Hayır tabii ki ölmüyorum eve bağlamaya çalışmıyorum da zaten bir yanlışını görsem kızıma karşı tabii ki evde tutmam adamın garezi bana arkadaşlar beni aşağılayın diye açmadım konuyu lütfen bir kadının en büyük dostu kadındır düşüncesindeyim tamamen üstünkörü anlattım ve yargılıyorsunuz şuan adam pedofili demedimKızınız var ve bu sapıkla, bu abazayla aynı evde mi tutuyorsunuz?
Size yazıklar olsun gerçekten.
Evlilik diye ölüyorsunuz, koca diye ölüyorsunuz.
Aman yapın bundan da bir çocuk daha belki eve bağlarsınız bu abazayı.
Siz çocuk sahibi evlilik ne bilen bir kadınken sizi aldatan adamla bile bile evlenmişsiniz. Bu adam canlı yayında şov yapan kadınlara para takan, sokakta sizin yanınızda bile sağa sola bakan bir sapık. Ve siz en başından bile bile kızınız varken bunla evlenmişsiniz!Hayır tabii ki ölmüyorum eve bağlamaya çalışmıyorum da zaten bir yanlışını görsem kızıma karşı tabii ki evde tutmam adamın garezi bana arkadaşlar beni aşağılayın diye açmadım konuyu lütfen bir kadının en büyük dostu kadındır düşüncesindeyim tamamen üstünkörü anlattım ve yargılıyorsunuz şuan adam pedofili demedim
Ağır gelebilir ama emin olun herkes sizin iyiliğiniz için size fikir veriyor. O adamın yaptıklarından daha ağır gelmemeli size söylenenler. İnsan içindeyken olayları idrak edemez biraz dışardan bakınca daha rahat görür. Özellikle kız çocuğunuzun olması ciddi anlamda durumunuzu daha hassas hale getiriyor bence bir de bu taraftan bakınHayır tabii ki ölmüyorum eve bağlamaya çalışmıyorum da zaten bir yanlışını görsem kızıma karşı tabii ki evde tutmam adamın garezi bana arkadaşlar beni aşağılayın diye açmadım konuyu lütfen bir kadının en büyük dostu kadındır düşüncesindeyim tamamen üstünkörü anlattım ve yargılıyorsunuz şuan adam pedofili demedim
Evet haklısınız ama hani pedofili değil adam tamam bana çok yanlışı var ama asla o derece berbat biri diyemem bana karşı yaptıkları normal değil tabii ki evet normal değil haklısınız. Evet sadece üstünkörü anlattım gerçekten artık hayattan zevk alamaz hale geldim aslında çok bilinçli bir insanım hepsinin farkındayım yapmam gerekenleri biliyorum ama yapamıyorum yapıcam diyorum bir iki gün sonra yine istemsizce kendimi onunla kavga ederken buluyorum bugün gördüm o instadan baktığını hiçbir şey demedim diyemedim. Umarım yapabilirim sizden de çok destek aldım teşekkürlerrica ederim ama kızınızla yan yana getirmeyin diyenlere katılıyorum kimseye asla güvenemezsin ben de annenin partnerinden taciz görmüş biriyim gerçi biz hiç iyi anlaşamazdık ama ne fark eder iyi anlaşıyorsa yaklaşması daha kolay bile olur
normal adam yap banane demez zaten sana ve bunları yapmazdı da
hele ki kızın varsa daha temkinli olmalısın. anlıyorum seni çok genç anne olmuşsun belki burada bilmediğimiz çok şey geçti başından ve psikolojin bozulmuş olabilir hepsine tamam elbette ama çözümleri belli kendini iyileştirmen mümkün. 2. kere boşan ne olacak önünde bir gün gerçekten ve tam anlamıyla MUTLU olma ihtimali varken? kızçeyle kendinin ömrünü çürütürsün, seninle aynı yaştayım ve gerçekten kendin için iyi olanı yapmanı isterim değersizliğini aşmak için kendi üzerinde çalışman lazım kendi psikolojinin analizini yapman ve prensipli bir kadın olman lazım hepsini yapabilirsin
Haklısınız tabii ki ama bahsettiğim şey benim karakterim bu değil demek istiyorum evet haklısınız bir başkası bana böyle anlatsa bende böyle tepkiler veririm ama kadını suçlamam yinede teşekkürlerAğır gelebilir ama emin olun herkes sizin iyiliğiniz için size fikir veriyor. O adamın yaptıklarından daha ağır gelmemeli size söylenenler. İnsan içindeyken olayları idrak edemez biraz dışardan bakınca daha rahat görür. Özellikle kız çocuğunuzun olması ciddi anlamda durumunuzu daha hassas hale getiriyor bence bir de bu taraftan bakın
annemin partnerine de pedofili demezdin ama adam sapıktı. adamı ilk gördüğüm an hiçbir şey bilmeden ensemdeki tüyler dikelmişti hatırlıyorum ya anlamışım çocuk halimle. ben büyüdüm olayın üzerinden yıllar geçti ergendim ve adamın bana olan konuşmaları sapıkçaydı, şimdi anlatmak istemediğim şeyler yapar psikolojik olarak oynardı benimle. bana yaptığı psikolojik bambaşka bir olay bugün beni tacizinden daha çok yaralamıştır çünkü bunu bir insan ergen bir kıza yapmayı nasıl düşünür nasıl aklına gelebilir diye şoka girmiştim. sapıklık demek cinsel enerjide ve ahlaki ölçütlerde dengesizlik var demektir. hakaret etmek için kullanmıyorum ben bu kelimeyi. bu konuyu ciddiye al lütfen. eşinin yaptıkları dengesizce yani sapıkça. bak olaya tersinden bakacağım normal adam aldattıktan sonra seninle olamazdı. senin de ruh halin dengesiz ve dengeye gelmek için yapacaklarını adım adım anlatabiliriz ama uygulamazsan boşa kelime hepsi.Evet haklısınız ama hani pedofili değil adam tamam bana çok yanlışı var ama asla o derece berbat biri diyemem bana karşı yaptıkları normal değil tabii ki evet normal değil haklısınız. Evet sadece üstünkörü anlattım gerçekten artık hayattan zevk alamaz hale geldim aslında çok bilinçli bir insanım hepsinin farkındayım yapmam gerekenleri biliyorum ama yapamıyorum yapıcam diyorum bir iki gün sonra yine istemsizce kendimi onunla kavga ederken buluyorum bugün gördüm o instadan baktığını hiçbir şey demedim diyemedim. Umarım yapabilirim sizden de çok destek aldım teşekkürler
Abaza değilde ne o zaman? Kendinizi güzel kandırıyorsunuz vallahi ya.bende aynı fikirdeyim ama normalmiş bunlar ona göre ben abartıyormuşumDeme öyle ya abaza da değildir aslında ama anlam veremiyorum
Siz çocuk sahibi evlilik ne bilen bir kadınken sizi aldatan adamla bile bile evlenmişsiniz. Bu adam canlı yayında şov yapan kadınlara para takan, sokakta sizin yanınızda bile sağa sola bakan bir sapık. Ve siz en başından bile bile kızınız varken bunla evlenmişsiniz!
Çocuk sahibi bir kadının böyle bir adamla evlenm
Siz çocuk sahibi evlilik ne bilen bir kadınken sizi aldatan adamla bile bile evlenmişsiniz. Bu adam canlı yayında şov yapan kadınlara para takan, sokakta sizin yanınızda bile sağa sola bakan bir sapık. Ve siz en başından bile bile kızınız varken bunla evlenmişsiniz!
Çocuk sahibi bir kadının böyle bir adamla evlenmeye kalkması bencillik.
Duygular işin içine girince insan bazen düşünemiyor en başta bilsem zaten evlenmezdim sadece aldattığını biliyordum ve pişman olduğunu bir daha yapmayacağını söylediği için inanıp güvendim evet insan mantıkı düşününce böyle görünüyor ama dediğim gibi pedofili demedim kızıma bir yanlışı olsa göz yummam iyice anlaşılsın diye en başından anlattım olanları haklısınız evet ama tüm hikayeyi bilseniz eminim sizde biraz olsun anlardınız yinede teşekkürlerSiz çocuk sahibi evlilik ne bilen bir kadınken sizi aldatan adamla bile bile evlenmişsiniz. Bu adam canlı yayında şov yapan kadınlara para takan, sokakta sizin yanınızda bile sağa sola bakan bir sapık. Ve siz en başından bile bile kızınız varken bunla evlenmişsiniz!
Çocuk sahibi bir kadının böyle bir adamla evlenmeye kalkması bencillik.
Bu adamla evlenme hatta ve hatta seks yapma motivasyonunuz nedir tam olarak? Yazık kafanıza gerçekten.Merhabalarrr neredeyse 1 buçuk yıldır evliyim eşimle son zamanlarda büyük kavgalar ettik birbirimize şiddet uygulamalı falan o derece neyse bi şekilde düzeltip barıştık her seferinde. İlk evlendiğimiz zamanlarda da başka kadınlara baktığını görüp sormuştum yok öyle bir şey yanlış görmüşsündür İnstagram algoritması gibi klasik cümleler kurdu hatta bir kere kavga ettik ben evden gittim daha sonra telefonuna bakarken azar’ı indirmiş para felan atmış hatta sordum baktım ama sadece kadınlara değil dedi araştırdım para sadece kadınlarla canlı sohbet edebilmek için atılıyormuş neyse bekarken çok fazla o tarz sitelerde vakit geçirmiş ilk zamanlar olduğu için anlayış gösterdim beni rahatsız ediyor kötü hissettiriyor yapma bir daha dedim bunlar ona normal geliyor hatta bana sığ görüşlüsün diyor muhafazakar diye dalga geçiyor. Bir süredir telefonunu elime almıyordum son zamanlarda kavgalar ettiğimiz için bugün bir bakayım dedim geçen yeni insta açmıştı bir içerik gelmiş aklına onun hakkında videolar çekip atmak için malum devir sosyal medya devri neyse bir bakayım dedim o hesaba arama kısmında “sexy” yazıyordu girdim baktım malum o tarz kadınlar… ben aşırı kıskancım ilişkinin başından beri biliyor bende biraz fazla kısıtladım üstüne düştüm aslında sürekli aldatıldığımı düşündümm sevgiliyken mecburi uzak mesafe girmişti aramıza o zaman bi gece aldatmış arayıp söylemişti bana ayrıldık 6 ay sonra barıştık ben özledim yazdım(evet salağım) oda pişman olduğunu çok alkollü olduğunu vs söylemişti çok iyi anlaşıyorduk ama ben etkisinden çıkamadım sanırım sürekli aldatıldığımı düşünüp birde belli ediyordum sürekli sorular soruyordum dışarı bensiz çıkınca tripler falan filan neysem ben bana ters bakma başka kadınlara lütfen gururum kırılıyor diye birkaç kez uyardım ve yine gördüm çok üzülüyorum ağlıyorum hani bende fantezi kıyafetleri aldım değişik bir şeyler denedim bakmasın madem diye elimden geleni yaptım cinsel hayatımız da hep iyiydi (hala iyi ama ben istediğimi söylüyorum istemediğini söylüyor son zamanlarda) ama hala başka kadınlara bakıyor gerçekten iyi değilim ayrılmakta istemiyorum ama artık çok yoruldum 28 yaşında adam niye hala ergenlik çağında gibi böyle şeyler yapar sizce lütfen bir şeyler söyleyin en son çare içimi dökeyim bari anlarsa hemcinslerim beni anlar dedim…birde çok fazla telefonla vakit geçiriyor oyun oynuyor sürekli bu yüzden de kavga ediyoruz neyseki işe başladı bakalım inş azaltır hatta tuvalete telefonla girdiğinde niye fazla kaldın diye bile soruyorum iyice paranoyak oldum sanırım kafayı yicem bişiler söyleyin tavsiye helppp
Sizin adınıza çok üzüldüm geçmiş olsun böyle insanları alıp başka diyarlarda yaşatmalılar evet böyle konuşmakta haklısınız ciddiye alıyorum tabii ki farkındayım ve hep gözümün önündeler. Normal olmadığının farkındayım normalse bende bakayım o zaman dediğim zaman bak diyen bir insan. Bende çok istiyorum tabii ki normale dönmek umarım başarırımannemin partnerine de pedofili demezdin ama adam sapıktı. adamı ilk gördüğüm an hiçbir şey bilmeden ensemdeki tüyler dikelmişti hatırlıyorum ya anlamışım çocuk halimle. ben büyüdüm olayın üzerinden yıllar geçti ergendim ve adamın bana olan konuşmaları sapıkçaydı, şimdi anlatmak istemediğim şeyler yapar psikolojik olarak oynardı benimle. bana yaptığı psikolojik bambaşka bir olay bugün beni tacizinden daha çok yaralamıştır çünkü bunu bir insan ergen bir kıza yapmayı nasıl düşünür nasıl aklına gelebilir diye şoka girmiştim. sapıklık demek cinsel enerjide ve ahlaki ölçütlerde dengesizlik var demektir. hakaret etmek için kullanmıyorum ben bu kelimeyi. bu konuyu ciddiye al lütfen. eşinin yaptıkları dengesizce yani sapıkça. bak olaya tersinden bakacağım normal adam aldattıktan sonra seninle olamazdı. senin de ruh halin dengesiz ve dengeye gelmek için yapacaklarını adım adım anlatabiliriz ama uygulamazsan boşa kelime hepsi.
başarırsın yeter ki iste ve eyleme geç olanı olduğu gibi kabul et kendini de öyle ve analiz etSizin adınıza çok üzüldüm geçmiş olsun böyle insanları alıp başka diyarlarda yaşatmalılar evet böyle konuşmakta haklısınız ciddiye alıyorum tabii ki farkındayım ve hep gözümün önündeler. Normal olmadığının farkındayım normalse bende bakayım o zaman dediğim zaman bak diyen bir insan. Bende çok istiyorum tabii ki normale dönmek umarım başarırım
Ne hikayesi Allah aşkına? Adam sapık sapık, siz bu adamı hangi cesaret ile kızınız ile aynı çatı altında tutuyorsunuz hanımefendi? Hiç mi gündemi takip etmiyorsunuz, ne pislikler oluyor hiç mi görmüyorsunuz? Sizin normal bir adamla, normal bir ilişkiniz yok! Kimse mi yok etrafınızda size akıl verecek Allah aşkına, o adamla o çocuk o evde olmaz diye.Duygular işin içine girince insan bazen düşünemiyor en başta bilsem zaten evlenmezdim sadece aldattığını biliyordum ve pişman olduğunu bir daha yapmayacağını söylediği için inanıp güvendim evet insan mantıkı düşününce böyle görünüyor ama dediğim gibi pedofili demedim kızıma bir yanlışı olsa göz yummam iyice anlaşılsın diye en başından anlattım olanları haklısınız evet ama tüm hikayeyi bilseniz eminim sizde biraz olsun anlardınız yinede teşekkürler
Neden ayrılmıyorsunuz?Sizin adınıza çok üzüldüm geçmiş olsun böyle insanları alıp başka diyarlarda yaşatmalılar evet böyle konuşmakta haklısınız ciddiye alıyorum tabii ki farkındayım ve hep gözümün önündeler. Normal olmadığının farkındayım normalse bende bakayım o zaman dediğim zaman bak diyen bir insan. Bende çok istiyorum tabii ki normale dönmek umarım başarırım
Baştan aşağı her iki taraf için de fiyaskolarla dolu bir ilişki. Ne tavsiye edebiliriz ki, bosanin.Merhabalarrr neredeyse 1 buçuk yıldır evliyim eşimle son zamanlarda büyük kavgalar ettik birbirimize şiddet uygulamalı falan o derece neyse bi şekilde düzeltip barıştık her seferinde. İlk evlendiğimiz zamanlarda da başka kadınlara baktığını görüp sormuştum yok öyle bir şey yanlış görmüşsündür İnstagram algoritması gibi klasik cümleler kurdu hatta bir kere kavga ettik ben evden gittim daha sonra telefonuna bakarken azar’ı indirmiş para felan atmış hatta sordum baktım ama sadece kadınlara değil dedi araştırdım para sadece kadınlarla canlı sohbet edebilmek için atılıyormuş neyse bekarken çok fazla o tarz sitelerde vakit geçirmiş ilk zamanlar olduğu için anlayış gösterdim beni rahatsız ediyor kötü hissettiriyor yapma bir daha dedim bunlar ona normal geliyor hatta bana sığ görüşlüsün diyor muhafazakar diye dalga geçiyor. Bir süredir telefonunu elime almıyordum son zamanlarda kavgalar ettiğimiz için bugün bir bakayım dedim geçen yeni insta açmıştı bir içerik gelmiş aklına onun hakkında videolar çekip atmak için malum devir sosyal medya devri neyse bir bakayım dedim o hesaba arama kısmında “sexy” yazıyordu girdim baktım malum o tarz kadınlar… ben aşırı kıskancım ilişkinin başından beri biliyor bende biraz fazla kısıtladım üstüne düştüm aslında sürekli aldatıldığımı düşündümm sevgiliyken mecburi uzak mesafe girmişti aramıza o zaman bi gece aldatmış arayıp söylemişti bana ayrıldık 6 ay sonra barıştık ben özledim yazdım(evet salağım) oda pişman olduğunu çok alkollü olduğunu vs söylemişti çok iyi anlaşıyorduk ama ben etkisinden çıkamadım sanırım sürekli aldatıldığımı düşünüp birde belli ediyordum sürekli sorular soruyordum dışarı bensiz çıkınca tripler falan filan neysem ben bana ters bakma başka kadınlara lütfen gururum kırılıyor diye birkaç kez uyardım ve yine gördüm çok üzülüyorum ağlıyorum hani bende fantezi kıyafetleri aldım değişik bir şeyler denedim bakmasın madem diye elimden geleni yaptım cinsel hayatımız da hep iyiydi (hala iyi ama ben istediğimi söylüyorum istemediğini söylüyor son zamanlarda) ama hala başka kadınlara bakıyor gerçekten iyi değilim ayrılmakta istemiyorum ama artık çok yoruldum 28 yaşında adam niye hala ergenlik çağında gibi böyle şeyler yapar sizce lütfen bir şeyler söyleyin en son çare içimi dökeyim bari anlarsa hemcinslerim beni anlar dedim…birde çok fazla telefonla vakit geçiriyor oyun oynuyor sürekli bu yüzden de kavga ediyoruz neyseki işe başladı bakalım inş azaltır hatta tuvalete telefonla girdiğinde niye fazla kaldın diye bile soruyorum iyice paranoyak oldum sanırım kafayı yicem bişiler söyleyin tavsiye helppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?