eşim iyi biri ama

ona göre bizim iyiliğimiz için yapmış. yazmasından korkmuş.

canım eski konuları açıp eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma bence ...
senden öncesi seni ilgilendirmez ama bozuluyoruz işte.

Gercekten cok uzuldum esınız ne kadar gamsız ve bencl... Allah bılır o ılıskısı 2 yıl surseydı belkı kızı kendısı terkedecektı... neden evlenmıs o halde ? Sıze bunu yapmaya hakkı yok sızınde cekmeye mecburıyetınız yok zaman akıyor zararın neresınden donulse kardır, ya esınızle konusun duzeltsın kendını, ben bosanın demıyorım ama saglam tokat gıbı can acıtacak laflar duyması lazım. Ayaklarınıza kapanıp yalvarması lazım bunu saglayın bence

bu aralar hayat görüşümü değiştirme yolundayım ,beklenti tinne mutluluk forewer a doğru depar atmaya başladım..evde normal konuşmaya başladık ,genel olarak ara ara konuşuyoruz da belki zamanla toplanır modundayım ..ama dediğim gibi zaten evlilik modunda biri olmadım hiç bu sebeple ..hayatı kaçırmıyorum bu açıdan ..şimdi artıyı eksiyi teraziye de koyuyorum ,misal dün hırsız girdi şimdi o olmasa benim aklım çıkardı ,çocukla ilgileniyor oğlan gece dört kere kalktı 3n de o baktı evi süpür desem süpürür öyle olaylarımız yok..yani benimkisi madden bir tartma ..bir gün eşime tekrar ısınır mıyım bilemem ısınabilirimde bu evliliğe orjinal bir evliliğe çevirebilirimde belki bu tamamen ona bağlı..şu an için konuşmayı bıraktım bakalım kaçanı kim kovalayacak

hikayenizi okudum.dolu dolu severek sevilerek herşeyi paylaşarak bir ömür geçirmek varken tek başına bir ömrü tüketmek tüketeceğini düşünmek çok fena..son paragrafınızda yazmışsınızya ayzdığım durumlardan biri olursa diye, bu evlilik böyle sürüp gitmeyecek çok büyük ihtimal birgün yüzsüzce sizi aldatacak belkide..işte ozman siz yıllarınızı güzelim ömrünüzü heba etmiş olmayackmısınız..yani ne olcaksa sonumuzu o belirlesin ben bu yükü kaldıramam düşüncesindemisiniz?

valla aldatamayacak kadar tembel orasından eminim kendim dedim bitir bu evliliği canlan sev sevil diye zira ben sakız gibi boşanma kelimesini kullanmak istemediğimden bu konuşmayı bir kez net yaptım.bir dahakine celp ile yaparım herhalde.temennim düzelmesinden yana.

tamam siz boşanın sorun yok
ozaman sizlanma madem evliligini normal buluyorsun. Hayretlik is gercekten.... cevaba bak ozaman devam et böyle evliligim olsa ki evlilik degil yasadigin bir saniye bile durmam ... bosuna dert yanip insanlari oyala ozaman

merak ettiğim şeyler var;
neden böyle bir evliliğe çocuk doğurdun?
diyelim ki sonradan değişti her şey. çocuk için ev arkadaşlığınıza devam ediyorsunuz.
çocuk büyüyüp üniversite için evden ayrılınca ne yapacaksın?

Seninle ortak yanlarımız varmış. Ben de yeni evliyim ve bende eşimin eski sevgilisinden yana huzursuzum. Nişan yapmışlar. Eşim anlatırken ben istemedim demişti. Sonra bi konuşmalrını okudum. Aslında istemeyen kız olmuş. Yani kız isteseydi onunla evliydi, istemediği için ayrılmışlar. Diyolar ya bazen bizi teselli etmek için, isteyeseydi o kızla evlenirdi ama baaaaaak seninle evlenmiiiişş.. amaaaan ne kadar ciciii
ne etsek ne yapsak bacım bende bilmiyorum. Kelin ilacı olsa kendi başına sürecek zaten.

bu derece sevdigini bu kadar sene unutamadigini bilmiyordum. kisa sureli ve cok onemsemedigini sanmistim anlatmasindan. cok detayli anlatmamisti. bende cok detay sormamistim
Bence unutamadığı falan yok sen böyle düşünüyorsun herkesin sevdiği olmuştur üstünden yıllar geçmiş kimse yatıp kalkıp onu düşünmez binde bir olur bu durum kendine kuruntu yapma

rahatsiz ediyor muydu diyorum hayir diyor

Eşinizi seviyorsanız ve bu güne kadar onun sevgisinden şüphe duymadıysanız şimdi böyle bir konuya çok fazla takılıp aranızı bozmayın tadınızı kaçırmayın derim. Bu şekilde araya soğukluk girecek. Olacağı yoksa bile istenmeyen durumlara zemin hazırlamış olursunuz.

arayıp sormamasıni istemesi kötü bisey degil ki tatlım , hatta artık ona karşı Bi şey hissetmediğinin göstergesi. Netice de ona karşı bir şeyler hissetmeye devam etseydi kızın onu düşünmesini aramasını isterdi , hatta belki de görüşmeyi sürdürürdü. Bence iyi tarafından bak. İnsan gecmisini silemez belki ama her an geçmişte kalanlarla da yaşamaz . Bence boşuna takılıp üzülüyorsun

ben hatirlamamaya calissam bu defa duruşundan bakislarindan suphe etmeye basliyorum. cogu zaman daliyor. durgun oluyor. konussa da cok sürmüyor. belki karakteri boyle diyecegim ama bilemiyorum kafam karisiyor
Cok da onu hayatinin merkezi yapma. Sana tavsiyem senin de bir hayatin olsun. Tum hayatin esin olmasin. Oyle olunca kaybeditorsun cunku.

ozaman sizlanma madem evliligini normal buluyorsun. Hayretlik is gercekten.... cevaba bak ozaman devam et böyle evliligim olsa ki evlilik degil yasadigin bir saniye bile durmam ... bosuna dert yanip insanlari oyala ozaman
tutupta dert yanıp konu açmadım ,az edepli olun,konu sahibine yorum yapacaksan yap ben kendi hayat kesitimi konu sahibine sundum bundan yana derdim olsa konu açardım

Allah o günleri göstersin inşaallah ,eşimle ileri vadede belkide aram düzelir bilemem ,birbirimize düşman gibi davrandığımız bir hayatımız yok ,benim içimde uktelerim var ama düzelebilirde bu süreç,ilerde ayrılıkla da sonuçlanabilir ..şu an için içimde büyük bir dert olmadı açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…