denedim. bu defa o yanima geliyor ne oldu diye. sonra yine ayni oluyoruzBiraz da sen içine kapan, onunla ilgilenme, umursama, dinleme, işle ilgili soru sorma, telefona bak sürekli filan.. bakalım tepkisi ne olacak.. üstüne düştükçe erkekler kendilerini geri çekiyor ya..
birakmiyorum. gezelim diyorum. ne yapcaz gezip diyor. geziyoruz yine ayniBelki de işyerinde gerçekten çok yoruluyordur. Hantallamıştır, kimse bu halden mutlu olmaz. Ama insanız ara ara herkesin başına gelir. Bu durumda sen daha çok atik ol ki eşin senden feyiz alıp, kendine gelsin. Yoksa sen bırakırsan, o bırakırsa en ufak sorunlar dağ olur.
birakmiyorum. gezelim diyorum. ne yapcaz gezip diyor. geziyoruz yine ayni
benim daha önce sevgilim olmadğı gezip tozmadığım için onun yaşadıkları benim moralimi çok bozuyor. haklısınız düşünmemeye çalışmalıyım ama üstüne birde arayıp sormaması için mesaj atması evliyken canımı sıkıyorO kadını düşünmemeye çalış. Ben olsam ben de üzülürdüm ama sonuçta senden önce yaşanan birşey. Tamamen silinemez sonuçta hafızadan ama geçmişte bir anı gibi düşün. Duygusal birşey yoktur diye düşünüyorum.
Kavga konusunda eğer ortada çok ciddiym birşey yoksa biriniz sinirliyken diğeri alttan almaya çalışsın biraz. Ve mümkün olduğunca ses yükseltmemeye çalışın derim
benim daha önce sevgilim olmadğı gezip tozmadığım için onun yaşadıkları benim moralimi çok bozuyor. haklısınız düşünmemeye çalışmalıyım ama üstüne birde arayıp sormaması için mesaj atması evliyken canımı sıkıyor
Amadan önceki sözlerin hiçbirşey ifade etmediğini biliyor muydun?Eşin senin gözünde hala şiirler yazdığı eski sevgilisine aşık biri bu ilişkiden haberin yok muydu evlenmeden önce?1 buçuk senedir evliyim. eşim iyi biri sorumluluk sahibi biri. sorun bende mi bilmiyorum. en ufak bi tartışmadan kavgalarımız büyüyor. benim mızmızlığım var tabiki ama o da sinirlenince hiçbir cevap vermiyor. bu tartışmalar şiir defterini bulduktan sonra hep devam etti. 2-3 günde bir kavga ediyoruz. eski sevgilisine yazmış atmayı unutmuş defteri ve biz evlendikten sonra yazacak olursan yazma evlendim diye mesaj atmış faceden. tüm bu izleri yok etmek benim evliliğime kadar taşındığı için bozuluyorum aklıma acaba unutmadı mı gibi sorular getiriyor. şimdilerde pek üstüne düşmüyorum o konuda ama en ufak taartışmamızda kavgamız büyüyor. işten gelince biraz oturuyor sonra uykusu geliyor genelde hep böyle. izin gününde bile uykuya meyili var. bana aşık olmadığı için mi böyle yoksa neden bilmiyorum. ben konuşursam konumuz oluyor. konuşmazsam pek konuşmuyor. üzülüyorum. eski sevgilisini çok sevmiş yıllarca unutamamış bunlarin etkisi var mi bilmiyorum .
siz kendinizi kandiriyorsunuz ... dayak yemedin ama yaşadiğin şeyde evlilik değil... piskolojik şiddet resmen... Ev arkdaşı lazım değil bana boşanmıyorum evladım varda bahane benim için. Mutsuz bir evlilik gecırcegiöe alırım oğlumu kendim büyütürüm. Mutemelen cinsellikte ğek yok aranizdayo sorun değil çevremdeki herkes kocan çok şanslı diyip duruyor kimse bizim birlikte dahi uyumadığımızı bilemez hiç falso vermem evin erkek kadın tüm işini kendim yapmaya gayretn ederim eşimle dahi muhatap olmam bazen dizi izleme gafletinde bulunuyorum sahneleri görünce bir cızz ediyorum Allahı var ,ama eşime bakılırsa ben bu hayatta her şeyi büyütüyorum (kadınlık gururum ağzına .......ıp üstüne bastığının ciddi bir şekilde farkında değil)boşanmaya yanaşmaz ,aile terapistine yanaşmaz ,,hayattan emekli olmuş içine dedem kaçmış..ben eşimi tanımadan evlendim arkadaşım ,zaten 3 kere değil de 4 kere görüşseymişiz kesinlikle evlenmezmişim orası ayrı..şimdi bazı şeyler de kader.bir evladım olmasa cidden gözünün yaşına dahi bakmam boşanırım haftasına koluma başkasını takar önüme bakarDIM ama bir evladım var ve devir çoooook ama çooook kötü ..bana da zararı yok ev arkadaşı gibiyiz..alıştık bu şekilde yaşamaya ..kendinde sıkıntı görse ve sevse bir şeyleri düzeltmek için uğraşırdı ,bunu da yapmadığına göre hepimiz sağ selamet böyle devam edeceğiz maalesef.
hani bu aldatıldım dayak yedim gitmiyorum minvalinde bir durum değil..bizde bunların hiçbiri olmadığı için duruyorum..bunlar olsa katiyen asla hiçbir şekilde bir beraberlik söz konusu olamaz.
tamam siz boşanın sorun yoksiz kendinizi kandiriyorsunuz ... dayak yemedin ama yaşadiğin şeyde evlilik değil... piskolojik şiddet resmen... Ev arkdaşı lazım değil bana boşanmıyorum evladım varda bahane benim için. Mutsuz bir evlilik gecırcegiöe alırım oğlumu kendim büyütürüm. Mutemelen cinsellikte ğek yok aranizda
rahatsiz ediyor muydu diyorum hayir diyorBelki kız arayıp soruyordu daha önceden. O yüzden atmıştır o mesajı. Aramasın sormasın diye
kimin sorumluluğu ?Sorumluluk ağır gelmiş.
bu derece sevdigini bu kadar sene unutamadigini bilmiyordum. kisa sureli ve cok onemsemedigini sanmistim anlatmasindan. cok detayli anlatmamisti. bende cok detay sormamistimAmadan önceki sözlerin hiçbirşey ifade etmediğini biliyor muydun?Eşin senin gözünde hala şiirler yazdığı eski sevgilisine aşık biri bu ilişkiden haberin yok muydu evlenmeden önce?
ben hatirlamamaya calissam bu defa duruşundan bakislarindan suphe etmeye basliyorum. cogu zaman daliyor. durgun oluyor. konussa da cok sürmüyor. belki karakteri boyle diyecegim ama bilemiyorum kafam karisiyorEski esim evlendigimizde annesinden eski fotograflarini getirmisti. Fotograflarin arasinda eski kiz arkadasinin da fotografi vardi. Hic sorun etmemistim. Olmus bitmis. Olabilecek birsey olsaydi onunla evlenirdi. Bazi seyleri gormemek gerek. Cunku senden once de onun bir hayati vardi.
Ben de universiteye giderken o an ilham geldiginde onumde ne varsa siir yazardim. Gecen okudugum kitablara bakarken kenarlarina yazdigim siirlerimi gordum. Kimlere neler yazmisim, oysa simdi hicbir sey ifade etmiyorlar benim icin. Cunku kisilere anlam yukleyen bendim.
Evet esinin eski kiz arkadasi. Ama bitmis. O an o kisi onun icin anlam ifade ediyormus. Simdi etmiyor ki seninle evlenmis. Seninle evlenmesi icin kafasina silah dayamadigina gore evlenmeyi o da istemis. Bos yere kuruntu yapma. Bir de o defter olayini isitip isitip gundeme getirme ki esegin aklina karpuz kabugu dusmesin.
Esinin ilgisizligini de sorun yaparak negatif enerjileri uzerine cekme. Cok da ustune dusme onun. Kendine sen de mesgale bul. Hayatinin merkezi o degil sen olsun.
platonik aşkıma ne şiirler yazardım. onun için bir defter dolusu yazı toparlamıştım :)ben hatirlamamaya calissam bu defa duruşundan bakislarindan suphe etmeye basliyorum. cogu zaman daliyor. durgun oluyor. konussa da cok sürmüyor. belki karakteri boyle diyecegim ama bilemiyorum kafam karisiyor
evlendikten sonra mesaj atti yazma diye. peki neden evlendikten sonra şans versin kiplatonik aşkıma ne şiirler yazardım. onun için bir defter dolusu yazı toparlamıştım :)
eşimle görücü usulü evlendik. ne şiir yazdım ne romantik şeyler yazdım. 13 sene oldu. geçmiş umrumda bile değil.
o son mesajı da kıza kendince son şans vermesi.
ya hergün surat asıp kocanı kendinden uzaklaştıracaksın. ya da işveli, hayat dolu, özgüveni yüksek, kocan dışında da sosyalleşen bir eş olacaksın. eşin zamanla seninle ilgilenir belki. baktın olmuyor boşarsın.
ben evlenmeden önce sanmıştım.evlendikten sonra mesaj atti yazma diye. peki neden evlendikten sonra şans versin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?