- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.361
- 498
- Konu Sahibi sebdikan34
-
Siz bunu zaten bir hizmet olarak gordugunuz icin esinizin iyice havalara girmesi normal.Birinin karisi olmaniz,yada size koca olmasi ona kul kole olacaginiz anlamina gelmiyor.Siz zaten yaptiginizi hizmet olarak nitelemeyin oncelikle.Buna sevgi deyin yahut saygi ama hizmet demeyin.Emeginizi ve seviginizi degersizlestirmekten oteye gitmez bu hizmet sozu.Eşim ile evleneni 8 ay oldu. bu süreç zarfında ev işleri ile yemegi, bulaşılıgı, çamaşırı evin bütün düzeni tertipi ile ben ilgilendim. Bugüne kadar her daim düzgün bir şekilde eşime hizmet ettim.
Evliliği camasır yıkamak,temizlik yapmak diye kim ögrettiyse yanlıs ögretmis.Eşim ile evleneni 8 ay oldu. bu süreç zarfında ev işleri ile yemegi, bulaşılıgı, çamaşırı evin bütün düzeni tertipi ile ben ilgilendim. Bugüne kadar her daim düzgün bir şekilde eşime hizmet ettim. istemese bile kahvesini, yemegini cayını eksik etmedim. Bilgisayarda çalışırken her zaman öglen kahvesini o istemeden hazır ederim yada bir meyve keser , dondurma koyar odasına götürürüm çalışırken yemesi için.
Ben çalışıyorum eşim de çalışıyor aynı şekilde benzer işler ile meşguluz. Ben geçenlerde bir tv programını izliyorum yanımda annem de var o an. eşimden bir bardak su istedim ve bana su getirmedi. "Kalk kendin al " dedi sonrasında konuştuğumuzda ise "kalk kendin al. annenin yanında bana bunu söyleyemezsin senin de bir işin yok benden neden istiyorsun " dedi.
Gerçekten çok üzüldüm. kendisi aşırı dagınık bir insan yerden çoraplarını dahi kendim topluyorum. eve en ufak katkısı yok bu kadar işimin arasında her tür fedakarlıgı yaparak bu kadar çalışıyorum ve gördüğüm muamele bu.
Kendisi iyi bir üniversite mezunu sözde modern bir insan ama bana birebirde konuştuğumuzda "benden annenin yanında bir şey istemen zoruma gidiyor.. annen olmasa dahi kendin de müsaitsin kalk kendin al " gibi bana göre çok ilkel sözler sarf etti. He bu arada annem olmadıgında da ben bir şey istediğimde "benden bir şey isteyemezsin. bana emir veriyorsun gibi geliyor. sen de boşsun neden kendin almıyorsun" gibi ithamları var. Oysa ben herşeyi rica ederek " canım sunu getirebilir misin " diyorum. Buna ragmen asla getirmiyor ve bu tarz kaba ve geri kafalı tavırlarda bulunuyor.
Madem hayat müşterek sen neden bir şey yapmıyorsun eve katkın yok dedigim de de bana " sen de yapma. ben senden yemek istemedim. çamaşırımı yıka, bulaşığımı yıka demedim" diyor. OK o zaman sen de bulaşık çamasıra bak ev temizliğine bak bundan sonra dediğimde de bana dönüp ben evi 6 ayda bir süpürürüm , çamaşır ayda bir yıkarım vs. dedi.
Kızlar bende mi tuhaflık acil yanıtlarınızı bekliyorum. Yani ben günlük temizliğimi haftalık çamaşırımı yıkamasam bunları yapmasam bunun adı evlilik midir? böyle bir saçmalık olabilir mi?
eşimden resmen sogudum ve sevgimi kaybettim.Boşanma nedeni olacak bir konu haline geldi benim için.
ACİL Görüşlerinizi bekliyorum!
HahahahhahahhahahBu kızçe niye banlandı ki kocasıyla kk da polemiğe girdi diye mi acaba
Bugüne kadar her daim düzgün bir şekilde eşime hizmet ettim.
Eşim ile evleneni 8 ay oldu. bu süreç zarfında ev işleri ile yemegi, bulaşılıgı, çamaşırı evin bütün düzeni tertipi ile ben ilgilendim. Bugüne kadar her daim düzgün bir şekilde eşime hizmet ettim. istemese bile kahvesini, yemegini cayını eksik etmedim. Bilgisayarda çalışırken her zaman öglen kahvesini o istemeden hazır ederim yada bir meyve keser , dondurma koyar odasına götürürüm çalışırken yemesi için.
Diğer konuda eşine giydirdik zaten konu kafasında oturmazsa dönüp dönüp okusun
Gercekten merak ettiğim için soruyorum.Eşim ile evleneni 8 ay oldu. bu süreç zarfında ev işleri ile yemegi, bulaşılıgı, çamaşırı evin bütün düzeni tertipi ile ben ilgilendim. Bugüne kadar her daim düzgün bir şekilde eşime hizmet ettim. istemese bile kahvesini, yemegini cayını eksik etmedim. Bilgisayarda çalışırken her zaman öglen kahvesini o istemeden hazır ederim yada bir meyve keser , dondurma koyar odasına götürürüm çalışırken yemesi için.
Ben çalışıyorum eşim de çalışıyor aynı şekilde benzer işler ile meşguluz. Ben geçenlerde bir tv programını izliyorum yanımda annem de var o an. eşimden bir bardak su istedim ve bana su getirmedi. "Kalk kendin al " dedi sonrasında konuştuğumuzda ise "kalk kendin al. annenin yanında bana bunu söyleyemezsin senin de bir işin yok benden neden istiyorsun " dedi.
Gerçekten çok üzüldüm. kendisi aşırı dagınık bir insan yerden çoraplarını dahi kendim topluyorum. eve en ufak katkısı yok bu kadar işimin arasında her tür fedakarlıgı yaparak bu kadar çalışıyorum ve gördüğüm muamele bu.
Kendisi iyi bir üniversite mezunu sözde modern bir insan ama bana birebirde konuştuğumuzda "benden annenin yanında bir şey istemen zoruma gidiyor.. annen olmasa dahi kendin de müsaitsin kalk kendin al " gibi bana göre çok ilkel sözler sarf etti. He bu arada annem olmadıgında da ben bir şey istediğimde "benden bir şey isteyemezsin. bana emir veriyorsun gibi geliyor. sen de boşsun neden kendin almıyorsun" gibi ithamları var. Oysa ben herşeyi rica ederek " canım sunu getirebilir misin " diyorum. Buna ragmen asla getirmiyor ve bu tarz kaba ve geri kafalı tavırlarda bulunuyor.
Madem hayat müşterek sen neden bir şey yapmıyorsun eve katkın yok dedigim de de bana " sen de yapma. ben senden yemek istemedim. çamaşırımı yıka, bulaşığımı yıka demedim" diyor. OK o zaman sen de bulaşık çamasıra bak ev temizliğine bak bundan sonra dediğimde de bana dönüp ben evi 6 ayda bir süpürürüm , çamaşır ayda bir yıkarım vs. dedi.
Kızlar bende mi tuhaflık acil yanıtlarınızı bekliyorum. Yani ben günlük temizliğimi haftalık çamaşırımı yıkamasam bunları yapmasam bunun adı evlilik midir? böyle bir saçmalık olabilir mi?
eşimden resmen sogudum ve sevgimi kaybettim.Boşanma nedeni olacak bir konu haline geldi benim için.
ACİL Görüşlerinizi bekliyorum!
Diğer konuyu okuyup geldim. Süpermiş
Diğer konuyu okuyup geldim. SüpermişGidip koca bir bardak su içeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?