eşim iyi biri ama

Biraz da sen içine kapan, onunla ilgilenme, umursama, dinleme, işle ilgili soru sorma, telefona bak sürekli filan.. bakalım tepkisi ne olacak.. üstüne düştükçe erkekler kendilerini geri çekiyor ya..
denedim. bu defa o yanima geliyor ne oldu diye. sonra yine ayni oluyoruz

birakmiyorum. gezelim diyorum. ne yapcaz gezip diyor. geziyoruz yine ayni

birakmiyorum. gezelim diyorum. ne yapcaz gezip diyor. geziyoruz yine ayni

Adam kendi mutsuz, depresif işte umarım bu hali çabuk geçer. En başından böyle olduğunu düşünmüyorum, öyle olsa evlenmezdin. Mutlaka bu davranışının altında yatan başka sebepler vardır.

O kadını düşünmemeye çalış. Ben olsam ben de üzülürdüm ama sonuçta senden önce yaşanan birşey. Tamamen silinemez sonuçta hafızadan ama geçmişte bir anı gibi düşün. Duygusal birşey yoktur diye düşünüyorum.

Kavga konusunda eğer ortada çok ciddiym birşey yoksa biriniz sinirliyken diğeri alttan almaya çalışsın biraz. Ve mümkün olduğunca ses yükseltmemeye çalışın derim

benim daha önce sevgilim olmadğı gezip tozmadığım için onun yaşadıkları benim moralimi çok bozuyor. haklısınız düşünmemeye çalışmalıyım ama üstüne birde arayıp sormaması için mesaj atması evliyken canımı sıkıyor

Belki kız arayıp soruyordu daha önceden. O yüzden atmıştır o mesajı. Aramasın sormasın diye

Eski esim evlendigimizde annesinden eski fotograflarini getirmisti. Fotograflarin arasinda eski kiz arkadasinin da fotografi vardi. Hic sorun etmemistim. Olmus bitmis. Olabilecek birsey olsaydi onunla evlenirdi. Bazi seyleri gormemek gerek. Cunku senden once de onun bir hayati vardi.
Ben de universiteye giderken o an ilham geldiginde onumde ne varsa siir yazardim. Gecen okudugum kitablara bakarken kenarlarina yazdigim siirlerimi gordum. Kimlere neler yazmisim, oysa simdi hicbir sey ifade etmiyorlar benim icin. Cunku kisilere anlam yukleyen bendim.
Evet esinin eski kiz arkadasi. Ama bitmis. O an o kisi onun icin anlam ifade ediyormus. Simdi etmiyor ki seninle evlenmis. Seninle evlenmesi icin kafasina silah dayamadigina gore evlenmeyi o da istemis. Bos yere kuruntu yapma. Bir de o defter olayini isitip isitip gundeme getirme ki esegin aklina karpuz kabugu dusmesin.
Esinin ilgisizligini de sorun yaparak negatif enerjileri uzerine cekme. Cok da ustune dusme onun. Kendine sen de mesgale bul. Hayatinin merkezi o degil sen olsun.

Amadan önceki sözlerin hiçbirşey ifade etmediğini biliyor muydun?Eşin senin gözünde hala şiirler yazdığı eski sevgilisine aşık biri bu ilişkiden haberin yok muydu evlenmeden önce?

siz kendinizi kandiriyorsunuz ... dayak yemedin ama yaşadiğin şeyde evlilik değil... piskolojik şiddet resmen... Ev arkdaşı lazım değil bana boşanmıyorum evladım varda bahane benim için. Mutsuz bir evlilik gecırcegiöe alırım oğlumu kendim büyütürüm. Mutemelen cinsellikte ğek yok aranizda

Severek evlenmediniz mi ? Sevgisinden şüphen mi var ? Bunları neden açık açık Konuşmayı denemiyorsun?

tamam siz boşanın sorun yok

Amadan önceki sözlerin hiçbirşey ifade etmediğini biliyor muydun?Eşin senin gözünde hala şiirler yazdığı eski sevgilisine aşık biri bu ilişkiden haberin yok muydu evlenmeden önce?
bu derece sevdigini bu kadar sene unutamadigini bilmiyordum. kisa sureli ve cok onemsemedigini sanmistim anlatmasindan. cok detayli anlatmamisti. bende cok detay sormamistim

ben hatirlamamaya calissam bu defa duruşundan bakislarindan suphe etmeye basliyorum. cogu zaman daliyor. durgun oluyor. konussa da cok sürmüyor. belki karakteri boyle diyecegim ama bilemiyorum kafam karisiyor

ben hatirlamamaya calissam bu defa duruşundan bakislarindan suphe etmeye basliyorum. cogu zaman daliyor. durgun oluyor. konussa da cok sürmüyor. belki karakteri boyle diyecegim ama bilemiyorum kafam karisiyor
platonik aşkıma ne şiirler yazardım. onun için bir defter dolusu yazı toparlamıştım :)

eşimle görücü usulü evlendik. ne şiir yazdım ne romantik şeyler yazdım. 13 sene oldu. geçmiş umrumda bile değil.

o son mesajı da kıza kendince son şans vermesi.

ya hergün surat asıp kocanı kendinden uzaklaştıracaksın. ya da işveli, hayat dolu, özgüveni yüksek, kocan dışında da sosyalleşen bir eş olacaksın. eşin zamanla seninle ilgilenir belki. baktın olmuyor boşarsın.

evlendikten sonra mesaj atti yazma diye. peki neden evlendikten sonra şans versin ki

evlendikten sonra mesaj atti yazma diye. peki neden evlendikten sonra şans versin ki
ben evlenmeden önce sanmıştım.
bunu affedemezdim sanırım. çünkü kız cevap verseydi seni aldatacaktı muhtemelen.

ya affedip yuvayı kurtaran fedakar eş olacaksın. ya hergün düşünüp stresten hastalık sahibi olacaksın. ya da bitireceksin bu evliliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…