nankörlük yapmaya mecbur bırakacak kadar büyük iyiliklerde bulunmayın" demişler ya
hakikaten bazı insanlar şımarıklıktan mı nankörlükten mi bilinmez, iyilikten hele ki fedakarlıktan hiç anlamıyor.

Ya da Allah nasip etmiyor anlamayı bilemeyeceğim

Eşin benim eşime ne kadr cok benzıyor birkaç konunu okudum da..ben de almıştım bir keresinde gitti arkdaşı cok begendı die arkadaşına verdi, ama bana bunu gıcıklık olsun diye yaptı biliyorum..çünkü bizz sevgiliyken ben annesine çiçek gönderdm salak kafam sonra anası da tuttu çiçekleri camideki kadınlara dağıtmış..neymiş anne cok iyi niyetliymiş ben sevndm başkaları da sevinsin demiş. bana o zaman demiştiki ben annemin yansımasıyım ayrılma noktasına geldık görümcemin yanında bile tartıştık annesıne sölemiş annesi güya demişmiş ben cok üzüldüm hellalleşiriz olur..ama hakkımı helal etmıcem bu konuda bana o zaman dinsiz imansız neler neler saydı nasıl ağladım......evet aynı da onun yansıması..kadını sevemedm oğluna da sevgim azaldı..evlendim belki değişir diye..nerede:) annesi 2.el gömlek almış üstünden çıkarmıyor ama ben alsam ele dağıtıyor:)
ben de geçen alışverişe cıktım sana baktım cokta begendm ltb den kazak fıyatıda uygun dedm...ama almadım dedim. aferin sana gerçekten aferın dedi hep böyle ol dedi sonra ben de aferın deme küçük cocuk gıbı dedm konuyu uzatmadım.
yani ben eşime birşey alıcaksam o begenıyor ben öyle alıyorum, o da bana aynı şekilde yapıyor..
zor zanaat evlilik, ben de babama, abime fılan almayı düşünüyorum artık:)

Ay dayanamadım harbi fena hödük hem de kusura bakmada canım suç biz de bayanlar da niye düşünüp alırız ki bırakıcaksın ne hali varsa görsün.. Git kazağı götür kendine de 2 katı fiyatlı güzel bişey al sefan olsun arkadaşım :)

Başlığa gülenlerdenim ben de. :)

Yabancısı değilsiniz. Alınmanıza gerek yok bence. Hoşuna gitti gibi davransaydı o da dürüstlük olmazdı. Zor beğenen insanlara hediye çeki daha makbuldür.

öncelikle tşk ederim yorumlarımı sevdiğin için ve konumu unutmadığın için

evet eşim zor bazen bakıyorum bu adam iyi beni çok seviyor diyorum bazen de düşüncesizin teki bırak git diyorum ben mi dengesizim o mu acaba?? bilemedim.
annem konusunda halen ona hakkımı helal etmiyorum etmiyeceğimde çünkü o dönem beni çok üzdü hayatımın en kötü ramazan ayını ve bayramını yaşattı.
aslına bakarsan kazak olayında da beğenmese dahi aynen yazdığın gibi bi tepki vermesini beklerdim ama tam bi odun gibi davrandı bu davranışları aynen babasına benziyor gücüme giden bi noktada annesi ne alsa giyiyor(en iğrençleri bile)ben alınca seçici olacağı tuttu neyse bundan sonra ona don dahi almam:)

çocuk konusu zaten istesemde olmuyor o da ayrı bunalım sebebi benim için tedavi konusu zaten beni korkutuyor zor durumdayım kısacası

Cok memnuniyetsiz bir esin var.ben olsam derdim kafama gecirseydin diye.terbiyesizlik yapmis.ver kazagi parasiylada kendi ihtiyacini gor...
aynen çok memnuniyetsiz ben beğenmesem bile tşk eder sarılırdım sonuç da beni düşünmüş

yok gayet normaldi canı sıkkın değildi kazağı görünce morali alt üst oldu

bi keresinde bi kız arkadaşıma bileklik almıştım hiç sevmem böyle şeyleri demişti de zoruma gitmişti
eşim yapsa çok üzülürdüm
evet eşiniz su katılmamış hödük
evet insanın zoruna gidiyor sonuç da düşünmüş almışım dünyanın en çirkin şeyi de olsa kibar olmak lazım
ne güzel sözmüş bundan sonra bu söz kulağıma küpe olacak.eşim fedakarlıktan falan anlamıor aileden kalma davranışları hep bizimle maalesef

ben erkek arkadaşıma şuana kadar 2 tane kazak 1 saat 1 atkı aldım hepsinide çok beğendii ..
Hatta aldığım kazakları çevresinde bile beğenenler olmuş hala daha üzerinden hiç çıkartmadan giyer bi tanesini 2 sene olduğu halde ben alalı .. Cidden de hödüklük yapmş eşiniz .. Başlığı görünce nasl yani eşini bize mi soruyo konu sahibi diye şaşırdım ama içerik farklıymış .
Bence sinirli bi anına falan denk geldiniz yani neblym çok fazla tepki vermiş sanki garip ..

valla böyle insanlarla uğraşmak zor ben eşime insan gibi davranmayı nasıl öğreticem bilmiyorum bilmiyorum çünkü ailesinden böyle görmüş değişmez bu adam babası ayrı anası ayrı cins.seninkilerde ayrı hadiseymiş hediye başkasına verilir mi yahu???

aynen canım suçlu benim insanca davranışlarda bulunuyorum ayı bobo ve ailesine:))

Başlığa gülenlerdenim ben de. :)

Yabancısı değilsiniz. Alınmanıza gerek yok bence. Hoşuna gitti gibi davransaydı o da dürüstlük olmazdı. Zor beğenen insanlara hediye çeki daha makbuldür.
başka uygun bi başlık bulamadım:)) bu yakıştı konuya....
yabancı deiliz elbette ama beğenmedimm değiştirelim deseydi yada yerine başka bişey al falan kabalığa gerek yokki

Harbiden öyleymiş.

İnsan eşim aldı der beğenmese bile giyer,
kalbini kırmaz.

Söylediği laflara bak.
giymese bile daha kibar olur daha kibar söyler bazı şeyleri

biz 7 sene flört ettik onlarca hediye aldım bugüne kadar zevkli bi insanımdır genelde güzel şeyler alırım flört ederken her aldığım giyilir yüzlerce kez tşk edilirdi şimdi böyle işte

benimkinden hoduk olmasin, varmis seninkinde de hodukluk

Sen kendinden kisip ona almissin onun yaptigina bak.alirim elime makasi keserim gozunun onunde haketmedin zaten der atarim camdan asagi

Sen kendinden kisip ona almissin onun yaptigina bak.alirim elime makasi keserim gozunun onunde haketmedin zaten der atarim camdan asagi
evet kendimden kıstım öyle aldım ne biliyim bencillik olmasın diye hem de ihtiyacı vardı.kessem falan kafayı yer ver parasını al diyor hatta mağazayı aramayı bile düşündü

Erkekler dan dun konuşur. Keşke daha kibar söyleseydi tabi. Hödük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…