- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
- Konu Sahibi Blackcat95
-
Sana kafa atmış sen ben ne yapayım diyorsun komedi gibi konu açıp ciddi cevaplar bekliyorsunuz hayret dogrusu.Gerçekçi bi yorum yapsanız ksşke
Eğer radikal kararlar alamayacaksanız bence bir daha ailenizi karıştırmayın olaylara yüz güz olmasın kimseHerkese hayırlı geceler öncelikle. Hemen başlıyorum anlatmaya Ramazan oruç malum eşimin sinirleri aşırı derecede gergin normalde olmayacak şeyler oldu bu akşam. Eve gelirken meyve al demiştim almış şu şu para bu bu para saydı bende niye bu kadar para verdin keşke bi çeşit alsaydın dedim baktım daha sayıyı böyle sayacağına almasaydın dedim sonra kuzu eti almış bende kokuyor diye ne yaparım ne yerim ne yapılan ortamda dururum bunu bile bile niye aldın annemlere gidelim orda ye dedim zaten bayramda yasak olacağı için akşam oraya gidecektik iftara bana küfretmeye başladı bende ona bağırdım yeter diye bana resmen kafa atıp burnumu morarttı şişti çabuk hazırlan gidiyoruz dedi ağlaya ağlaya gittik kardeşim sordu tabi bende anlattım hemen gitti erkekliğini ablamdan çıkartıp utanmıyomusun buraya gelmeye dedi sonra babamlar duydu bi daha olmasın bu raddeye gelecek ne var VS kızdılar eşime sonra geldi sarıldı ben yalnızken ben sarılmadım tabi şimdi ben oruca verip sussam içim içimi yiyo kafa atmak nedir? Olayı boşanmaya getirsem yine içim razı değil yatağımı mı ayırayım nasıl davranayım bi akıl verin kurban olam. Not bende karşılık verdim evet ama küfür VS değil sadece bağırdım bıktım yeter VS gibisinden
Kaç yıllık evlisiniz 1 yaşında oğlum var demişsiniz belki daha yeni başlıyordurVe ilk defa yaşıyorum böyle bişey yani şiddet olmazdı evimizde hiç
Ben hiç gormedim boyle kiz ailesi , inanilir gibi degil , babasi bunu yapana kocasi neler yapmazGenelde kız tarafinin ailesi oyledir benim kuzenimle esi bosanirken babam damadi arayip yigenim sen haklisin ne yapsan diye alttan almıştı olaya bak ya kafaya bak o adam yigenine neler yapti yok saydi tokat atti
Sinir katsayim artmisti yine
Affetmeyin.Benimde başka aklıma gelen bişey yok bir an önce ekonomik özgürlüğümü alıp onsuz ayakta olduğumu bilirse belki o zaman kaybetmekten korkar şuan gidecek yerim olmadığını biliyorsorsan pişman özür diliyor ama hiçbişey özürle geri gelmiyor
Kocanızın size şiddet uygulamaması için ikna etmeye çalışmak mi? Gerçekten tek başınıza var olamaz mısınız ?Bende ondan korkuyorum bi kere oldu ya bi daha olursa? Bunu yapmamaya nasıl ikna ederim sizce
Yani canım biz de konuşuyoruz eşim pazardan geliyor valla şu bile şu para olmuş ne kadar pahalanmış diye.Ama ben yaaa valla öyle falan diyorum.Almasaydın etmeseydin demiyorum.Kuzu etine gelince eşin sen sevmiyorsun diye yiyemeyecek mi kuzu eti.Ben de tavuk sevmiyorum ama bunu niye aldın diye bencillik yapmıyorum.He şimdi dersin dayağı hakettim mi diye.Kimse hak etmez.Ama bazı kadınlar çileden çıkarıyor ya.Benim annem mesela.Babama bağırır bağırır dururdu.Çocuktum büyüdüm hala anlamam babam nasıl sabrediyormuş helal olsun diye.Ben bile sabredemiyorum saçımı başımı yolcak gibi oluyorum.Herkese hayırlı geceler öncelikle. Hemen başlıyorum anlatmaya Ramazan oruç malum eşimin sinirleri aşırı derecede gergin normalde olmayacak şeyler oldu bu akşam. Eve gelirken meyve al demiştim almış şu şu para bu bu para saydı bende niye bu kadar para verdin keşke bi çeşit alsaydın dedim baktım daha sayıyı böyle sayacağına almasaydın dedim sonra kuzu eti almış bende kokuyor diye ne yaparım ne yerim ne yapılan ortamda dururum bunu bile bile niye aldın annemlere gidelim orda ye dedim zaten bayramda yasak olacağı için akşam oraya gidecektik iftara bana küfretmeye başladı bende ona bağırdım yeter diye bana resmen kafa atıp burnumu morarttı şişti çabuk hazırlan gidiyoruz dedi ağlaya ağlaya gittik kardeşim sordu tabi bende anlattım hemen gitti erkekliğini ablamdan çıkartıp utanmıyomusun buraya gelmeye dedi sonra babamlar duydu bi daha olmasın bu raddeye gelecek ne var VS kızdılar eşime sonra geldi sarıldı ben yalnızken ben sarılmadım tabi şimdi ben oruca verip sussam içim içimi yiyo kafa atmak nedir? Olayı boşanmaya getirsem yine içim razı değil yatağımı mı ayırayım nasıl davranayım bi akıl verin kurban olam. Not bende karşılık verdim evet ama küfür VS değil sadece bağırdım bıktım yeter VS gibisinden
cidden bu toplumdan da bu aile yapısından da nefret edecek düzeye geldim,konu sahibinin yerine kendimi koyunca bile çok kötü oldum.Ne biçim ana babalar var ya...
Sorsan doğurdum, büyüttüm, yok acısını göstermesin Allah bilmem ne ama sana en ihtiyacı olduğu anda yanında mısın yok.
Olur mu aile kutsal müessese sonuçta.
Konu sahibi bakın kendimi tamamen sizin yerinize koyup yazıcam, şartlarını da düşünerek.
Ben olsam gururumu en azından o pislik herife karşı değil de aişeme karşı ayaklar altına alırdım. Alır çocuğumu giderdim yanlarına ya. Ağlardım, yalvarırdım yanlarında kalmak gitmemek için.
Siz gitseniz kapılarına geri mi çevirirler gerçekten.
Sonra da o evden dönmezdim bir daha.
Bir iş bulurdum çalışırdım. Çocuğumu da anneme emanet ederdim.
Ya bilmiyorum ne biçim ana babalar var ya
Şu yazdığım şeyi ben bırakın evladıma yapmayı, beni kocam dövdü diye kapıma gelen herhangi bir kadına yaparım. Bu nasıl bir vicdansızlık ya
Anne değilim ama benim kızım bunu yaşasa diye düşündüğümde bile içim sızladı.
Merhametsizler, kötü insanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?