Allah o günleri göstersin inşaallah ,eşimle ileri vadede belkide aram düzelir bilemem ,birbirimize düşman gibi davrandığımız bir hayatımız yok ,benim içimde uktelerim var ama düzelebilirde bu süreç,ilerde ayrılıkla da sonuçlanabilir ..şu an için içimde büyük bir dert olmadı açıkcası.
tutupta dert yanıp konu açmadım ,az edepli olun,konu sahibine yorum yapacaksan yap ben kendi hayat kesitimi konu sahibine sundum bundan yana derdim olsa konu açardım
tutupta dert yanıp konu açmadım ,az edepli olun,konu sahibine yorum yapacaksan yap ben kendi hayat kesitimi konu sahibine sundum bundan yana derdim olsa konu açardım
sizden büyük bir farkım yok ,eşim benle evlenmeden evvel kısa süreli bir ilişkisi olmuş bu ilişkide öyle körü körüne bağlanmış ki düşünün kaldığı şehre gitmek için otobüsler kaçırmış..evlendik 4 seneyi geçiyor her sene o kızla ilgili bir şeyler karşıma çıkıyor..bu arada kızın suçu günahı yok olmamış evlenmiş gitmiş eşimi aklından dahi geçirmediğine eminim..ama benim evliliğim malesef o 20 günlük ilişkinin gölgesinde geçti...her defasında özür dilerim unutmuşum gözümden kaçmışlar oldu..
eşim girişken biri değil sessiz 234 saat uyuması için yetersiz..
bir evladım var kendimi ona adadım eşimle hiç alakam yok gencecik yıllarımı yok etti..
hayat enerjim sıfır onunla alakam yok varsa yoksa işim evim oğlum..
beraber ortak hiçbir şeyimiz yok
3 sene booyunca hep yanaştım kendisine bir karşılık alamadım şimdi bende tık yok ..bassa gitse içim acımaz..
ama benimle evlenmeden önce bu şekilde olmadığına adım gibi eminim..önüme r esimleri dahi çıktı zira..
düşündüm boşansam mı zatene vlilğe meyilli biri değildim..
sonra vazgeçtim oğluyla iyi nasılsa..
bazen böyle birbirine aşkla bakan el ele dolanan insanları görüyorum gözüm acayip doluyor..
işin kötüsü kimseye hiçbir şey anlatamıyorsun..
yazılacak şey çokta birden aklıma geleni bu kadar..
eğer ki gücünüz varsa çocuğunuz da yoksa ayrılın karşınıza sizi gerçekten sevecek biri çıkabilir..
ben bu saatten sonra oğlumu kimseye yem etmem etmek te istemem evlenmem yani eşimin bana bir saygısızlığı yok sadece birbirimizle alakalı değliz ikimizde evin içindeyiz çocuk için bunaltıcı bir ortam olmadığı için stabilim.
edit:bu arada bu yıllarım için hakkımı hiç bir şekilde helal etmiyorum hayat ışığımı söndürdüğü için hesabını Allah sorsun ona.