Eşim instagramda arama kısmına sexy yazıp kadın fotoğrafları ve videoları izliyor :(

Hayır tabii ki ölmüyorum eve bağlamaya çalışmıyorum da zaten bir yanlışını görsem kızıma karşı tabii ki evde tutmam adamın garezi bana arkadaşlar beni aşağılayın diye açmadım konuyu lütfen bir kadının en büyük dostu kadındır düşüncesindeyim tamamen üstünkörü anlattım ve yargılıyorsunuz şuan adam pedofili demedim

Siz çocuk sahibi evlilik ne bilen bir kadınken sizi aldatan adamla bile bile evlenmişsiniz. Bu adam canlı yayında şov yapan kadınlara para takan, sokakta sizin yanınızda bile sağa sola bakan bir sapık. Ve siz en başından bile bile kızınız varken bunla evlenmişsiniz!
Çocuk sahibi bir kadının böyle bir adamla evlenmeye kalkması bencillik.

Ağır gelebilir ama emin olun herkes sizin iyiliğiniz için size fikir veriyor. O adamın yaptıklarından daha ağır gelmemeli size söylenenler. İnsan içindeyken olayları idrak edemez biraz dışardan bakınca daha rahat görür. Özellikle kız çocuğunuzun olması ciddi anlamda durumunuzu daha hassas hale getiriyor bence bir de bu taraftan bakın

Evet haklısınız ama hani pedofili değil adam tamam bana çok yanlışı var ama asla o derece berbat biri diyemem bana karşı yaptıkları normal değil tabii ki evet normal değil haklısınız. Evet sadece üstünkörü anlattım gerçekten artık hayattan zevk alamaz hale geldim aslında çok bilinçli bir insanım hepsinin farkındayım yapmam gerekenleri biliyorum ama yapamıyorum yapıcam diyorum bir iki gün sonra yine istemsizce kendimi onunla kavga ederken buluyorum bugün gördüm o instadan baktığını hiçbir şey demedim diyemedim. Umarım yapabilirim sizden de çok destek aldım teşekkürler

Haklısınız tabii ki ama bahsettiğim şey benim karakterim bu değil demek istiyorum evet haklısınız bir başkası bana böyle anlatsa bende böyle tepkiler veririm ama kadını suçlamam yinede teşekkürler

annemin partnerine de pedofili demezdin ama adam sapıktı. adamı ilk gördüğüm an hiçbir şey bilmeden ensemdeki tüyler dikelmişti hatırlıyorum ya anlamışım çocuk halimle. ben büyüdüm olayın üzerinden yıllar geçti ergendim ve adamın bana olan konuşmaları sapıkçaydı, şimdi anlatmak istemediğim şeyler yapar psikolojik olarak oynardı benimle. bana yaptığı psikolojik bambaşka bir olay bugün beni tacizinden daha çok yaralamıştır çünkü bunu bir insan ergen bir kıza yapmayı nasıl düşünür nasıl aklına gelebilir diye şoka girmiştim. sapıklık demek cinsel enerjide ve ahlaki ölçütlerde dengesizlik var demektir. hakaret etmek için kullanmıyorum ben bu kelimeyi. bu konuyu ciddiye al lütfen. eşinin yaptıkları dengesizce yani sapıkça. bak olaya tersinden bakacağım normal adam aldattıktan sonra seninle olamazdı. senin de ruh halin dengesiz ve dengeye gelmek için yapacaklarını adım adım anlatabiliriz ama uygulamazsan boşa kelime hepsi.

Son düzenleme:
Duygular işin içine girince insan bazen düşünemiyor en başta bilsem zaten evlenmezdim sadece aldattığını biliyordum ve pişman olduğunu bir daha yapmayacağını söylediği için inanıp güvendim evet insan mantıkı düşününce böyle görünüyor ama dediğim gibi pedofili demedim kızıma bir yanlışı olsa göz yummam iyice anlaşılsın diye en başından anlattım olanları haklısınız evet ama tüm hikayeyi bilseniz eminim sizde biraz olsun anlardınız yinede teşekkürler

Bu adamla evlenme hatta ve hatta seks yapma motivasyonunuz nedir tam olarak? Yazık kafanıza gerçekten.

Sizin adınıza çok üzüldüm geçmiş olsun böyle insanları alıp başka diyarlarda yaşatmalılar evet böyle konuşmakta haklısınız ciddiye alıyorum tabii ki farkındayım ve hep gözümün önündeler. Normal olmadığının farkındayım normalse bende bakayım o zaman dediğim zaman bak diyen bir insan. Bende çok istiyorum tabii ki normale dönmek umarım başarırım

başarırsın yeter ki iste ve eyleme geç olanı olduğu gibi kabul et kendini de öyle ve analiz et
en büyük tavsiyem bunların hepsini oturup yazman ama dijitalde değil kağıt kalem alarak hislerini dökmen ve sonra oturup okuman ve dışarıdan bir göz olarak bakman kendine ve hayatına sonra da çıkardığın sonuçlara göre eylem alman ve düşüncelerini izleyerek kişilik olarak değişmen
bu arada çok teşekkür ederim hepsi geçti gitti ben iyileştim sen de iyileşeceksin

Ne hikayesi Allah aşkına? Adam sapık sapık, siz bu adamı hangi cesaret ile kızınız ile aynı çatı altında tutuyorsunuz hanımefendi? Hiç mi gündemi takip etmiyorsunuz, ne pislikler oluyor hiç mi görmüyorsunuz? Sizin normal bir adamla, normal bir ilişkiniz yok! Kimse mi yok etrafınızda size akıl verecek Allah aşkına, o adamla o çocuk o evde olmaz diye.

Kendi cehenneminizi kendiniz yaratmışsınız. Sevgiyi, aşkı geçtim aranızda en önemlisi saygı yok. Her ikinizde toksiksiniz. Güven duymadığınız birisiyle berabersiniz ne gibi bir tavsiye arıyorsunuz ki. Bitmiş aranızdaki her şey, cinsel birliktelik sadece ihtiyaç, tutku ve sevgi yok. Kendinize bile güveniniz kalmamış. Muhtemelen çalışmıyorsunuz ve boşanmayı bu yüzden düşünmüyorsunuz. Eğer ekonomik gücünüz varsa boşanın. Diğer türlüsü gerçekten her ikinize de yazık.

Çocuk yapma sakın bu adamdan. Bildiğin gözü dışarda adamın ve bunun normali falan yok, gözünde sıradanlaştırma

Neden ayrılmıyorsunuz?
Sakın seviyorum demeyin, insan aldatan gözü dışarda bir adamı sevmez, sevemez.
Yalnızlıktan mı korkuyorsunuz? İşiniz mi yok.
Normalde bu adamdan boşanmanız lazım. Hem de hemen şimdi şu anda

Ya şakamısınız yok uygulama indirmiş para atmış yok arama yapmış yok aldatmış hepsini normal gibi görüp kabul etmişsiniz hala devam ediyorsunuz daha çok darbe yersiniz kusura bakmayın üzüldüm adına .

Yani biraz daha batıda olsak açık ilişkiye döndürün diyecektim de bu topraklarda onun sonu kötü biter. Ya böyle sürekli aldatılacaksınız, küçük düşürüleceksiniz ya da ayrılacaksınız başka bir yolu yok konu sahibi.

Baştan aşağı her iki taraf için de fiyaskolarla dolu bir ilişki. Ne tavsiye edebiliriz ki, bosanin.

Isterse herkes linclesin ama Adama benim diyecek lafım yok. Ne bok olduğunu baştan belli etmiş zaten. Yüzüne bakilmamasi, gereken adamlarla bir de evleniyorsunuz. Evlilikte devam ediyor sapıklıklarina söylemlerine normal geldi diyorsun. Bu manipülasyon, duygular yüzünden gözün kapanması falan değil. Olurunuz bu. O yüzden her şeye rağmen devam. Gururdan falan da bahsetmiyorum. Her türlü hatasını göre göre hiçbir caresizligi yokken devam eden insanlarin hoşuna giden şey bu demektir. Böyle bir adamın yanında bir de kız çocuğu buyutmeniz tek derdinizin adama kadınlık yapmak, adamla olmak oldugunu gösteriyor zaten. Bundan ayrilirsaniz yine bu tarz biriyle olursunuz muhtelemen. Gözü herseyi disarda olan herife hala seviselim diye gidiyor bir de reddediliyorsaniz zaten diyecek bir şey yok. Tek üzüldüğüm bu igrenclikte o kız çocuğu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…