Eşim ile sorunum

Siz bunu zaten bir hizmet olarak gordugunuz icin esinizin iyice havalara girmesi normal.Birinin karisi olmaniz,yada size koca olmasi ona kul kole olacaginiz anlamina gelmiyor.Siz zaten yaptiginizi hizmet olarak nitelemeyin oncelikle.Buna sevgi deyin yahut saygi ama hizmet demeyin.Emeginizi ve seviginizi degersizlestirmekten oteye gitmez bu hizmet sozu.
Diger bir konuda bu bizim milletin ,iyi bir universiteye gidenlerin,iyi bir bolum okuyanlarin hepsinin zeki,saygili ve kulturlu olacagini dusunmesi.Ki boyle bir durum yok.Bence hata esinizde,sizde sevginizden ve ona verdiginiz degerden icinizden gelerek yaptiginiz seyleri hizmet olarak lanse edip basite indirgemeyin.

Ya bi de sürekli şöyle hizmet ediyorum böyle hizmet ediyorum diye övüyor kendini ya yemin ediyorum sevilmenin kıymet görmenin hizmetle alakası yok, eşimle ikimizde çalışıyoruz ayrıca eşimin bi işi daha var, aktif olarak iki iş kazancı var tüm yıllık, iki de çocuğumuz var kazandığını da evin bütçesine koyar, az önce de çaylarımızı o koydu, şuan oğlumu oynatıyor ben size yazıyorum ya ben onunla hayatı paylaşıyorum gerekli ölçüde yemeği temizliği de karşılıklı yapıyoruz , biçok kadının görmediği değeri de görüyorumdur , karşınızdaki hayvan olunca istediği kadar yemini suyunu zamanında verin yine öküzlüğünü yapıp sizi tepecektir zamanı gelince, Allah aşkına paralamayın kendinizi ya. Hayvanlardan özür diliyorum

Evliliği camasır yıkamak,temizlik yapmak diye kim ögrettiyse yanlıs ögretmis.
Evlilik camasır bulasık yıkamak demek değil,adamın dondrmasına kadar götürmek nedir?
Kalksın kendi alsın madem size öyle diyor.

"Hizmet" etmeyi birakin ilk önce. Annesi olmayi birakin mesela..daganiksa bi zahmet arkasini toplasin. Zoruna gidiyormus beyefendinin. Oyyy kiyamam

Bugüne kadar her daim düzgün bir şekilde eşime hizmet ettim.

Kocalara hizmet etmek için kendinizi böyle paralarsanız, ilk günden evde her işin müşterek yapılması gerektiğini anlatmaz da onlara ayrıcalıklı davranırsanız sonunda da bir bardak su bile vermeye utanırlar. Bu asam asla değişmez, işinize gelmiyorsa boşanın.

Neden?? Eksiksiz hizmet etmek neden? Cidden merak ediyorum nasıl bi kafayı yaşıyosunuz? El pence divan olursan aha o da böyle yapar sana. Öküzün teki hiçbişeyi hak etmiyor. Benim için evliliği devam ettirmemeye en büyük sebep.

Hanımefendi bu kadar mı meraklısınız hizmetçi muamelesi görmeye. Sizi kırmak için söylemiyorum ama birçok kadın evlenir evlenmez sanki madalya takılacakmış gibi saçını süpürge etmeye başlıyor. Sonra da değer görmüyorum diye üzülüyorlar. Çevremde okumuş meslek sahibi kadınlar daha kendi tabağını kaldırmayan adamlara sırf yuvam dağılmasın diye ömür boyu katlanıyorlar. Ben hayret ediyorum böyle evliliklere. Valla siz kendinize kıymet vermezseniz elin oğlu da size böyle saygısız saygısız konuşur. Ben de evliyim. Öğretmenim yarım gün çalışıyorum. Eşim özel sektörde akşam 8’de evde oluyor. Buna rağmen temizlik de yapar, yemek de yapar, çamaşırlarını da toplar. Çünkü bunun sadece benim görevim olmadığını biliyor. Lütfen kendinize kıymet verin. Yaşayacağınız bir hayat var onu da böyle değer bilmeyen insanlar için harcamayın.

Herkesin kendi fikri saygı duyarim ama ben böyle bir hödüğü baba yapmazdım. O kahveleri çaylarida rüyasinda görürdü. Kimsenin anası kimseyi hizmetçi diye doğurmadı.

Gercekten merak ettiğim için soruyorum.
İkiniz de çalışıyorsunuz madem, eşinize kahveyi dondurmayı istemeden götürmekteki motivasyonunuz neydi.
Ben 10 yıllık evliyim evi cekip ceviriririm ama istemeden caydı kahveydi ya 3 kez yaptım ya 4.
Kadınlık ve evi çevirmek baska ama hizmet (ihtiyacı demiyorum konfor saglamak anlamında) etmek bana ters. İnsan insana hizmet etmez bence.
Siz 8 ayda anlamışsınız. Hizmet etmeyi bırakın. Çamaşırı atın makineye, ütüleme yin madem. Yemegi pişirin ama tabağına servis etmeyin. Bir de böyle deneyin.

Sende yapma.. Adam senden hizmet beklemiyor ki gidip köle oluyorsun sonra aynı davranışı sen bekliyorsun.. Eşeğin bacağını yesin ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…