Eşim instagramda arama kısmına sexy yazıp kadın fotoğrafları ve videoları izliyor :(

En başından beri adam yapmış affetmişsiniz. Nasılsa ayrılmayacaksınız belli. Boşuma sürekli araştırma yapmayın. Adam düzelmez sevgliyken belli etmiş ne mal olduğunu ama siz affetmişsiniz.
Ayrıca kıskancım diyorsunuz kıskanç bir insan bir saniye durmaz sizinkisi kıskançlık değil kusura bakmayın ne olduğunu yazmak iste Banlanmamak için.

Bu kadarına da pes yani. Bizimle dalga geçmek için konu açtınız sanırım. Bunların gerçek olduğuna inanmak istemiyorum
Hayır estağfurullah. Ben sadece içimi dökmek istedim artık normalleşti her şey iyi derken bugün de görünce baktığını sizlerinde görüşünü almak istedim ben duygu yüklülüğünden sanırım mantıklı düşünemiyorum diye neden dalga geçeyim bir hemcinsim böyle bir şey anlatsa benimde diyeceklerim sizin dediklerinizle aynı ama ben hala sevdiğimi düşünüyorum yani mantıksız geliyor çok kötü hissettiriyor ama ayrılalım diyoruz konuşuyoruz çok kötü hissediyorum kendimi bınlsr normal değil bence birde sizlerin görüşünü almak istedim

Evet hiç böyle şeyler yaşamazdık son zamanlarda dışarı çıkacağında bile benimle beraber çıkmayacak diye evden çıkarken trip atınca oda bende delirdik daha öncede ben böyleydim normal davranmaya çalışırdı son zamanlarda tahammülsüzleştiğini söylüyor. Teşekkür ederim evet benim fotoğrafımdı çevremde kim varsa bizi yakıştırmıyor zaten hiçbir anlamda ama ben akılalmaz bir hale bürünmüşüm sanırım

Baştan nasıl biri olduğu belliymiş zatten , sadece siz görmek istememişsiniz. Böyle bir adam değişmez alışkanlık gibi bişey olmuş.Boşuna kendinizi yormayın en mantıklısı boşanıp kendi yolunuza bakmanız olur. Yoksa hep içinizi kemiren sizi yıpratan duygularla tek başınıza mücalede etmek zorunda kalırsınız.

Ya senin hem ilk evliliğinden bir kızın var hem de daha sevgiliyken aldatıldığın adamla evlenip hala aldatılıyorsun inanılmaz. Sapığın tekiyle evlenirken hiç mi kızını düşünmedin ???? Hiç mi bu ikinci evlilik diye düşünüp tedirgin olmadın atladın direkt nikah masasına aklım almıyor.

Adam gelip bana başkalarıyla konuşabilirsin hatta konuş normal bu diyecek beni sürekli aldatacak ben de kızımla iyi anlaşıyor diye o sapığa katlanacağım. Hanımefendi lütfen norolojiye görünün.
Konu nereden tutulda elde kalıyor. Kızınızı düşünüyorsanız o adamın yanında tutmayın.
Adam yarın bir gün sizi grup ilişkiye belki de eş değiştirmeli ilişkiye zorlayacak haberiniz olsun. Bu adam ahlaksız siz de zerre umrunda değilsiniz.

Evet hep tek başıma mücadele ediyorum son zamanlarda önceden gelirdi konuşurdu benimle artık konuşamıyor bile tartışıyor sürekli dinlemiyor beni alışkanlık evet zaten bi oyun oynuyor gün boyu alışkanlık haline getiriyor her şeyi telefona bağımlı zaten hiç yanından ayırmaz belki dedim konuşuruz düzeltiriz ama bi süre iyi sonra yine aynı oluyor

Umarım iyileşirim çok istiyorum gerçekten hayattan zevk alamaz hale geldim çünkü umarım iyi olur teşekkür ederim siz biraz daha insaflı yorum yaptınız :)

Hayır sadece kızımla iyi anlaşıyor diye değil tabii ki katlanmıyorum ama psikoloğa gideceğim evet normal düşünemiyorum haklısınız

Umarım iyileşirim çok istiyorum gerçekten hayattan zevk alamaz hale geldim çünkü umarım iyi olur teşekkür ederim siz biraz daha insaflı yorum yaptınız :)
rica ederim ama kızınızla yan yana getirmeyin diyenlere katılıyorum kimseye asla güvenemezsin ben de annenin partnerinden taciz görmüş biriyim gerçi biz hiç iyi anlaşamazdık ama ne fark eder iyi anlaşıyorsa yaklaşması daha kolay bile olur
normal adam yap banane demez zaten sana ve bunları yapmazdı da
hele ki kızın varsa daha temkinli olmalısın. anlıyorum seni çok genç anne olmuşsun belki burada bilmediğimiz çok şey geçti başından ve psikolojin bozulmuş olabilir hepsine tamam elbette ama çözümleri belli kendini iyileştirmen mümkün. 2. kere boşan ne olacak önünde bir gün gerçekten ve tam anlamıyla MUTLU olma ihtimali varken? kızçeyle kendinin ömrünü çürütürsün, seninle aynı yaştayım ve gerçekten kendin için iyi olanı yapmanı isterim değersizliğini aşmak için kendi üzerinde çalışman lazım kendi psikolojinin analizini yapman ve prensipli bir kadın olman lazım hepsini yapabilirsin

Herif daha öncede aldstmış bile bile Evlenmişsin bu nasıl kıskançlık??? Boşanmayacaksan hergün yine aynı yatağa gireceksen hiç araştırma.

Sizi önemsemiyor size değer vermiyor maalesef.Boşuna uğraşmayın inceldiği yerden kopsun. Sizden sonra layık olduğu kadınlara gitsin. Size sıkıca sarılıyorum. Umarım bir an önce bu durumdan kurtulur eksi neşenize dönersiniz

Hayır sadece kızımla iyi anlaşıyor diye değil tabii ki katlanmıyorum ama psikoloğa gideceğim evet normal düşünemiyorum haklısınız
Kızınız var ve bu sapıkla, bu abazayla aynı evde mi tutuyorsunuz?
Size yazıklar olsun gerçekten.
Evlilik diye ölüyorsunuz, koca diye ölüyorsunuz.
Aman yapın bundan da bir çocuk daha belki eve bağlarsınız bu abazayı.

En başından beri adam yapmış affetmişsiniz. Nasılsa ayrılmayacaksınız belli. Boşuma sürekli araştırma yapmayın. Adam düzelmez sevgliyken belli etmiş ne mal olduğunu ama siz affetmişsiniz.
Ayrıca kıskancım diyorsunuz kıskanç bir insan bir saniye durmaz sizinkisi kıskançlık değil kusura bakmayın ne olduğunu yazmak iste Banlanmamak için.
nasıl cesaret ediyorsunuz 5yaşındaki kızınızla bu sapık adamla aynı ev içinde yaşamaya ?

Bunların hepsinin farkındayım sanırım artık kabullenmem gerekiyor. Teşekkür ediyorum çok iyi geldi. Umarım umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…