Merhaba,
Bende muhafazakar bir hayat yaşamıyorum, lakin çok şükür inançlıyım...
Dışardan bakınca bu olaya gerçekten, mantık dışı geliyor...
Ben çalışırken zincir bir ismin banka kısmında çalışıyordum... kurumsal şirketlerde "yaza merhaba, vizyon partileri v.s. düzenleniyor..
Gemide, otelde, şehir dışında...
Bunun yanı sıra bölüm müdürümüz, bizim bölüme ait eğlenceler düzenler ve tabiri caizse katılmayanı saf dışı bırakırdı...
1 gitmedin, 2 gitmedin... 3. de arıza çıkartırdı, bu kadar "yobaz" olmayın, geleceksiniz, kesinlikle bahane istemiyorum diye ...!!!! zor durumda kalır çoğuna gitmek zorunda kalırdık... yoksa herkesin içinde küçük düşürmeye çalışırdı... yobazlar diye... hiç de çekinmezdi bunu söylerken...
Bir gün yine bir eğlence düzenlemiş, koşulsuz şartsız herkes gelecek dedi... eşlerimizi getirebilir miyiz diye sorduk, hayır gelmesinler, biz bize olalım dedi... zaten hiç bi zaman eşleri istemedi... nedendir hala bilmem
Eşim beni almaya gelirdi, neden bu saatte geldi, saat daha erken, eğlence yeni başlıyor.... falan filan bir sürü tantana
Gittiğimiz yerlerde hep meyhane olurdu... ve hep şirketler toplu halde gelirdi... bilemiyorum ona göre mekan seçiyordu demek ki...
Çünkü her gittiğimizde masa üzerlerinde banka, şirket isimleri olurdu...
Sürekli rakı için, bira için, viski için, kola da nedir yahu diyen bir kadın... bir de ertesi gün iş....
Herkes illa dans edecek, oyuna kalkacak, erkekler dansöze para takacak, takmazsa da yobaz oluyorlar... resim çektirmeyen istemeyenler cibiliyetsiz, karı köylü adamlar olurdu
Ayyy anlatırken bunaldım...daral geldi, o günler gözümün önüne geldi....
Kredimiz vardı, ve o işi daha iyi bir iş bulana kadar çekmek zorundaydım... dolayısıyla o kadını da...
Evet dışardan bakınca çok mantıksız ama gerçekten olabiliyor...
Mesela eşiminde işyerinde bu tarz eğlenceler olurdu, ama gitmek istemezdi ve gitmezdi...
Her iş, her işyeri, her koşul aynı olmuyor maalesef...
Eşiniz bunu anlattıysa, gerçekten içinde kötü niyet yoktur ve anlatmıştır...
Sevgiler
ahahahçok doğru ...
çok teşekkür ederim..çok ayrıntılı bilgi vermişsiniz...ben devlet memuru bir insan olduğum için özel sektörde olan biteni ve yenen naneleri bilmem pek...biz hep seviyeli ortamlarda yemek yer,arkadaşlarımızla birlikte vakit geçiririz..o yüzden şokan şoka giriyorum duydukça bazı şeyleri...eşinin kapalı kutu olmasına müsaade etme diyorsun...en son bunu söyledim zaten..sen bana hiçbirşey anlatmadığın için,kendi kendime bazı şeyleri yerine oturtmaya çalışıyorum...adam gibi gelip şunu yaptık böyle ettik buraya gittik desen nu tip tatsızlıklar belki de hiç yaşanmayacak...kaldı ki ben cahil bir insan değilim..mutlaka anlayacağım anlatsan falan dedim...bakalım...akşama gelince konunun üstünden geçer miyiz,artık kapatıp bir sonraki rounda mı açarız konuyu bilemiyorum...inş tekrar etmez inş...
"özel sektörde yenen naneler" mi..
Çalışanlar kendi aralarında yemek düzenleyebilir, hem özel sektörde hem kamuda..
Kamudakilere yasak mı yemek düzenlemek..
Belki siz davet edilmiyorsunuzdur, ama oluyor bu tür organizasyonlar her yerde..
Ve niyetler bozuksa, ofis içindeki gizli saklı bakışmalar buralarda dokunmaya dönüşebiliyor.
Duyuyoruz böyle şeylerin olduğunu, etrafımızda iyisi de var kötüsü de..
Biz kadınlar eşlerimizi aklayıp paklamayı pek seviyoruz..
Şimdi bu danstan da özel sektör sorumlu oldu, iyi mi..
evet özel sektörde yenen naneler....kamuda insanlar genelde terfi etmek için sadece seneye ihtiyaç duyarlar..devlette diyelim...ama özelde özellikle bazı kadınların yükselmek için neler yaptığınıgörmesek de duyduk...siz neden alındınız anlayamadım :44:
tartışma çıkarmak için yer arıyor bizim millet.. BAZI KADINLAR demiş bende özel sektörde çalışıyorum alınayımmı yani ? alla alla
ahahahçok doğru ...
çok teşekkür ederim..çok ayrıntılı bilgi vermişsiniz...ben devlet memuru bir insan olduğum için özel sektörde olan biteni ve yenen naneleri bilmem pek...biz hep seviyeli ortamlarda yemek yer,arkadaşlarımızla birlikte vakit geçiririz..o yüzden şokan şoka giriyorum duydukça bazı şeyleri...eşinin kapalı kutu olmasına müsaade etme diyorsun...en son bunu söyledim zaten..sen bana hiçbirşey anlatmadığın için,kendi kendime bazı şeyleri yerine oturtmaya çalışıyorum...adam gibi gelip şunu yaptık böyle ettik buraya gittik desen nu tip tatsızlıklar belki de hiç yaşanmayacak...kaldı ki ben cahil bir insan değilim..mutlaka anlayacağım anlatsan falan dedim...bakalım...akşama gelince konunun üstünden geçer miyiz,artık kapatıp bir sonraki rounda mı açarız konuyu bilemiyorum...inş tekrar etmez inş...
umarım barışmışsınızdır canım:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?