eşim iyi biri ama

hayır mesaj falan atmamış. işin en acı veren kısmı da o. konuşuyormuydunuz diyorum. yo uzun süredir konuşmuyorduk mesaj atar diye korktum diyor

Anladim. Bayagi falsolu bir hareket. Haklisiniz gercekten ne desem bilemedim hassas bir konuymus. Tek verebilecegim tavsiye ayrılmayı dusunmuyorsaniz ustune dusmeyin ve kendinize ozel bir hayat kurun ondan bagimsiz, sizi mutlu eden.

benimde esimin siir kitabi var universite zamaninda yazmis hatta gunluk tarzi gibi bisey.buyuk ihtimal o zamanki kiz arkadasina falan yazmistir.ben cikarir okurum dalga gecerim bu ne bicim siir falan diye:)benimde esimin benden once 3 yillik iliskisi varmis ilk zamanlar fena kiskanirdim.simdi hic tinlamiyorum onu cok sevseydi onunla evlenirdi ama o beni secti.esim bana demisti ki sen benim icin cok yuksek bi dagin tepesindeki tapinaksin sana ulasmak icin kullandigim merdivenlerdi eski sevgililerim.bence sizde oyle dusunun.benim esimde cok konusmaz bende zorlamiyorum ilgisiz davraniyorum oda farkedip geliyo

Bende bulmustum cok guzel bir defterdi. Bende pasta defteri yapmistim :))) Cok mizmizlik erkegi evden uzaklastirir evden sogutur.

Benimde eşimin sevgilisi vardı benden önce. Kız onu bayağı üzmüş falan. İlişkimizin ilk günlerinde anlatmıştı. Ben de bayağı kıskanmıştım. Hatta bana aşkım dediğinde bana hissetmediğin şeyleri söyleme diye trip atıyordum. Evlenme teklif ettiğinde iyice bana aşık olduğuna inanmadan evlenmem dedim ve öyle de yaptım. O kızla ilgili karşıma hiçbir şey çıkmadı ama çıksa yeni evli olmama rağmen şu dakika dava açarım.

Çok üzüldüm içim yandı desem hele o el ele gezen çiftleri görünce gözlerim doluyor demisim ya için gitti peki ama nereye kadar devam edebilirsin ki bu şekilde sana da yazık degilmi sevip sevilebilirsin igreniyorum böyle paçoz adamlardan ya gül gibi karısı var evde mutlu etmiyo neden ama parkbyull sana yazmıştım alıntı yapamamisim

yo sorun değil çevremdeki herkes kocan çok şanslı diyip duruyor kimse bizim birlikte dahi uyumadığımızı bilemez hiç falso vermem evin erkek kadın tüm işini kendim yapmaya gayretn ederim eşimle dahi muhatap olmam bazen dizi izleme gafletinde bulunuyorum sahneleri görünce bir cızz ediyorum Allahı var ,ama eşime bakılırsa ben bu hayatta her şeyi büyütüyorum (kadınlık gururum ağzına .......ıp üstüne bastığının ciddi bir şekilde farkında değil)boşanmaya yanaşmaz ,aile terapistine yanaşmaz ,,hayattan emekli olmuş içine dedem kaçmış..ben eşimi tanımadan evlendim arkadaşım ,zaten 3 kere değil de 4 kere görüşseymişiz kesinlikle evlenmezmişim orası ayrı..şimdi bazı şeyler de kader.bir evladım olmasa cidden gözünün yaşına dahi bakmam boşanırım haftasına koluma başkasını takar önüme bakarDIM ama bir evladım var ve devir çoooook ama çooook kötü ..bana da zararı yok ev arkadaşı gibiyiz..alıştık bu şekilde yaşamaya ..kendinde sıkıntı görse ve sevse bir şeyleri düzeltmek için uğraşırdı ,bunu da yapmadığına göre hepimiz sağ selamet böyle devam edeceğiz maalesef.

hani bu aldatıldım dayak yedim gitmiyorum minvalinde bir durum değil..bizde bunların hiçbiri olmadığı için duruyorum..bunlar olsa katiyen asla hiçbir şekilde bir beraberlik söz konusu olamaz.

erkekler pek fazla sohbete meyilli değil zaten. çok da şey yapmamak lazım
eskisiyle ilgili olduğunu sanmıyorum

parkbyull ama tamamda çok haklısın sebeplerinde ki evlâdın varmış böylede olmaz ki arkadaşım sanada yazık gençliğine güzelliğine sözüm ona bir öküzü baglamisin kenara senin duygularin peki senin de hakkım var gezmeye el ele mutlu olmaya ki sunuda soylıyım çocuğun büyüdükçe bunu fark edicek o zaman işler daha zor olmicak mi senin icin

memurum ben çocuğum bakıcıda ailem destekçim değil ayrılırsam tamamen kendi kabuğumda yaşamam lazım oğluma yetmem lazım onu eksik hissettirmemem lazım ,zaten yıllardır tüm işlerimi kendim görüyorum evliyken en azından yemek yap desem yapıyor evi süpür desem gidiyor bana madden faydaları var eşimin ,tartıya alınca kendi kadınlığım ve duygularımın dışında kalan kısımda artıdayım açıkcası.(ha bu arada bende kadınlık duygusu da kalmadı kendisi yanaştığında ben kabul etmiyorum böylede geçinip gidiyoruz).bende dünyaya bir daha gelmeyeceğim ama rabbim öte tarafta bana güzellik yaşatır modunda tayin oldum

Ne denir ki o zaman tabiki şartlarını daha iyi biliyorsun sen Allah o kazma kocana akıl fikir basiret versin inşallahta senin çocuğunun kıymetini bilsin çok amin

Onunla neler yaşamıştırı saatlerce düşünüp hem kendinizi hem eşinizi üzmek yerine, beraber bir ömür neler yaşayabilirizi düşünüp birlikte mutlu olmak da sizin elinizde. En yakın dostumun abisi 10 yıllık sevgilisiyle evlenmeyip altı aydır tanıdığı kıza evlenme teklifi etti. Evlendiği kız da hala ona aşık mıdır diye kendine hayatı zehir etti. Onu gerçekten istemiş olsaydı bir şekilde onunla hayatını birleştirildi değil mi? Demekki olmamış. Size tavsiyem, ona yeniden şarkılar söyleten kadın olun. Bu sizin elinizde

sanki ayıp olmasın diye dinleyen arkadaşlar gibi bir iki çift söz konuşuyor dinliyor sonra yine ya oyun oynuyor telefonda yada uyuyor
Birden aynı kişiylemi evliyiz diye düşündüm kopyası ayol benim kocamın demek hepsi aynı bacım

Biraz da sen içine kapan, onunla ilgilenme, umursama, dinleme, işle ilgili soru sorma, telefona bak sürekli filan.. bakalım tepkisi ne olacak.. üstüne düştükçe erkekler kendilerini geri çekiyor ya..

Biraz da sen içine kapan, onunla ilgilenme, umursama, dinleme, işle ilgili soru sorma, telefona bak sürekli filan.. bakalım tepkisi ne olacak.. üstüne düştükçe erkekler kendilerini geri çekiyor ya..
Şuan aynısını yapıyorum 2gündür çokta tınnnnnn

birbirinize olan tahammül eşiğiniz baya düşmüş bence.
ondan habersiz güzel bir haftasonu tatili organize et,kaplıca olur mesela masajıydı,romantik bir yemeğiydi falan.
ondan sonra ki gelişmeleri de buraya yazarsın :)

kavga etmediğimiz zamanlarda bile pek konuşmuyor. iki kelam ediyor sonra uykusu geliyor . yatıyor. gezelim biraz desem napicaz nereye gitcez diyo hayatından bezmiş gibi

Belki de işyerinde gerçekten çok yoruluyordur. Hantallamıştır, kimse bu halden mutlu olmaz. Ama insanız ara ara herkesin başına gelir. Bu durumda sen daha çok atik ol ki eşin senden feyiz alıp, kendine gelsin. Yoksa sen bırakırsan, o bırakırsa en ufak sorunlar dağ olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…