kavga etmediğimiz zamanlarda bile pek konuşmuyor. iki kelam ediyor sonra uykusu geliyor . yatıyor. gezelim biraz desem napicaz nereye gitcez diyo hayatından bezmiş gibiGecmisle kafani bulandirip huzurunu kacirma kendince senaryolar uretme onune bak gecmis gitmis.seni seviyorki evlenmis.daha yeni evlisiniz zamanla alisirsiniz birbirinize.onu unutamadinmi gibi sacma seyler sorma adamlar kendisine huzur veren kadini sever zaten.
sanki ayıp olmasın diye dinleyen arkadaşlar gibi bir iki çift söz konuşuyor dinliyor sonra yine ya oyun oynuyor telefonda yada uyuyorKadın erkek herkes depresyonda.
Uyku, eş ile içilecek bir fincan kahveye, 2 hoş sohbete tercih edilir olmuş. Nereye gidiyor bu toplum anlamıyorum..
sanki ayıp olmasın diye dinleyen arkadaşlar gibi bir iki çift söz konuşuyor dinliyor sonra yine ya oyun oynuyor telefonda yada uyuyor
gezelim birşeyler yapalım beraber diye aylardır diyorum. geziyoruz geliyoruz yine üzgün gibi durgun gibi hep modu aynı . arada neşeli gibi oluyor ok sürmüuyorÜstüne çok gitme canım, uykusunu getirmeyecek şeyler planla. Film izleyelim de, bugün canım sıkılıyor evde durmayalım de. Üret böyle bir süre sonra alışır. Her akşam çay faslınız olsun mutlaka. Muhabbeti artıracak şeyler bunlar. Keyif alacağı şeyler olursa uyumak da istemez. Şiir defterini atmayı unutmuş olabilir şimdi atın unutun gitsin. Acaba onu unutamadı mı diye kurgularsan mutlu olamazsınız.
çok konuştum. doktora gidelim. bende gideceğim psikologa diye ama oralı olmuyor. ona göre hibir problem yokKonuştunuz mu bunun için? 'böyle geçim olmaz hayatı paylaşmak için evlendik' diye.
Bana depresyonda gibi geldi. Doktora gitmesini söyle bence..
biz uzaktan akraba olduğumuz için ve beraber çok zaman harcayamadğımız için nasıl bir karakterdeydi daha önce tam bilemiyorum. şiir defterini bulunca çok şaşırdım eşimin şiir yazabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi. ben öylesine büyük bir romantiklik görmemiştim defteri görene kadarbelki esinizin karakteri boyledir evlenmeden once nasildi.maddi imkaniniz varsa kucuk bi tatile cikin yada bi hafta sonu sabah kahvaltidan baslayin aksama kadar disarda gezin.lunaparka gidin sinemaya gidin
sizden büyük bir farkım yok ,eşim benle evlenmeden evvel kısa süreli bir ilişkisi olmuş bu ilişkide öyle körü körüne bağlanmış ki düşünün kaldığı şehre gitmek için otobüsler kaçırmış..evlendik 4 seneyi geçiyor her sene o kızla ilgili bir şeyler karşıma çıkıyor..bu arada kızın suçu günahı yok olmamış evlenmiş gitmiş eşimi aklından dahi geçirmediğine eminim..ama benim evliliğim malesef o 20 günlük ilişkinin gölgesinde geçti...her defasında özür dilerim unutmuşum gözümden kaçmışlar oldu..biz uzaktan akraba olduğumuz için ve beraber çok zaman harcayamadğımız için nasıl bir karakterdeydi daha önce tam bilemiyorum. şiir defterini bulunca çok şaşırdım eşimin şiir yazabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi. ben öylesine büyük bir romantiklik görmemiştim defteri görene kadar
bazen düşünüyorum kadınlar olarak çok mu kafaya takıyoruz bu erkekleri bence onları iplemiyor her dediklerini yapmıyor gibi hissetsek daha iyi olacak.dün 2 tepsi börek pişirdim.maçından sonra götürecektim geç kaldı.kızdı bana ama başkasına yaranacak diye bu halimle beni azarlayamazki eve gelince sustu onu beklemeden yattım yorlmuştum. iplenmediğini anlayınca kuzu gibi oldu1 buçuk senedir evliyim. eşim iyi biri sorumluluk sahibi biri. sorun bende mi bilmiyorum. en ufak bi tartışmadan kavgalarımız büyüyor. benim mızmızlığım var tabiki ama o da sinirlenince hiçbir cevap vermiyor. bu tartışmalar şiir defterini bulduktan sonra hep devam etti. 2-3 günde bir kavga ediyoruz. eski sevgilisine yazmış atmayı unutmuş defteri ve biz evlendikten sonra yazacak olursan yazma evlendim diye mesaj atmış faceden. tüm bu izleri yok etmek benim evliliğime kadar taşındığı için bozuluyorum aklıma acaba unutmadı mı gibi sorular getiriyor. şimdilerde pek üstüne düşmüyorum o konuda ama en ufak taartışmamızda kavgamız büyüyor. işten gelince biraz oturuyor sonra uykusu geliyor genelde hep böyle. izin gününde bile uykuya meyili var. bana aşık olmadığı için mi böyle yoksa neden bilmiyorum. ben konuşursam konumuz oluyor. konuşmazsam pek konuşmuyor. üzülüyorum. eski sevgilisini çok sevmiş yıllarca unutamamış bunlarin etkisi var mi bilmiyorum .
biz evlendikten sonra yazacak olursan yazma evlendim diye mesaj atmış faceden
eşim yazmış kadınaBurayı anlamadim, kadin mi yazmis esinize, yoksa esiniz mi yazmis?
bana şiir hi yazmadı. ondan ayrılınca yazmış deftere sayfalarca. ona yazmadım kimseye yazmadim diyor ama yalan benceSize de yazmış mıydı?Ondan böyle şeyleri gördünüz mü? Gördüyseniz oralı olmayın dicem ama görmediyseniz o kişiyi hala unutamamış ve defteri atmaya kıyamamış belli ki.Eski sevgili muhabbetini mümkün olduğunca açmayın,aklına daha çok getirmeyin bence.Aynı şeyi yaşayan bir arkadaşım var eşi İşten eve evden işe daha 2 yıllık evli ve Tv izliyor ,uyuyor,eşiyle çok gezmek istemiyor.O da uzun ilişkisini bırakıp inatla evlenmişti sanırım.Bu da evliliklerine yansıyor ister istemez.
eşim yazmış kadına
sizi çok iyi anlıyorum. eşimin de hiçbir saygısızlığı yok ama bana ve aşka dair birşey yok gibi. bakıyorum da bana sanki merhamet ediyor birazda seviyor ama o kadın gibi asla ve asla değil. bunuj şiirlerrinden bile anladım. yıllarını harcamış üstelik ayrıymış ama unutmamış. bunları bilseydim evlenmezdim diyecek hadde geldim.sizden büyük bir farkım yok ,eşim benle evlenmeden evvel kısa süreli bir ilişkisi olmuş bu ilişkide öyle körü körüne bağlanmış ki düşünün kaldığı şehre gitmek için otobüsler kaçırmış..evlendik 4 seneyi geçiyor her sene o kızla ilgili bir şeyler karşıma çıkıyor..bu arada kızın suçu günahı yok olmamış evlenmiş gitmiş eşimi aklından dahi geçirmediğine eminim..ama benim evliliğim malesef o 20 günlük ilişkinin gölgesinde geçti...her defasında özür dilerim unutmuşum gözümden kaçmışlar oldu..
eşim girişken biri değil sessiz 234 saat uyuması için yetersiz..
bir evladım var kendimi ona adadım eşimle hiç alakam yok gencecik yıllarımı yok etti..
hayat enerjim sıfır onunla alakam yok varsa yoksa işim evim oğlum..
beraber ortak hiçbir şeyimiz yok
3 sene booyunca hep yanaştım kendisine bir karşılık alamadım şimdi bende tık yok ..bassa gitse içim acımaz..
ama benimle evlenmeden önce bu şekilde olmadığına adım gibi eminim..önüme r esimleri dahi çıktı zira..
düşündüm boşansam mı zatene vlilğe meyilli biri değildim..
sonra vazgeçtim oğluyla iyi nasılsa..
bazen böyle birbirine aşkla bakan el ele dolanan insanları görüyorum gözüm acayip doluyor..
işin kötüsü kimseye hiçbir şey anlatamıyorsun..
yazılacak şey çokta birden aklıma geleni bu kadar..
eğer ki gücünüz varsa çocuğunuz da yoksa ayrılın karşınıza sizi gerçekten sevecek biri çıkabilir..
ben bu saatten sonra oğlumu kimseye yem etmem etmek te istemem evlenmem yani eşimin bana bir saygısızlığı yok sadece birbirimizle alakalı değliz ikimizde evin içindeyiz çocuk için bunaltıcı bir ortam olmadığı için stabilim.
edit:bu arada bu yıllarım için hakkımı hiç bir şekilde helal etmiyorum hayat ışığımı söndürdüğü için hesabını Allah sorsun ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?